Лидл 96 - Новогодишна

• 80 583
  • 780
  •   1
Отговори
# 720
Оправих се с такера. Опитвах се да го ползвам като абориген  hahaha Намерих едно клипче в нета, та така

# 721
  • Бургас
Замразените брецели бяха в алпийска седмица, и аз редовно се зареждам като пуснат, но скоро не са Tired

Големият шоколадов кувертюр се оказа, че е различен от нормалния и се чувствам прецакана (сама от себе си, че не четох в магазина, а чак в къщи) - с по-малко съдържание на какао, с растително масло вместо какаово и с допълнителна "екстра" някоя. Язък Crossing Arms

Засилих се днес дробче прясно да си взема, че от 2 седмици ми се е прияло, ама ядец - само една тарелка и то не в първа свежест Tired  Утеших се с едни захаросани портокалови кръгчета в шоколад от делуксовете, че бяха намалени - вку-со-ти-я!!!

# 722
Като няма хляб, ще ядете пасти hahaha

# 723
  • Перник
Крушите са страхотни.Утре пак ще се купува.
Точно хрупам! Уникално сладка  Mr. Green

И кивито, което купих в събота е много хубаво - твърдо и неузряло на пръв поглед, но много сладко.

# 724
  • София
Големият шоколадов кувертюр се оказа, че е различен от нормалния и се чувствам прецакана (сама от себе си, че не четох в магазина, а чак в къщи) - с по-малко съдържание на какао, с растително масло вместо какаово и с допълнителна "екстра" някоя. Язък Crossing Arms
върни го?
To гърците са 1:1 със сегашните ни:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1338
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1723

Ето какво е мултицет:

# 725
Искам да взема на децата от ватираните долници от утре дето ги пускат, ама то във Варна дали ще има изобщо...Уж са добре пътищата, ама знам ли...
И аз съм набелязала доста детски дрешки, както и панталоните, но къде пише, че са ватирани?  newsm78 Пише "кардирана вътрешна страна".

И гледах в списанието снимките на розовите клинчета и блузки...А на рекламата са оранжеви  Close

# 726
  • Козлодуй
Е да ама като разгледах линковете при гърците доста по-богато от нашето Simple Smile

# 727
Момичета, как изглежда влагоабсорбатор?

# 728
Куверюра не е шоколад. Допустимо е да съдържа растителна мазнина.
За да се казва шоколад един продукт, той трябва да съдържа до 5% CBR или на бг - заместител на какао масло.

# 729
  • sofiq
Благодаря за отговора за машинката за подстригване,взех си я днес Hug

Да попитам някъде в София да сте видяли налични блендери?

# 730
  • Пловдив
В Пловдив - Тракия тази вечер имаше мултицети.

# 731
  • Русе
...Големият шоколадов кувертюр се оказа, че е различен от нормалния и се чувствам прецакана (сама от себе си, че не четох в магазина, а чак в къщи) - с по-малко съдържание на какао, с растително масло вместо какаово и с допълнителна "екстра" някоя. Язък ...
Пишеше го и в брошурата, че е с по-ниско съдържание на какао Peace

# 732
Крушите са страхотни.Утре пак ще се купува.
Точно хрупам! Уникално сладка  Mr. Green
Ние ги изхрупахме.Днес не ходих, утре дали ще има? Много сочни и сладки, наистина.

# 733
Днес с голяма надежда ходих до магазина, но уви - още си стои почти празен ама пък бяха заредили от ХХЛ нещата. В петък имам пак път натам, та се надявам да ме огрее и най-после да успеят да го заредят.
Ще си запиша да погледна крушите ако не ги пропуснат де ... Уж има информационна бележка, че въпреки забавянето, всичко ще бъде заредено, но да видим.

# 734
  • Бургас
Куверюра не е шоколад. Допустимо е да съдържа растителна мазнина.
За да се казва шоколад един продукт, той трябва да съдържа до 5% CBR или на бг - заместител на какао масло.
Пухи, сравнявам 2 вида кувертюр, а не шоколад с кувертюр (или поне така си мисля) Peace  Че не съм погледнала процентното съдържание си е мой пропуск и че съм бързала и затова непрочела етикета също. Няма да го връщам, защото реално няма причина, според мен, а и освен това го отворих за да го опитам. И на вкус не ми е приятен, за разлика от стандартния. Все ще пробвам да го употребя някак, ама съм предубедена леко Tired

Общи условия

Активация на акаунт