Лидл 96 - Новогодишна

• 80 690
  • 780
  •   1
Отговори
# 570
Някой има ли прясна информация за магазините във Варна? Дали са ги заредили с промоционалните стоки? За времето до обяд разбрах вече, че не е имало.
Ааа, имало е! Ако си във Възраждане или Владиславово тичай, аз казах за Зеленчукова борса, ама вече ме е страх да звъня по телефона, че ми се карат. Laughing

# 571
Някой има ли прясна информация за магазините във Варна? Дали са ги заредили с промоционалните стоки? За времето до обяд разбрах вече, че не е имало.
Ааа, имало е! Ако си във Възраждане или Владиславово тичай, аз казах за Зеленчукова борса, ама вече ме е страх да звъня по телефона, че ми се карат. Laughing

Че да се карат....ама не могат да те набият. Mr. Green Пък вземи и ти им се скарай Crossing Arms

# 572
  • Козлодуй
Тета аз тренировка направих яка при това без да искам и още ще правя да ги заменя тия тежести сивите за глезените не ми стават а за китките са ми широки - недомислена работа Simple Smile
А за кошниците казаха просто че са ги прибрали на 31 като затворили магазина и след това няма и на мен ми е странно ама така е може и да не се появят повече.

# 573
И ние вчера като ходихме в Лидл една жена пита за кошниците и от охраната ѝ казаха, че нямало да има вече. За мен не е правилно, ако отида за 2-3 неща, да трябва да взимам количка. Днес пратих ММ за топка, постелка, кърпички и сирене Бри. Бях му поръчала и възглавницата за гръб, но сега му писах да не я взима, ще си помисля още малко за нея Simple Smile

# 574
И при нас в Казанлък ,няма вече кошници,защото бая хора си ги мятали в колите след покупките car003 и така ,накрая охраната се осетила,ама късно smile3540

# 575
  • have faith and be patient ..
Специална - роса събирана от майски венчелисчета, от горнотракийската низина  Laughing

Mr. Green Mr. Green ох , чак леко се усмихнах  Embarassed

# 576
Е те кошниците е забранено да се изнасят извън изхода на магазина. До пищялката само. Охраната при нас следи за това Peace как така ги мятали в колите Shocked

# 577
Кои градове остават без кошници  Shocked

# 578
Ааа ,при нас не е забранено,винаги сме си ги карали до колите тия кошнички

# 579
Ааа ,при нас не е забранено,винаги сме си ги карали до колите тия кошнички

Затуй сега нямате smile3534

# 580
  • Велико Търново
Тъкмо щях да пиша, че е забранено да се изнасят кошниците, пък и пищят. Дано не ги махнат тук, че са ми удобни, когато влизам за малко неща и нямам стотинки в момента за количка, а не ми се занимава с разваляне.

# 581
Вижда ми се абсурдно. Аз никога не съм пазарувала с количка  Rolling Eyes

# 582
  • София
И аз взех масажна възглавница за гръб и термометъра. пилешки бутчета на Дюк, хлебче са маслини и с гауда, сирене Едем. Влязох без количка и в София на Сливница и след това установих, че няма кошници,. Питах касиерката, тя каза, че за сега нямало да има. Не съм виждала някой да изнася кошница и в други магазини.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 16:47 от verabel

# 583
  • have faith and be patient ..
ъъ на кое викате възглавница за гръб  Thinking

# 584
С количка и аз не съм влизала никога, неудобно ми е за маневриране, предпочитам кошница.
Ходихме и ние, взехме комплекта тежести, понеже мъкнех и мм едвам го спрях да не вземе от лоста, който се закача на вратата, не за друго, а защото вече има два! ooooh!
Взех мокри кърпи, от бисквитите с шоколад и месо.

Общи условия

Активация на акаунт