Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 200
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Нямаше ли пола нещо, към тази риза??? Laughing
Аз си купих роклята с този принт. Сега чакам повод да я облека Heart Eyes

# 76
# 77
Нямаше ли пола нещо, към тази риза??? Laughing
Аз си купих роклята с този принт. Сега чакам повод да я облека Heart Eyes

Има, има, много и се чудех, ама се спрях  Joy Не съм свикнала с цепки и мисля, че ще ми е неудобна, тъй като има цепка отстрани, ама знае ли човек какво ще ми хрумне  Joy Роклята с този принт имам и е повече от великолепна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Носих я на Коледния банкет със сини лачени стилето  Heart Eyes Стои страхотно, а на раменцата хич не е много изрязана! И понеже сега не е много за стилето се чудя с какви боти да я нося, тъй като съм си ексцентрична и мисля и на работа да я обличам  Laughing Laughing Laughing

# 78
Малко нескромно, но наизлязоха всички от съблекалните да въздишат колко е красива.  Flutter Моята е М, моят размер е между М и S. Имаше всякакви номера в магазина.
Grinning браво, това си е удоволствие
он-лайн  има xxs и xs, аз съм добре сложена, в такива номера няма да влезна

susikata,
честити, гривната и дрънкулките са много красиви

georgieva88,
мацка, смени малко стила, готини са нещата, но в един момент ще ти омръзнат все от един вид

# 79
Очите ми останаха в нещата на OnDiNe_ (обожавам The Kooples) и тимбърките на Тайра, страхотни!
Аз от намаленията взех предимно бельо и пижами от Oysho, но успях да забърша и тези три неща:
маратонки
блуза
къси гащи

# 80
  • sofia
Това яке от Guess Heart Eyes Ще комбинирам с дънки и конверси.

Супер е, честито!  Simple Smile
Аз сега мисля да поръчам едни дреболии, за колко време ти пристигат поръчките? Пише 8 работни дни - има ли вариант да е по-малко времето и с кой куриер идват?  bouquet

# 81
  • София-Младост

# 82
  • София
Син панталон в любима кройка  Simple Smile

# 83
Обувки

Скрит текст:

# 84
Кубинки от днес   Simple Smile:

# 85
  • София
Жестоки са!!! Heart Eyes

# 86
кубинките са страхотни - приличат на туристически обувки и едновременно с това са по-финни от класическите
със здраве да се носят  Simple Smile

# 87
Благодаря  момичета! От 3 месеца ги гледам лакомо и днес прочитайки за финалното намаление не издържах Simple Smile. Много са удобни и мекички, и според продавачките велура е импрегниран и не би трябвало да пропускат вода (не съм ги тествала качествено засега).  Освен това се регулира ширината им, което ми е изключително важно (със слаби прастци съм и в повечето  ботуши краката ми изглеждат като в саксии).

# 88
  • Street of Dreams
Аз пък много харесвам този ефект Mr. Green Нося винаги широки ботуши.

# 89
  • Бургас
Разочарована съм от поръчката си от g star, за пръв път му се случва и половината отива обратно. Дънките Lynn, които са ми любимият модел, дойдоха някак си по-малки и по-плитки, а други приличат на най-обикновени, евтини дънки. Какво става с този бранд, на който иначе толкова държа и винаги съм била доволна...

И аз съм недоволна от G-star....
Днес си получих поръчката, а според обявеното на сайта им трябваше да я получа преди Нова година.
Бях поръчала два чифта дънки, едните Лин, другите - бойфренд. И двата са ми големи, а даже поръчах по-малък номер. Освен това, едни лигави платове, особено Лин. Много съм разочарована и ще пътуват обратно.

Общи условия

Активация на акаунт