Лидл 96 - Новогодишна

• 80 581
  • 780
  •   1
Отговори
# 675
Кухненската везна я имам - върши работа. Щом работи, съм доволна. Допълнителните й функции с пресмятане не ползвам, прекалено е сложно за мен Mr. Green Тегля си съставките на нея и воала.

Влагоабсорбатор - в детската стая влажността драстично пада от масления радиатор, обратно пропорционална е влажността на градусите. Вдигат се градусите, влажността пада. Около 20 беше влажността вчера, което е под минимума от 30. Даже слагам съд с вода.

Аз пък забърсах две кутии от натуралното крема сирене...доволно.

# 676
Кухненската везна я имам - върши работа. Щом работи, съм доволна. Допълнителните й функции с пресмятане не ползвам, прекалено е сложно за мен Mr. Green Тегля си съставките на нея и воала.

И аз така, много сложни другите функции и никога не съм ги ползвала  Embarassed

# 677
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз имам от кухн.везна,доволна съм. Допълнителните функции не съм ги ползвала. Смятам да отскоча да Лидл Мир, че запасите ми свършиха. Дано да има хран.продукти.

# 678
Защо за съжаление? Вчера ги върнах без проблем в магазин, различен от този, от който ги купих. Като не е за парите, защо не ми ги дадоха без, а трябваше да платя 5 лв.? Тази логика "не ми се занимава за 2/3/4/5 лв." ни е докарала до там да ни скачат по главите. Хубаво е, че Лидл са един от малкото магазини с по-нормално отношение към рекламация, но то не е, заради нас клиентите, а поради политиката, която не е българска.
Скрит текст:
Другият магазин, който ми е правил добро впечатление като политика към клиента е Метро.
За съжаление, защото не очаквах да има и други проблемни стоки на места.
И да, не съм за трите лева. Път до магазина скоро нямам и ако трябва в това лошо време да ходя до там, то таксито ще ми излезе два пъти повече, защото в Силистра магазина е един. Отделно нямам намерение седмица-две да държа мухлясали кестени вкъщи докато реша да отида до ЛИДЛ. Който иска нека се разкарва. Като гледам аз бях тази, която се оплака и заради която все пак изтеглиха партидата в нашият магазин, а може би и в други магазини, та не ми казвай как заради моят начин на мислене ни се качвали на главата.

# 679
  • София
Днес в Лидъл загледах машинка за подстригване на Ремингтън,за около 30 лева беше,някой да има впечатления за нея?
Имаме я машинката от около година. Върши ми работа. Батерията издържа спокойно едно подстригване, че и остава за второ, но аз я презареждам. За много гъста коса  трябва по по малко коса да се захваща - не е чак толкова мощна.

# 680
Вчера си взех крем ванилия 1 кг и плодови йогурти от ХХЛ промоцията.

Скрит текст:

Ванилията е много яка, като заседнах пред монитора и докато се усетя съм преполовила кофата.  Simple Smile Другото е по-диетично и не е толкова сладко. За цената си и двете са много добре.
Иначе в дългосрочен план съм  много доволна от микродермабразиото. Ако има пак - вземайте. Ефекта не се вижда веднага, но при редовна употреба тена на лицето ми се избистри и стана по-равен и бръчките не са толкова дълбоки.

# 681
  • WonderLand
Преди месец и половина два взех медицинския почистващ гел Cien. Последните години страдам от ситно акне в областта на челото. Днес забелязах, че без да променям абсолютно нищо в ежедневието си, само със смяната на почистващия продукт акнето почти е изчезнало. Искам да добавя, че ползвам и крем Acnicare от около 7 месеца, в комбинация със различни почистващи продукти, но такъв резултат виждам чак сега. Затова го отдавам и на почистващия гел/лосион или каквото там се води. Да отбележа, че е супер икономичен, защото прави много пяна само от една малка капка, но изсушава кожата, както повечето медицински продукти. Препоръчвам го  Peace

# 682
И аз имам от кухн.везна,доволна съм. Допълнителните функции не съм ги ползвала. Смятам да отскоча да Лидл Мир, че запасите ми свършиха. Дано да има хран.продукти.
Вчера почти нямаше месо, но другите неща си бяха заредени.

Плодов йогурт и аз купих, изяде се много бързо.  Mr. Green
Взх от вакумиращите пликове, днес ще се занимавсм с тях. Дано да са по-добри, че все ми се късат от други места.
Портокалите за фреш са идеални.

# 683
  • Русе
Преди месец и половина два взех медицинския почистващ гел Cien. Последните години страдам от ситно акне в областта на челото. Днес забелязах, че без да променям абсолютно нищо в ежедневието си, само със смяната на почистващия продукт акнето почти е изчезнало. Искам да добавя, че ползвам и крем Acnicare от около 7 месеца, в комбинация със различни почистващи продукти, но такъв резултат виждам чак сега. Затова го отдавам и на почистващия гел/лосион или каквото там се води. Да отбележа, че е супер икономичен, защото прави много пяна само от една малка капка, но изсушава кожата, както повечето медицински продукти. Препоръчвам го  Peace
Аз път от този гел получих сърбеж по лицето. В началото си мислех, че косата ме дразни и все я отмятах настрани, но след като и с вързана коса ме сърбеше лицето - стигнах до извода, че е от гела. Спрях да го ползвам и след няколко дена сърбежа изчезна. Нямам проблемна кожа, но понеже много се хвалеше в темата пролетта, при една промоция си го купих. Синът ми го ползва после като шампоан. При него нямаше проблем.

# 684
  • София
Мултицет отдавна не съм виждал в Лидл.
Къде следяхте в чужбина брошури да загледам 2-3 седмици ако не ще взимам от другаде. Цените идентични ли са?

# 685
Какво е мултицет?  Rolling Eyes

# 686
  • Сливен
блендера на каква цена,че са го махнали от сайта и с какви приставки.

# 687
  • Асеновград
Мултицет отдавна не съм виждал в Лидл.
Къде следяхте в чужбина брошури да загледам 2-3 седмици ако не ще взимам от другаде. Цените идентични ли са?
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=960
http://www.lidl-hellas.gr/el/index.htm
Аз следя гръцкия и италианския.С тях се въртим с по седмица две разлика.

# 688
блендера на каква цена,че са го махнали от сайта и с какви приставки.
Цената е 79,99, видях от брошурата и аз с питане за приставките?

# 689
Някой взимал ли е от такера? Не мога да вкарам телчетата

Общи условия

Активация на акаунт