Лидл 96 - Новогодишна

• 80 592
  • 780
  •   1
Отговори
# 630
И аз хвърлям мокри кърпи в тоалетната, ама само понякога и гузнея, защото многократно е установявано, че именно те запушват каналите и правят проблем, да не говорим, че има малоумници, които хвърлят превръзки и памперси.
Мокри кърпи в тоалетната НЕ се хвърлят. Това, че другите правят селянии и "гузнееш" не е оправдание.
Мократа тоалетна хартия НЕ е мокри кърпи.
Добре де, засрам  Embarassed
Ама аз не я знам тази мокра тоалетна хартия.

# 631
Ако се разтваря нормално във вода, в пакета ще стане на пихтия.

# 632
Аз отдавна ползвам балсама на Cien - Repair and Care и съм много доволна  Peace Техен шампоан не съм ползвала

# 633
  • Варна
Взех от зехтина в тенекия-по мой вкус не нагарча(а аз предпочитам да е с по-изразен вкус),но за тези пари е добър

# 634
На мен много ми харесва зехтинът в тенекия, по мое мнение не горчи изобщо. Има малка промяна в цената от миналата година, бях го взела за 35 лв.

# 635
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

# 636
  • София
бебешки дрехи видях по плакатите.
другото май бяха спортни стоки, но не съм съвсем сигурна.

# 637
  • София
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

Бебешки бодита, бельо за по-големи деца и възрастни. И английска седмица.

# 638
  • софия
Ако се разтваря нормално във вода, в пакета ще стане на пихтия.
Отдавна има такава хартия. Удобна е за децата за училище, а и по принцип. По-плътна е от сухата и за това можеш да изхвърлиш макс 3-4 при 1 ползване.

# 639
  • София
Отдавна има такава хартия. ... По-плътна е от сухата и за това можеш да изхвърлиш макс 3-4 при 1 ползване.
Точно! Даже ползвах една, на която изрично пишеше да не се хвърля повече от една наведнъж в тоалетната. Като единствен недостатък на мократа тоалетна хартия намирам, че е по-тънка и парчетата са по-малки от нормалните мокри кърпи. Освен това за чанта е неприложимо да се мъкне толкова голям пакет (като показаните 80 бр.), а и ако не са в кутия или с допълнително капаче на пакета, изсъхват.

Моето мнение за махането на кошниците е, че наистина в количка пълниш повече - къде съзнателно, къде несъзнателно. Проблемът е, че някои магазини, особено тези в центъра са много малки и пълни с хора, и е абсурдно да се пазарува с колика. Аз си ходя с пазарската торба, пълня я толкова, колкото може да поеме и заминавам Simple Smile

# 640
Видях в Лидл кофи с кисело зеле, някой с отзиви, вкусно ли е?

Аз пак за киселото зеле да попитам.

# 641
  • София
Видях в Лидл кофи с кисело зеле, някой с отзиви, вкусно ли е?

Аз пак за киселото зеле да попитам.
Предни години писаха, че бива, ако няма домашно.
Но дали са от същата фирма - не се знае.
Сега май не е ставало дума за него.

# 642
  • София
 По спомени от миналата година, че е хубаво киселото зеле взех две кофи. Първата изхвърлих почти веднага - беше отвратително на вкус и беше от жилавото.  Втората още чака  Twisted Evil  

# 643
  • Стара Загора
Аз готвих кисело зеле по нова година, хареса ми (за осем часа в слоу кукъра с ориз и малко месо)

# 644
Огледах фъстъченото масло от ХХЛ буркана - ами пак тъмен ми се вижда. Не ми се рискува и не взех.
 Взех кайма от плешка, крема сирене на Голдеса  ХХЛ и туй-онуй като за две пълни торби след касата. Ама много неудобно да мъкна и да ми тежи на ръцете цялата тая стока... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт