ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 16 [232]

• 47 656
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
следновогодишно как да фиксирам Пикасо бе?  hahaha hahaha трябваше някоя снимка от черешата да сложиш  hahaha

ми той не се качи, мноУ сериозен  ooooh! ooooh!  Crossing Arms 
разочарована съм от него  Crossing Arms Crossing Arms hahaha

нека, нека  Party Party мама беше сготвила явно, беше му напълнила чинийката  hahaha що му е да ходи по кръчми?  Naughty Naughty

Sick Sick  ай стига бе, при мама  Joy Joy Joy

ами сигурно се е затъжил за нея бе.  Party нали работи много, няма време да я види.  Joy Joy Joy ама тати глеЙ какъв е доволен.  Joy Грозното патенце е най-добре  Party Party в Лондон. Няма и да се върне в Турция сигурно.

И Арас е бил в Лондон заедно с онзи Енгин - партньора на Хазарчето.  Peace

# 31
И Арас е бил в Лондон заедно с онзи Енгин - партньора на Хазарчето.  Peace

да бяха взели и наЩУ  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 32
И Арас е бил в Лондон заедно с онзи Енгин - партньора на Хазарчето.  Peace

да бяха взели и наЩУ  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Той иска при мама бе  Naughty Naughty Joy Joy нИ ще с тях  hahaha
Арас нали си имаше гадже?  Rolling Eyes Явно вече няма.  Laughing И този Енгин пак се бил разделил с Идил ли каква беше онази богаташка, с която сврзваха наЩу преди време.  hahaha

# 33

Арас нали си имаше гадже?  Rolling Eyes Явно вече няма.  Laughing И този Енгин пак се бил разделил с Идил ли каква беше онази богаташка, с която сврзваха наЩу преди време.  hahaha

Rolling Eyes Rolling Eyes  кога са я свързвали с наЩУ бе  Rolling Eyes Rolling Eyes

Арас още е гаджосан  Laughing Laughing

# 34

Rolling Eyes Rolling Eyes  кога са я свързвали с наЩУ бе  Rolling Eyes Rolling Eyes

Арас още е гаджосан  Laughing Laughing

По времето на ПО  Mr. Green

# 35

и какво  newsm78  засичали са ги, снимали са ги  newsm78

# 36

не, само писаха  Mr. Green

# 37

не, само писаха  Mr. Green

и това гледам те радва особено  hahaha hahaha hahaha 
те и за Тейлърче писаха, след ПО  Laughing и за волейболистката  Laughing

# 38

и какво  newsm78  засичали са ги, снимали са ги  newsm78

не, само писаха  Mr. Green

и това гледам те радва особено  hahaha hahaha hahaha  
те и за Тейлърче писаха, след ПО  Laughing и за волейболистката  Laughing

мноУ ме радва  Party Party hahaha но най-ще ме зарадва да се появи с някоя готина и да каже - ето я  Crazy Crazy Crazy по възможност да не е самовлюбена кифла.  Naughty Naughty Joy

# 39
мноУ ме радва  Party Party hahaha но най-ще ме зарадва да се появи с някоя готина и да каже - ето я  Crazy Crazy Crazy по възможност да не е самовлюбена кифла.  Naughty Naughty Joy

има да почакаш   Whistling Whistling  и после - сюрприииииз  Mr. Green Mr. Green Joy

# 40

има да почакаш   Whistling Whistling  и после - сюрприииииз  Mr. Green Mr. Green Joy

Naughty Naughty Naughty няма да има сюрприииииииииз  Naughty
той не е човек, който ще тръгне да демонстрира чувствата си бе  Party Party не иска да го разнасят из сайтовете  Naughty

# 41
Добра ви вечер, Ято Hug Hug
Да ви е честита, здрава, щастлива и късметлийска новата 2017 година Hug Heart Eyes Hug

Чачи с родата на Нова Година!!
Много истинско.
Усмихна ме Grinning
Но, като гледам баща му и чичо му, и как хубаво прилича на тях, си мисля, че мнооооогооооо трябва да спортува, иначе рискува да заприлича на тях и в габаритите!!!
Значи, европейка сте му орисали?? Интересно! Защо не .....Българка?
Само да се молим, че приказката за кой яде хубавите ябълки, няма да важи за него Praynig

# 42
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
За много години милички Hug Hug Hug
Бъдете много здрави,щастливи и успешни през новата 2017 година.Дано е една по-добра година за всички Hug-да бъде мирна и благословена Heart Eyes
Това го получих  Laughingот една виртуална дружка Hug и го слагам и тук.
Малко съм настинала от новогодишната нощ и сега я карам лежейки ooooh!-ма ще си пусна дофторо,белкем ми предпише точните илачи Laughing

# 43

Здравейте! wavey wavey wavey

За много години!

На всички пишещи, четящи, минаващи през темата, пожелавам през Новата 2017 г. много здраве,  останалото се нарежда според късмета, съдбата или изборът!

# 44
Добро утро................. Hug Hug Hug Hug Hug

Абла........... Heart Eyes Hug Hug Hug  Ей ти доктор......... Crazy Crazy Crazy

Галка..............  Hug Hug Hug нищо не каза за ДелибалчИ.................. Thinking  Crossing Arms

Аз не смея си го пусна .............да не почваме от ся година с............. newsm45

Днес е супер времето при мен................. 1swing 1swing 1swing

Общи условия

Активация на акаунт