Нови придобивки в гардероба - 46

• 129 827
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Аленка,блузката с дантела много ми хареса. Откъде е?
П. С. Много ти благодаря / и на другите момичета също/, за реалните снимки,които постваш. Човек добива по-ясна представа за дадения продукт.

Simple Smile Блузката е от Catty ( http://www.catty.bg/ ) Отзад е доста интересна, но не съм я снимала Simple Smile

Взех си и плътни зимни бели дънки с релеф, като онези сивите в biker стил Simple Smile Много удобни, меки, с копчета, не с цип.

Скрит текст:

Страхотни дънки, Алена  Heart Eyes Отдавна ми се носят такива и съм пуснала поръчка за подобен модел тъмно сиви. Днес дойде роклята ми и съм влюбена в нея  Heart Eyes Материята на полата е невероятна, водят я сатениран памук и  стои много добре
http://prikachi.com/images.php?images/146/9029146h.jpg

# 571
  • София
georgieva88, много добре ти седи  Peace

a.l.e.n.a, сивите и белите дънки от едно място ли са и от къде? Много ми харесва модела, но аз по-скоро съм в търсене на черни или тъмно сиви.

# 572
georgieva88, много добре ти седи  Peace

a.l.e.n.a, сивите и белите дънки от едно място ли са и от къде? Много ми харесва модела, но аз по-скоро съм в търсене на черни или тъмно сиви.

Благодаря   bouquet Макар да си питала Алена се намесвам аз, тъй като сутринта си поръчах подобен модел, ето този
http://vanesamall.com/product/11168/damski-danki-model-w40207.html
Като предложение мога да дам и този, по - тъмен е
http://vanesamall.com/product/11157/damski-danki-model-w40199.html

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 15:08 от georgieva88

# 573
  • в 1001-та нощ
~Étoile~, от New Yorker са, взех и тъмно сини, но не съм ги носила още Simple Smile От по-рано имам и подобен модел в сатенирано сребристо-сиво. Разгледай какво има Simple Smile

georgieva88, много елегантно и не те разширява Simple Smile

# 574
georgieva88 чудесно, много добре ти седи ,по добре и от модела на който е снимана.

# 575
georgieva88,
красива рокля, честито  Simple Smile
със здраве да я носиш

# 576
Благодаря ви, момичета, за милите думи bouquet Определено фигурата ми е най - подходяща за такъв тип рокли/поли, тъ йкато както една колежка казва имам "френски кръст с руски г*з"  Joy Joy Joy

# 577
  • Belgium
~Étoile~, в Зара имаше сиви байкър дънки, погледни и там.

New Yorker са с адски кофти качество на платовете. По-зле са и от редовните линии на H&M.

# 578
  • Street of Dreams
Не съм съгласна за Ню Йоркър, последно купувах дънки (Amisu) от там през 2013 и ми станаха за пореден път любим чифт. Освен от тогава толкова да са се променили нещата..?
А показаните от Георгиева дънки са отвратително плитки ooooh!
Роклята, както и предните показани от нея й стоят отлично - точно за нейната фигура. Peace

# 579
  • София
Благодаря за предложенията!
Онлайн спрях да пазарувам дрехи понеже не съм с най-стандартните мерки и е рисковано.
Ще погледна в  New Yorker и Zara.
От New Yorker имам само 2 спортни клина, от който съм много доволна.
И един спортен сутиен, който се оказа пълен боклук. Mr. Green

# 580
Не съм съгласна за Ню Йоркър, последно купувах дънки (Amisu) от там през 2013 и ми станаха за пореден път любим чифт. Освен от тогава толкова да са се променили нещата..?
А показаните от Георгиева дънки са отвратително плитки ooooh!
Роклята, както и предните показани от нея й стоят отлично - точно за нейната фигура. Peace

Благодаря! Леле, сега видях колко са плитки като увеличих снимката Shocked  Joy Joy Ама че съм заплес, даже си поръчах първите  Joy Joy Joy Май, май ще ги връщам, ако са толкова зле  Joy Joy

# 581
georgieva88 чудесно, много добре ти седи ,по добре и от модела на който е снимана.
Абсолютно! Много красиво стои!  bouquet
От мен едни дънки boyfriend:
Скрит текст:

Една блуза:
Скрит текст:

Ботуши(съжалявам за лошото качество, но не намерих снимка в сайта):
Скрит текст:
+ Черно кожено яке и балтон в цвят горчица  Laughing

# 582
  • Belgium
OnDiNe_ , не изключвам варианта от страна до страна да варират материите на NY, но едва ли.
Имала съм чифт техни дънки - издържаха 1 година при това ги носех рядко, защото имам доста други чифтове.

Преди няколко месеца ми беше хванал окото един техен модел от нюзлетъра, та влязох в магазина им - тотален ужас.

Доволна съм единствено от едно спортно горнище, което имам от тях. Да 100% изкуствена е материята, но самият модел е ок и стои добре. Представям си обаче, ако много се потях във фитнеса, какъв ужас щеше да настъпи.

# 583
  • Варна
С., страхотна риза! Откъде е?

# 584
С., страхотна риза! Откъде е?
И аз това да попитам  Grinning
Ботушите са страхотни   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт