Лидл 96 - Новогодишна

• 80 618
  • 780
  •   1
Отговори
# 705
Момичета , вече трети ден се опаковам да ходя в Лидл и се връщам. Голям мерак ми е масажиращата възглавница , дали съм изуснала нещата според вас  newsm78. Смятам да ходя до Лидл на Е. Йосиф. Или-да ме насочите как мога да проверя за наличност , наистина от скоро открих този магазин , хич не са ми удобни за пазаруване по принцип.

# 706
  • София
Позвъни на телефона на Лидл и попитай дали има налични точно в този магазин. Ако няма, ще ти предложат да ти препратят от някъде или да идеш да си вземеш от някъде.

# 707
Малко Сладко Коте,
Благодаря ти , веднага ще го направя  bouquet

# 708
  • Сливен
Мерси за инфото за блендера.

# 709
Аз отивам , отговориха ми , че има . Офффф, толкова неща прочетох , че сте си накупили , че сигурно ще се прибера като Дядо Коледа  Joy

# 710
Вчера ходих да заменя масажната възглавничка за гръб с тази за врат в един от магазините в Младост. Имаше още доста в наличност. Новата възглавничка е по-малка по размери, но не осезаемо. Главите са по-големи и изпъкнали, което прави масажът малко по-силен. Използвах я за врата (предишната изобщо не го обхващаше, тъй като масажните глави за разположени плоско, а не релефно), кръста, плешките. За идеята - става и за крайници. Важното е да не се отпусне цялата тежест над уреда, за да си работи добре. Доволна съм от покупката. Това е първият ми домашен уред, но разбирам от мануални масажи и съм пробвала и други машинки. Тази определено ще си я използвам с удоволствие (въпреки, че си предпочитам човешката ръка Simple Smile).

# 711
  • Берлин
Аз си купих миналата година цялата измиваща серия за чувствителна кожа на CIEN по отзиви от тук. Не е нещо особено, не дразни кожата, но определено няма база за сравнение със скъпите продукти. Шампоанът не измива добре, може би е добър за ежедневна употреба. За лице - не ми допада, изсушава ми кожата. За тяло - става.

Може ли линк към серията, че през телефона не мога да търся? Благодаря

# 712
  • София

Някой да е виждал в София замразен ананас?

Да, в ЛИДЛ - Овча купел вчера имаше.

# 713
Искам да взема на децата от ватираните долници от утре дето ги пускат, ама то във Варна дали ще има изобщо...Уж са добре пътищата, ама знам ли...

# 714
  • София
Аз си купих миналата година цялата измиваща серия за чувствителна кожа на CIEN по отзиви от тук. Не е нещо особено, не дразни кожата, но определено няма база за сравнение със скъпите продукти. Шампоанът не измива добре, може би е добър за ежедневна употреба. За лице - не ми допада, изсушава ми кожата. За тяло - става.

Може ли линк към серията, че през телефона не мога да търся? Благодаря

Това е измиващия гел. Другите изглеждат сходно.

# 715
  • Берлин
Благодаря

# 716
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ако вярваме на тия от Новините магистрала Хемус е отворена само за камиони до 3,5т. Нас това не ни устройва. Simple SmileПринципно снощи от Шумен към Варна не са пускали никого,но пък мъжо,който кара ТИР пътува сега за София,а нали уж не пускат превозни средства с голям тонаж.Българска му работа.Всичко е на късмет май.

# 717
Миналата година бях нацелила от някаква седмица минибрецели замразени-даже и не бях разбрала ,че са от някаква тематична седмица-разбрах го чак след като свършиха и попитах...Обаче не съм запомнила от коя тематична седмица и все не мога да улуча да ги има-ако някой помни от коя седмица са моля да напише,за да си следя.
Немската, но в последната такава нямаше.

Или немска, или алпийска, една от двете.

# 718
Крушите са страхотни.Утре пак ще се купува.

# 719
Крушите са страхотни.Утре пак ще се купува.
Точно хрупам! Уникално сладка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт