Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 034
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Според мен блузката става и за дънки, и за бяла пола тип молив, общо взето много комбинации са възможни.
От мен дънки

# 406
тази маргаритко-розена блузка с какво мислиш да я носиш?

С черен изчистен панталон или дънки. Също така имам дълга клош пола с висока талия, с която мисля, че ще стои много добре  Peace

# 407
  • Street of Dreams
С жълт панталон или пола я виждам.

# 408
Яки дънки

# 409
  • HH
Този пуловер в наситено червено. Някъде четох, че тази година трябва да се избягва червеното, но на мен сега ми е дошло настроението да се нося в червено  Crazy
Скрит текст:

И тези, пак във винено, на живо са по-хуваби.
Скрит текст:

# 410
Катя, ботите са страхотни!

Скрит текст:
Не е задължително да се носят модните цветове, а аз лично мисля, че когато човек залита към определен цвят в даден момент значи има нужда от енергията на цвета.

# 411
и двете работи на К@тя са много хубави!

# 412
  • Belgium
Ботите на живо наистина са по-хубави  Laughing

Честити  Laughing

И аз ги гледах, но имам твърде много боти+гумени ботуши.

# 413
Новите ми боти. Дано са достатъчно  топли. Колебаех се между тях и едни тъмно сиви с пухкав хастар отвътре.
К@тя, хубави покупки, изненада ме за червеното, май няма да го спазвам Simple Smile.

# 414
Топли са страшно много. Честити!
Аз си купих същите преди 10 дни, но ярко розовите. Не съм ги сваляла сега в снеговете. Екстра са. Heart Eyes

# 415
  • Бургас
Много са ви яки ботите,честити. bouquet

# 416
Мерси! Точно цвета им натежа в избора, а щом са и топли densi, чудесно. 

# 417
  • в Кошера
Тимбърките си ги нося с термочорапки или по-дебели някакви. Иначе ми е студено.  Blush

# 418
Аз с вълнени, от туристически магазин. Иначе и на мен ми е студено, но пък чудесно се носят и пролет и есен с по-тънък чорап.  Peace Моите са класическите жълти. Обожавам си ги.  Blush

# 419
  • София
Момичета, а как ги поддържате? И аз имам жълти, но се драскат и незнам как да ги чистя

Общи условия

Активация на акаунт