ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 16 [232]

• 47 679
  • 735
  •   1
Отговори
# 630

hahaha hahaha hahaha hahaha

ако види Сарпче как сладко Мерт гушка Мелек в ония тайни стари сгради  Mr. Green  ей така ще му се пули  Joy Joy Joy

# 631
  • Sofia, Bulgaria

Grinning Grinning Grinning Grinning

# 632

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes
Да, бе, тази Марта ги прави едни хубави клипчета, колажи, жалко, че гледа само в Мерт-Ейлем и Сарп-Давут, засега...  Laughing Laughing

Heart Eyes Heart Eyes

Party Party

Крайно време е да погледне и Сарп-Мерт  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy Joy

че то други останаха ли за гледане  Laughing Laughing Laughing
Joy Joy Joy Joy

ако види Сарпче как сладко Мерт гушка Мелек в ония тайни стари сгради  Mr. Green  ей така ще му се пули  Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha

Лошо ще му стане, не стига Ейлем ами и Мелек... ще остане без брат набързо  hahaha hahaha

Crazy  Party Party  

Това е пред Мертови, сигурно е преди онова безкрайно качване на витата стълба... взема си дъх...  Grinning Grinning

Абе, сега се сещам, този уморен черен дроб изисква и отбягване на активни физкултурнизанимания,  ooooh! Laughing  особено тръскане и т.н.  Значи, имаме всякакви шансове да минем към романтичното криминале...  Joy Joy  танго може ! Simple Smile

ПП Вени, Иве,
Скрит текст:
може да съм много луда, но откак видях вратата на Мертови, долу, все ще питам, не е ли това една врата, от която през час, два имат снимки как излизат поотделно Чачи и Сера, дето били ходили да си вземат стоките, поръчани по Интернет?! и витрината отстрани...   Blush  newsm78

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 11:55 от Анонимен

# 633
Мухтешем Heart Eyes

Това се казва игра и химия Heart Eyes Не като безстрастната целувка на Сарп и Мелек в еп.15 ooooh!
Бенсула си е бездарна и няма да й стана фен Naughty

# 634
  • Sofia, Bulgaria

Цитат
Бенсула си е бездарна и няма да й стана фен

Нежи Hug Peace

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 12:16 от Iskra Pandova

# 635
Мухтешем Heart Eyes

Това се казва игра и химия Heart Eyes Не като безстрастната целувка на Сарп и Мелек в еп.15 ooooh!
Joy Joy Joy Бонбон си ти, бонбон, Нежи!  Hug Heart Eyes

Язък и на Бенсула за Б-то, а?  Wink Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 636
Не като безстрастната целувка на Сарп и Мелек в еп.15 ooooh!

я виж тая в 16и  Whistling  белким я харесаш  Crossing Arms Crossing Arms hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

# 637

Peace Peace

Тук имаше повече чувства  Party Party Party Laughing Laughing Laughing

# 638

оххх, шушон сладък  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 639
Не като безстрастната целувка на Сарп и Мелек в еп.15 ooooh!
я виж тая в 16и  Whistling  белким я харесаш  Crossing Arms Crossing Arms hahaha
Джадъ, мерси за поправката Hug Аз последните 3 серии ги изгледах наведнъж, та номерата са ми се сляли Crazy
Нейсе, разбра ме предполагам Wink Целувката в еп.16 не ми хареса Naughty И Чачо този път не се раздаде Peace Когато Сарп целуна Мелек зад кулисите на постановката на Мустафа ( не помня в кой епизод Mr. Green ) беше вложил повече страст в сравнение с еп.16 Flutter

И е факт - Бенсу Сорал е бездарна. Не я харесвам и едва ли ще й стана фен. Ако се научи да играе - може би Mr. Green
Аз и Арас в началото не харесах, но с таланта си ме спечели. На черното бяло не казвам. А с Дамла са страхотен тандем Heart Eyes

# 640
  • Яко в Матрицата...
Не мога да се включа значи в дискусията на целувката, а ми се иска hahaha И започнах да гледам серията Joy Става въпрос за момента към 10-тата минута ли? Там има една целувка...

# 641
Не мога да се включа значи в дискусията на целувката, а ми се иска hahaha И започнах да гледам серията Joy Става въпрос за момента към 10-тата минута ли? Там има една целувка...

там, там, Ренко, други целуфани нямааа  Laughing Laughing Laughing

а този, този малък, мамин, сладък,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

оххх, шушон сладък  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 642

да, Ренко  Peace

Нежи, разбрах те  Hug  

Вярно е, че не им се получи, аз първа измрънках по време на онлайна  Laughing и мога още много, много да мрънкам  Laughing  Наистина много, нооо... няма да го правя  Peace  Или поне ще се опитам. Мисля всички разбрахме, че сценарият ме дразни, издиша и не е на нивото първо на Чаатай, после и на всички останали, справящи се страхотно.  Peace
Нито Чачо заслужава мрънкане, нито искам да заприличвам на първите му "фенки"  Sick Sick  Аллах корсун!!  Joy Joy    hahaha hahaha
А Бенсула не е по-лоша и по-некадърна от всичките му предишни партньорки  Peace  
и не е виновна, че господата сценаристи толкова могат  Laughing

# 643
  • Яко в Матрицата...
Иве Heart Eyes Гале Heart Eyes - после ще гледам останалата част hahaha

Аз мисля, че тази любов все още е един мираж. Няма нищо общо с тази на Ейлем и Мерт, те са на съвсем друг етап. Причината е, че Сарп знае коя е Мелек. Много я харесва човекът, но причините да не е с нея са много и много убедителни. Сарп има задача, много отговорна при това. На мен лично, не ми изглежда реалистично да показва силна страст, при положение, че си слага толкова много спирачки в отношенията си с Мелек Peace И целувката отразява това - много нежно и внимателно подхожда към тази жена, която освен, че е адвокат на мафията, е и родна дъщеря на баш мафиота - зеницата на окото му. Пък и Ашкъмът го предупреди да внимава с любовта... Не знам, аз ги чувствам така нещата Peace

Иначе пробойни в сценария дал Господ Joy И поводи за мрънкане също Laughing

# 644
  • София

има, има, то за малко да мигна и да не я видя  Joy Joy Joy

Иве Heart Eyes Гале Heart Eyes - после ще гледам останалата част hahaha

Аз мисля, че тази любов все още е един мираж. Няма нищо общо с тази на Ейлем и Мерт, те са на съвсем друг етап. Причината е, че Сарп знае коя е Мелек. Много я харесва човекът, но причините да не е с нея са много и много убедителни. Сарп има задача, много отговорна при това. На мен лично, не ми изглежда реалистично да показва силна страст, при положение, че си слага толкова много спирачки в отношенията си с Мелек Peace И целувката отразява това - много нежно и внимателно подхожда към тази жена, която освен, че е адвокат на мафията, е и родна дъщеря на баш мафиота - зеницата на окото му. Пък и Ашкъмът го предупреди да внимава с любовта... Не знам, аз ги чувствам така нещата Peace

Иначе пробойни в сценария дал Господ Joy И поводи за мрънкане също Laughing

Ренка  Hug Heart Eyes сигурно е така, но и това не мога да го видя  newsm78 Изобщо тази двойка никак не ми е двойка  Crossing Arms Причини няма да търся, няма да мрънкам, чакам да ме опровергаят  Whistling

оххх, шушон сладък  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да му изям пръстчетата, бонбонче  Heart Eyes

Вени  Hug Heart Eyes права си за нежностите  Peace Там със сигурност няма от кого да се страхува и пази  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт