Лидл 96 - Новогодишна

• 80 634
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
Огледах фъстъченото масло от ХХЛ буркана - ами пак тъмен ми се вижда. Не ми се рискува и не взех.

Аз взех и не съм очарована.

Пак ли има вкус на прегоряли фъстъци?

Да  Sick  съжалявам, че не попитах тук преди да го купя.

# 661
не си показваме носа навън, камо ли в лидл...във Варна е някакъв кошмар гаден, щях да питам за таблетките за съдомиялна от ХХХЛ седмицата, че трябваше утре да ни монтират кухнята и съдомиялната, ама като гледам  Crossing Arms #Cussing out

Иначе исках да взема крема сиренето, боровинките да пробваме, вече питах за тримера за тяло, ама нямаше отговори.Явно сефте го пускат  Whistling
 За спиране на тока не ми се говори, кошмар...дано не се повтори

# 662
Аз съм доволна от таблетките за съдомиялна. От тези ХХЛ и от стандартните.

# 663
  • Русе
Как така не намираш логика? Равно поле е на 20-ина км от София. До Русе са над 300 км  newsm78 Метеорологичните условия и релефа също си казват думата.

А ето и карта къде е забранено преминаването на тежкотоварни автомобили, леки коли и тн.
Скрит текст:
Пътя Русе-София е отворен. Релефа е равнинен. Всеки ден пътувам по него. И вчера и днес се движеха камиони и тирове. Peace

Viki, в кой магазин ходи ти?

На болницата няма нищо. Мъжът ми ходи и вчера, и днес със списък от ххл седмицата. Само портокали и мандарини докара и двата пъти, много са хубави.

# 664
  • sofiq
Днес в Лидъл загледах машинка за подстригване на Ремингтън,за около 30 лева беше,някой да има впечатления за нея?

# 665
Някой взе ли си термометъра? Вчера взех един и не мереше изобщо вярно, днес го смених с надеждата, че първият е бил дефектен, но и с втория същата работа...много съм разочарована. Само при мен ли е така?

Аз днес взех, утре ще връщам.

# 666
Влажната тоалетна хартия е много хубава. Ползвам я от две години след една гадна криза и оттогава нямам проблеми - по-мека е, не претърква като сухата и почиства по-добре. В DM е по-хубава, но е доста по-скъпа, така че от DM купувам само като я намалят (от дъжд на вятър) и повече карам с лидълската (тази, без аромат).
Само не мога да разбера каква е далаверата на това XXL предложение. Тя и на редовна цена е 2,49 лв., защо да давам 10 лв. наведнъж като не ми излиза по-евтино на пакет?

Шампоаните и балсамите Cien също ми допадат, особено тези в червените туби, но по препоръки от темата пробвах и синята серия - също са добри. Заглаждат ми косата и я правят тежка.

В Бургас магазините са празни и очаквам да се задържи така. Направо ни засипа днес.

# 667
  • Бургас
Гес, заради кутията единствено е "далаверата" Wink  Иначе и аз ползвам от години такъв тип продукт, като се зареждам точно от ДМ-ската като я намалят и си я държа точно в такава кутия (от някаква промоция с кутия на ДМ), за да не изсъхва много бързо. Лидълската не ми допада особено.

Сърдита съм, че от промоционалната опаковка на крема-сиренето няма точно от този вид, който обичаме, а само от другите 2, дето не ги харесваме Crossing Arms

# 668
А, кутията... Laughing Ясно. И аз си взех кутия от DM, така че ще пропусна това поредно невероятно предложение от Лидл. Rolling Eyes
Скрит текст:
Значи, на DM влажната хартия е много по-мека и с по-широки листи, но по-малко, и излиза доста скъпа, дори и на промо. Лидълската е като напоено парче хартия, по-тясна и по-твърда, но пак върши добра работа. За цената си е добра. Който иска, може да си вземе една опаковка да пробва, а пък после, ако му хареса, може да си вземе четири плюс кутия.

# 669
Аз да дам отзив за влагоабсорбатора. Ми за 24ч. изхвърлих 5л. вода. Страшно много ми се струва, и съм доволна от покупката.

# 670
За кошниците - аз се чудя как в Силистра още стоят. Много рядко виждам някой с такава. Аз самата ако имам да вземам 2-3 неща си ги нося в ръка, а ако са повече - задължително с количка, по-удобно ми е. Веднъж се измъчих с кошница и повече не съм повтаряла Peace

За прословутите мухлясали кестени - публикувах ги в страницата. Още в началото мислех да го направя, после реших само тук да се оплача, но накрая все пак ги уведомих. На следващият ден при нас от тях вече е нямало, което е похвално за бързата ми реакция. А вчера ми поискаха и данни за да ми пратят ваучер-подарък като компенсация (явно, защото отказах да се разхождам в лошото време до ЛИДЛ за 3лв.) и заради сигнала, който съм подала. Учудващо доволна съм и от реакцията им, и от постъпката, защото някои от конкурентите им предпочитат да трият подобни сигнали за да не бъдат видени от другите потребители, а за подобен вид обезщетение и дума не може да става (или поне аз не знам за подобен случай). За съжаление май повлякох крак и гледам, че доста оплаквания са се събрали на стената им.

Някой купи ли си кухненската везна? Как е като качество?

# 671
  • Бургас
В Бургас наистина ли не е заредено?
Мислех утре да се замъкна някак си с бебето до там, ама ... Провизиите взеха да свършват  newsm78
Нашата Билла не ми свърши работа днес, беше много обрано всичко.

# 672
  • Русе
Скрит текст:
Как така не намираш логика? Равно поле е на 20-ина км от София. До Русе са над 300 км  newsm78 Метеорологичните условия и релефа също си казват думата.

А ето и карта къде е забранено преминаването на тежкотоварни автомобили, леки коли и тн.
Скрит текст:
Пътя Русе-София е отворен. Релефа е равнинен. Всеки ден пътувам по него. И вчера и днес се движеха камиони и тирове. Peace

Viki, в кой магазин ходи ти?
На болницата няма нищо. Мъжът ми ходи и вчера, и днес със списък от ххл седмицата. Само портокали и мандарини докара и двата пъти, много са хубави.
Ходя в магазина в Здравец, че ми е най-близо да нас, но в събота и до болницата нямаше нищо.

Мисля, че ще оцелеем и без шиацу възглавници няколко дни, ще се стабилизира обстановката и ще дойдат стоките...важното е тока дане спира и да има що годе храна
Е, аз точно храна искам да си купя от ЛИДЛ, ама нямаа. Не ми трябват шиацу възглавници Wink

Ама при нас и ляп няма. Аз си пека, но исках да купя и да занеса на майка, че в това време тя не излиза навън. Брашно поне си купих - ще пека, ама и то е на свършване.

# 673
  • софия

За прословутите мухлясали кестени - публикувах ги в страницата. Още в началото мислех да го направя, после реших само тук да се оплача, но накрая все пак ги уведомих. На следващият ден при нас от тях вече е нямало, което е похвално за бързата ми реакция. А вчера ми поискаха и данни за да ми пратят ваучер-подарък като компенсация (явно, защото отказах да се разхождам в лошото време до ЛИДЛ за 3лв.) и заради сигнала, който съм подала. Учудващо доволна съм и от реакцията им, и от постъпката, защото някои от конкурентите им предпочитат да трият подобни сигнали за да не бъдат видени от другите потребители, а за подобен вид обезщетение и дума не може да става (или поне аз не знам за подобен случай). За съжаление май повлякох крак и гледам, че доста оплаквания са се събрали на стената им.
Защо за съжаление? Вчера ги върнах без проблем в магазин, различен от този, от който ги купих. Като не е за парите, защо не ми ги дадоха без, а трябваше да платя 5 лв.? Тази логика "не ми се занимава за 2/3/4/5 лв." ни е докарала до там да ни скачат по главите. Хубаво е, че Лидл са един от малкото магазини с по-нормално отношение към рекламация, но то не е, заради нас клиентите, а поради политиката, която не е българска.
Скрит текст:
Другият магазин, който ми е правил добро впечатление като политика към клиента е Метро.

# 674
И в Дружба е полупразно. Вчера купих фиш фингърс ххл, видях че има и други неща наредени ххл. Поне хляб има  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт