проблемите не едно младо семейство

• 10 109
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Причини имаш много, но май не искаш да ги видиш.
Тя е твоят човек -  не ти трябва друго.

# 16
  • Насред хаоса
Вземи малко посмали егото и ще ти мине. Каквото е направила тя, направил си и ти, при това многократно. Кое не можеш да преглътнеш сега? Тя се била подиграла с теб, и то с някого, който не можел да ти стъпи на малкия пръст. Ти не си ли направил същото по отношение на нея? Направил си го. Посмачкай егото, престани да си го мериш с онзи и не се дръж като обидена ощипана мома, след като си направил същото.

# 17
Търся си причина заради която да й кажа, било квото било - продължаваме.

Цитат
...през цялото време иска да е с мен, обяснява ми колко ме обича и така нататък.Как съжалява за всичко, и че е огромна грешка.

Цитат
НО от друга страна - това е "моя човек"

Ако и те кара да ги усещаш тези неща, тоест да не са само голи думи, какво още очакваш да направи, за да си спокоен и да си продължите съвместния живот? Ако има нещо, което ще те накара да се почувстваш по-добре, по-уверен, кажи ѝ.

Усещам ги, показва ми ги, доказва ми ги тези неща.Колкото и да е крайно изказването, но за мен тази жена е най-добрата, майка, жена, домакиня и какво ли не.

Просто тя изгуби доверието ми, това незнам как да го преглътна

# 18
А, ти нейното доверие не изгуби ли? Много е лесно да се втренчиш в човека срещу теб и да му търсиш грешките. Приеми, че сте квит и преглътни. Имате дете все пак. Доверието се гради наново, трудно или лесно, няма значение, прецени си сам имаш ли желанието и търпението. Като те гледам как се изразяваш ще ти кажа, че си късметлия с такава жена до себе си, как има място за всички в къщата с твоето огромно его, не знам  Laughing

# 19
правиш от мухата слон - ама едър слон, голям поне колкото Юпитер

опитът да ограничш една жена в 95% от случаите води до обратен резултат
гушни я и спри да мрънкаш, да дълбаеш, да се терзаеш и т. н., защото ти скапваш общия ви живот
а тя, че говорила с някого по телефона ... чудо голямо и че може и в бъдеще да влезе отново в огромния грях "разговор по телефона" - също  Laughing

доверието в любимия човек не е редно да е толкова крехко

# 20
  • Най-красивата страна
Ти също си я разочаровал и си изгубил нейното доверие.
Може би тя не е сигурна ,че ще промениш поведението си.
Ако тя наистина е твоята половинка,опитай да започнеш всичко от начало,без да се обръщате назад.
Явно все още имате чувства един към друг.Имате и дете.Ето ти две причини .

# 21
С това отношение ще си изтровиш нервите и ще пратиш 'твоя човек' при някой друг за нещо повече от разговор.

Прочети тази тема от-до:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=920459;topicrefid=19

# 22
Авторе, активен съм в темата, защото имах връзка, в която не успях да преглътна егото си. Мислех си, че съм, продължихме, не съм правил издънката на въпрос(а не ставаше дума и за секс, но пак се чувствах предаден). Същите неща, които си написал и съм цитирал, ги слушах и аз. Вътрешно не можах да ѝ простя и връзката постепенно отиде на кино. А до един момент вярвах, че това е жената за мен и ще бъде майка на децата ми. Но това, което пропусках тогава е, че аз също я бях накарал да се чувства унижена, недостатъчна, предадена. Това последното + преглъщането на егото, ми отне време да го осъзная и докато се случи, беше хлопнало мандалото за мен.

Затова удари едно, две големи, изчукайте се и се радвай, че ти дава причини да ѝ се довериш. И по-важното, че тя се доверява на теб Wink

# 23
  • Сф
Една жена има нужда не просто от мъж за разплод, а от сигурност и опора.Ти явно не го даваш много сериозно в живота .Помисли над поведението си .Ако си добър човек и обичаш, ще простиш.Млади сте, има дете, дайте си шанс отново.При положение , че тя сама ти казва, че държи на теб и няма нищо сериозно с друг, няма смисъл да гледаш назад.Оо и знаеш ли, съвет не искай и не слушай приятели и роднини, това е само между вас.Млади сте, живота не е само розово.Тепърва ще има трудности.Бъди силен и успех!

# 24
Теб, доколкото разбирам, те притеснява това, че тя му се е обадила, след като сте говорили. Нормално е да му се обади, той има семейство, а ти си научил. Тя трябва да му каже, за да е подготвен, ако стане нещо. Това е нормална ситуация, не означава чувства или желание за отношения. Предполагам, че последвалите няколко разговора са били в тази посока и когато е станало ясно, че ти няма да използваш това срещу семейството му, всичко е приключило.
Не ти е казала, защото явно като цяло доверието между вас е разклатено. Но нямаш причина да се съмняваш в нея.

# 25
  • София
Принципно сте квит. Като изключим, че твоите 6 не се равняват по чувства (ти не си влагал) и на малкия пръст на онзи, с когото жена ти е преспала.

Стигайки до  "нещо неизживяно", почвам да си мисля колко още Неизживени "спомени" ще се появяват във Вашата връзка от страна на Жена ти  Stop

# 26
Има логика в това да оправите взаимоотношенията си , но не мисля че го искаш  или си подготвен за това . Ти няма да можеш да й простиш и ще си съсипете живота взаимно . Най-лошото е да отгледаш детето в атмосфера на напрежение м/у родителите , тя се усеща на подсъзнателно ниво . Освободете се един от друг , живейте живота си пълноценно и дайте на детето любовта си раздели. Това е моето виждане и опит , само вие двамата знаете как искате да продължите..

# 27
Авторе, смешно е да правиш подобен проблем заради някакъв разговор при все, че ти си се подиграл много по-жестоко с нея като не си бил само с една, а с цели 6.
По пътя на логиката ти трябва да спреш да комуникираш с всички жени на тоя свят, защото както си бил с 6 случайни докато сте били разделени, така може и сега да се хванеш с някоя - било то за флирта, за разнообразието, за едната вечер и т.н.
Голяма работа, че се е чула няколко пъти с момчето. Може да са говорили за това, че нещата няма да се получат, че всичко приключва, а и дори да са говорили чисто приятелски, какво толкова?
Наистина правиш от мухата слон. Дори се чудя, колко ли много те обича тази жена щом още те търпи Whistling

# 28
  • София
Аз изобщо не разбирам защо тази жена трябва да си губи времето с теб.

# 29
Начи докато не сте разделени,ти ходиш по барове.В бара силно ме съмнява да си си пиел кротко питието и да си гледал бармана в очите.Казваш,че си имал 6 ,когато сте били разделени,а преди да се разделите колко мина? Помниш ли ги? Знаеш ли,ако аз бях на твоята жена щях много да те изпотя преди /ако реша да те върна при себе си.По-скоро бих те пратила към бара...а колкото до егото ти,ни най-малко би ме впечатлило.Не можел да го преживее! Ти да видиш!

Общи условия

Активация на акаунт