Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 120
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • Street of Dreams
Не мога да повярвам, че излиза изпод моите пръсти, но тази Пандора наистина е много красива, а панталонът на Зара - уникално сладък! Flutter

Аз напазарувах за лятото от един магазин, но в сайта няма почти нищо качено и ще трябва да снимам едно по едно после, както вие правите  Hug

# 256
  • Варна
didishh Simple Smile прекрасна е!
 MaRin4et0, добър избор за ботуши!
 Sesylle, гледай да са от хубав каучук, гума Simple Smile да не са тънки. Аз преди няколко годинин си взех най-обикновени, със сменящи се панделки Simple Smile много готино се разнообразяват.

А днес ме стегна шапката и скокнах в обедната почивка до някой и друг магазин.

чанта  Heart Eyes и пак

якенце

и бижута  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито толкова я гледах тази чанта толкова и се чудих точно заради цвета а той се оказа великолепен. Heart Eyes
С много здраве да си носиш новите неща!

# 257
  • София-Младост
Жилетка от Zara

Един страхотен топ, но не го намирам в сайта им.

Клин

Пуловер...на манекена не се вижда, но си е много хубав

# 258
# 259
  • София
Честита! Peace
Аз съм със същата! Simple Smile
Показах я на предните страници! С доставка обаче, че в дъ Мол я нямаше, естествено!
Жестока е! А как мирише на кожа!!! Аааа! Обожавам тази  миризма!

# 260
Честита! Peace
Аз съм със същата! Simple Smile
Показах я на предните страници! С доставка обаче, че в дъ Мол я нямаше, естествено!
Жестока е! А как мирише на кожа!!! Аааа! Обожавам тази  миризма!
И аз от онлайн магазина я поръчах Simple Smile отвисяваше в кошницата и по едно време изчезна като наличност, после я намалиха на 69 лева и хоп пак се появи и веднага си я поръчах !
Да, миизмата е уникална! Аз обичам да ми мирише на кожа Simple Smile Напоследък рядко ми се случва да попадна на продукт, който да има този аромат, не знам с какво ги обработват, но...

# 261
  • Пловдив
От кой сайт е чантата - много е хубава.

# 262
  • Варна
От кой сайт е чантата - много е хубава.

Зара но  няма вече! Cry

# 263
  • София
Боти Baldinini -

# 264
Като споменахте пандора ...Да попитам има ли възможност да се поръча онлайн ?ММ ми е харесал пръстен.Халката ми постоянно пада и на нейно място предпочитам нещо сребърно.Той ми предложи едно пръстенче от пандора много нежно и ми хареса и на мен много.Само ,че в нашия град нямаме.Скоро няма да ходим до София и се чудим има ли възможност за поръчка.

# 265
  • София
И аз от онлайн магазина я поръчах Simple Smile отвисяваше в кошницата и по едно време изчезна като наличност, после я намалиха на 69 лева и хоп пак се появи и веднага си я поръчах !
Да, миизмата е уникална! Аз обичам да ми мирише на кожа Simple Smile Напоследък рядко ми се случва да попадна на продукт, който да има този аромат, не знам с какво ги обработват, но...
Някой казват, че със спирт обработвали кожата, за да не миришела...на кожа! На мен основно миризмата на кожа ме кара да избухна и да се изръся още повече! Загубвам ума и дума, когато усетя миризма на истинска кожа! Ставам като животно!  Joy hahaha Simple Smile Simple Smile

Е, ти си ударила джакпота! Simple Smile Аз не издържах още на 99 я грабнах, че да не свърши! Flutter Mr. Green

От днес:

+ 5 чифта бикини х 5лв от намаленията в ХМ. Heart Eyes Heart Eyes

# 266
DqVoLsKi_ChArOvNa, от английската може, от БГ не.

# 267
Аз пък не мога да си харесам чанта, много ми е трудно това ... А и нямам време да обикалям, харесах едни на Ecco но в БГ май не ги внасят, а не ми се занимава с превозвачи

# 268
  • някъде под слънцето...
От намаленията .Не издържах на това  копринено изкушение. Трябва да я получа до 5 дни.

# 269
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Специално за пръстените на Пандора,по-добре да се избере на място.
На каталог изглеждат нежни и прекрасни,но на живо не са толкова забележителни.Разбира се,мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт