Лидл 96 - Новогодишна

• 80 684
  • 780
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро, и аз да попитам за блендера, какво ви е мнението ... заслувава ли си, дали ще разбива лед и кафе на зърна? А като се прави смути с по-твърди плодове (моркови,нар,цвекло) каква течност се добавя, за да стане смути?

Уредът НЕ е подходящ за натрушаване на кубчета лед.
Има приставка за твърди храни като ядки и кафе на зърна.

Не съм го използвала, така пише в упътването.

# 556
  • София
Софийсите магазини са заредени с всичко от каталога. Взех блендера, инхалатор, ягодки, портокали и какво ли още не. Блендера го пробвах с морков,ябълка и ягодки за децата. Добре си работи. Малко е шумен и никак не е малък или пък немощен. Лед и нищо с лед не обичам-така че отпада пробата с него. Инхалатора ще го мисля, че е само с батерии, но може би ще го задържа, за да имаме. Съвсем компактен и симпатичен. Незнам като цяло как се борави с такъв уред. Ще се информирам в интернет.  Peace.

# 557
  • МАРС
Моля ако някой утре ходи в Русенски лидл да ми пише има ли заредени нехранителни стоки. Благодаря!

Ходих на този на Олимпа, празни витрини, все едно са ги обрали, не само няма нещата от днес, но няма почти нищо. Ако знаех нямаше да си правя труда да ходя. Tired

# 558

Скрит текст:
Чувствам се прецакана....що тъй съм се минала... толкова години  мъка newsm78

Сега ще си поднося и двата чифта черни дънки, които така си залежават в гардероба...Ш ги лъсна Peace
Тета, и широкото тиксо върши същата работа. По-неудобно е от ролките, но все е нещо ако нямаш ролка под ръка Peace

Утре вечер ще пратя ММ за крем сиренето... ако са заредили въобще. Thinking
Хех, какви... мъже имате само, като започна да чета "ще го пратя за сирене, за прах, за ... " Joy

Теб не те ли пращат така?
Още повече тук много от жените са с бебета, малки деца и т.н. И не е редно да тръгнат в студа с децата да пазаруват... А пък и в нашия случай мъжът ми кара колата, а аз ходя на работа с метрото... няма да тръгна по градската мрежа с торби и т.н.  Mr. Green Или пазаруваме привечер всички, или мъжът ми така и така обикаля с колата през деня, той купува и на него му поръчвам  Flutter Crazy Grinning

И да не е съвсем спам - имам от експандерите - черните и съм доволна от тях. Мислех си за топка и ластична лента, но засега ще ги умувам, че в нас е заприличало на фитнес зала и имам всякакви уреди.  Laughing

# 559
Ние пазаруваме в обедната.. защото Лидъла ни е до офисите и на двамата Simple Smile Simple Smile
Хем убиваме време, хем избягваме шопинг с децата, че хем е по-изнервящо, хем е по-скъпо  Joy

# 560
Аз оставих 200 лева сутринта, имаше всичко, което исках. Сега остава и да работят  Mr. Green

# 561
  • Козлодуй
Днес ходих до Лидл за фитнес тежести и не ги погледнах много и взех сивите ама тези за глезените не ми обикалят глезена и трябва да ги връщам и да ги заменя с розовите язък за дългото ходене през снега със тежести във раницата и сега ще карам мъжа ми да ме закара да ги сменя, че повече нямам сили а иначе си взех от ягодите че ги похвалихте тук - много са хубави Simple Smile
И да се оплача в нашия Лидл няма вече кошници касиерката каза че от нова година няма ама не бях забелязала защото до сега все с количка влизам ама днес реших с малко неща да мина и нахлух без количка, като помъкнах в раницата си тежести и други покупки изплезих език Simple Smile

# 562
Тъкмо си си направила тренировката Laughing Трябвало е и ластиците да опънеш на крачката и тъй да крачиш в снежеца Peace

Защо пък няма да има кошници newsm78 Тъпо, ако е така...какво обяснение дават?

# 563
  • Пловдив
и при нас периодично кошниците изчезват за определен период и после се появяват - май ги почистват newsm78

Искам кърпички и термометър, но в този студ не ми се излиза Whistling
Някой с мнение за зехтина и течния сапун? Тъкмо снощи установих, че нашите са на привършване.

# 564
Доволни ли сте от шампоана за коса на Сиен в бяло и зелено?

Да питам пак...  Grinning

# 565

Някой с мнение за зехтина и течния сапун? Тъкмо снощи установих, че нашите са на привършване.[/color]

Добри са, поне аз съм доволна.

Магнолия, за шампоани и козметика е много индивидуално- зависи от типа коса и пр. Ползвала съм зелено и бяло само балсам, Не беше лош, но не повторих. Сега от време на време   ползвам този в червената тубичка за възстановяване - да! , бива. Т. е по- го бива.  Peace

# 566

Да питам пак...  Grinning
beauty_magnolia, пробвай, до коса и скалп е. На мен не ми хареса, дадох го на майка, тя пък само се хвали с него. Аз съм доволна от бяло-синия.  Peace

# 567
Билян@, labrex   bouquet
Благодаря ви!

# 568
Аз оставих 200 лева сутринта, имаше всичко, което исках. Сега остава и да работят  Mr. Green

Като никога и аз се  снабдих с всичко, което исках. Да живее снегът.

# 569
  • Варна
Някой има ли прясна информация за магазините във Варна? Дали са ги заредили с промоционалните стоки? За времето до обяд разбрах вече, че не е имало.

Общи условия

Активация на акаунт