Лидл 96 - Новогодишна

• 80 598
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
Някой взимал ли е от такера? Не мога да вкарам телчетата
Такер взехме от електрическия.. Моя мъж направо се измъчи  Shocked При все че имаме ръчен и си работи повече от идеално.
Според него проблемът е в самите телчета..
Купи си пневматичния след това  Crazy е тук вече е доволен  Grinning

Мога ли да върна дреха, купена на 3.12 .. или е късно вече  Rolling Eyes

# 691
Огледах фъстъченото масло от ХХЛ буркана - ами пак тъмен ми се вижда. Не ми се рискува и не взех.
 Взех кайма от плешка, крема сирене на Голдеса  ХХЛ и туй-онуй като за две пълни торби след касата. Ама много неудобно да мъкна и да ми тежи на ръцете цялата тая стока... #Cussing out
bouquet Благодаря, че ме информира  Hug Ще чакам нормалното фъстъчено масло тогава  Whistling

# 692
Вчера минах през Лидл за пъстърва, но нямаше и взех пушена скумрия. Изненадващо за мен, всички вкъщи я харесахме. Днес ще взема още една опаковка.

# 693
  • Русе
...... Мога ли да върна дреха, купена на 3.12 .. или е късно вече  Rolling Eyes
Късно е... "либе за китка"  Wink Едномесечен е срока Peace

# 694
  • sofia
Някой взимал ли е от такера? Не мога да вкарам телчетата
Какви точно телчета се опитваш да вкараш?
Имаме електрическия такер и си купихме с него и допълнителни телчета - всичко точно.
Като пуснаха сега теловете за пневматичния и взех 5 кутии (щото единия размер върви най-много). Гледах размери, на едните телове (на електрическия) шир. 6 мм, другите - 5,8 мм. Реших че ще станат - да, ама не....телта на тези за пневматичния по-дебела и изобщо не можеха да влезат в улея на електрическия. Ходих и ги върнах.

Пушена скумрия снощи вечеряха моите. Две риби (с гарнитура де) тамън им стигнаха.

# 695
Да похваля замразеното манго - чудесно е и много сладко, не ми се наложи допълнително да подслаждам смутито ми. Боровинките и малините също са ОК (тях редовно ги ползвам), ягодите ще пробвам утре.

Някой да е виждал в София замразен ананас?

# 696
  • София
Да похваля замразеното манго - чудесно е и много сладко, не ми се наложи допълнително да подслаждам смутито ми.
Някой да е виждал в София замразен ананас?
За мангото съм точно на обратното мнение, хич не ми хареса  Sick Има парченца и от по-узрели плодове, но преобладаващо беше с вкус на тиква. Направих го накрая на някакъв крем с маскарпоне, с портокалов сок и лайм, наблъскан със захар и мед допълнително, ама пак не беше много сполучлив.
Ананас имаше на Вардар, ама в понеделник ходих.

# 697
Хм, явно има разлика в кутиите. А пък ние след вкусната първа кутия отидохме и взехме още 10  Rolling Eyes (да, чак толкова ни хареса, хем сладко, хем ароматно беше). Дано поне половината от другите кутии са читави.

Благодаря за насоката за ананаса. 

# 698
  • у дома
При нас от топлата витрина много отдавна изчезнаха брецелите и едни минипици с кръгли саламчета-и двете много любими на цялото семейство-та питането ми е само при нас ли ги няма  newsm78

Миналата година бях нацелила от някаква седмица минибрецели замразени-даже и не бях разбрала ,че са от някаква тематична седмица-разбрах го чак след като свършиха и попитах...Обаче не съм запомнила от коя тематична седмица и все не мога да улуча да ги има-ако някой помни от коя седмица са моля да напише,за да си следя.

# 699
...... Мога ли да върна дреха, купена на 3.12 .. или е късно вече  Rolling Eyes
Късно е... "либе за китка"  Wink Едномесечен е срока Peace

Превари ме, Вики...тъкмо щях да пиша, ..... "Късно е, чадо, лопна мандалото" hahaha

За блендера...назад имаше отзиви, потърсете Peace

# 700
  • Плевен
Блендерът е с две режещи приставки приставки - едната за смути, другата само за сухи съставки - ядки, кафе, пармезан и т.н С голяма и малка чаша, два капака.
Да не би да е свършил и затова да са го махнали.

Ето как изглежда
https://www.lidl.de/de/silvercrest-nutrition-mixer/p238411

# 701
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Напазарих си, кашкавал, луканка, крема сирене и лак за коса. Доволна съм, може пак да вали сняг 😁😁😁

# 702
  • София
Миналата година бях нацелила от някаква седмица минибрецели замразени-даже и не бях разбрала ,че са от някаква тематична седмица-разбрах го чак след като свършиха и попитах...Обаче не съм запомнила от коя тематична седмица и все не мога да улуча да ги има-ако някой помни от коя седмица са моля да напише,за да си следя.
Немската, но в последната такава нямаше.

# 703
  • София
Аз си купих миналата година цялата измиваща серия за чувствителна кожа на CIEN по отзиви от тук. Не е нещо особено, не дразни кожата, но определено няма база за сравнение със скъпите продукти. Шампоанът не измива добре, може би е добър за ежедневна употреба. За лице - не ми допада, изсушава ми кожата. За тяло - става.

# 704
  • have faith and be patient ..
Вчера си взех крем ванилия 1 кг и плодови йогурти от ХХЛ промоцията.

оххх тези все ги подминавах , пудинги ли е кво е , но онзи ден взех един шоколад и една ванилия , по 500 гр опаковката  Shocked Shocked , викам беси , тва колко време ще се яде ..  Mr. Green като ги отворих , е то няма такова хубаво нещо , направо кога изчезнаха 500 гр не разбрах .. добре че не съм видяла че ги има и по кило  Laughing Laughing карагена вътре ме тревожи и още неща имаше гадни .. но то къде ги няма вече за жалост  Confused

Общи условия

Активация на акаунт