Нови придобивки в гардероба - 46

• 129 929
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Мда, и аз тази риза я виждам само с черен панталон/пола.

# 481
Не е моят стил на обличане, но роклите ти стоят добре.
Панталоните подчертават леко закръглените бедра. За такъв модел си трябва добре оформен крак.
Раздвижи ги малко, ако блузата е шарена сложи надолу един цвят.

# 482
Роклите стоят добре, но обувките, с които си ги комбинирала на мен лично не ми харесват. За десените няма да коментирам

# 483
  • Бургас
Дънките са супер,роклите ти стоят добре. bouquet

# 484
Георгиева, мисля че прекаляваш с този десен Simple Smile.
От всичките показани дрехи, според мен запази само роклята и евентуално ризата, а другите можеш да ги върнеш в магазина. Този вид панталони не са твоя модел, дънките също.

# 485
Благодаря на всички за мненията  bouquet Не, че нещо, но снимките са стариот преди три четири месеца са повечето и настоящия момент бутчетата ми са по - малки  Laughing Освен това съм забелязала, че доста по - едра ме изкарва телефона и като се разпъне снимката на 18 инчов монитор съм доста освинена  Joy Както и да е, на мен лично ми харесват дрешките, тъй като обичам шаренкото  Joy Хора всякакви  Laughing
Кикимора, за коя рокля говориш, тъй като съм показала две  newsm78 И както казах дънките ми стоят доста по - нормално, отколкото на снимката  Peace

# 486
Не бях видяла втората рокля, но първата ми харесва повече. Ако се харесваш, носи си ги със здраве и не е нужно да сме съвършени за да носим слим дънки, или панталони Simple Smile. Никой не казва че си дебела, но структурата ти е такава, че долната част на тялото ти е по- тежка, а на горе си доста крехка. Ако искаш да уравновесиш малко, можеш да комбинираш с панталон който не е толкова описан и не подчертава коленете, които определено не са ти най- добрата част от краката  Peace.

# 487
Не бях видяла втората рокля, но първата ми харесва повече. Ако се харесваш, носи си ги със здраве и не е нужно да сме съвършени за да носим слим дънки, или панталони Simple Smile. Никой не казва че си дебела, но структурата ти е такава, че долната част на тялото ти е по- тежка, а на горе си доста крехка. Ако искаш да уравновесиш малко, можеш да комбинираш с панталон който не е толкова описан и не подчертава коленете, които определено не са ти най- добрата част от краката  Peace.

Права си  Peace Като цяло никога не съм си харесвала бутчетата и каквото и да правя от кръста нагоре заприличвам на скелет, а те не се стапят толкова, колкото искам, макар да спортувам 5 пъти в седмицата  Confused Винаги ми е било сложно да си купя костюм от две части, тъй като горнище съм за S, а дупе за L и доста ми се чудят в магазините  Joy За ботуши няма да споменавам, че там пък нищо не ми става на дебеличките прасци и ако случайно ги закопчая, в ходилото са ми като плавници  Joy Joy Joy Извинявам се за отклонението  bouquet И да не е пълен спам - чакам една индигова боди риза и едно бяло поло, които не са от любимата ми марка  Joy Като дойдат ще показвам снимки  Wink

# 488
Сако пике от мен

# 489
Георгиева, дълга пола с висока талия би ти стояла много добре

http://www.aqaq.com/product/luxe-high-waist-maxi-skirt-black

# 490
  • Варна
Здравейте!  Simple Smile
И аз си взех риза от любимия бранд на Георгиева  Heart Eyes , харесва ми и ще си я нося. Другите продукти не ме привличат,защото не искам да пълня гардероба си с еднотипни неща. Вчера си намерих и официален панталон за нея, тъмносин.  Grinning
Нека да сме здрави и да си носи всеки каквото му се иска, вкусове всякакви, така е по-интересно.  Peace
Престраших се и аз да кача своя снимка.  Blush
http://prikachi.com/images.php?images/606/9027606d.jpg

# 491
  • София
честити придобивки, момичета, със здраве!

палтенце

На това палто му се чудя от много време, но все не смея без да съм видяла на живо.
За какви темперетури е подходящо според теб?

И  момичета какви са ви впечатленията от обувките на Дарис? Качествени ли са, запазват ли си добрия вид дълго?

# 492
От това което виждам, палтото е тънко и едва ли ще става за студено време.

# 493
  • Sofia
И  момичета какви са ви впечатленията от обувките на Дарис? Качествени ли са, запазват ли си добрия вид дълго?

Най-удобният и издръжлив чифт обувки (кецове), който съм притежавала през живота си, е именно на Daris. Буквално ги скъсах от носене и бяха здрави с години. Peace Лошото е, че вторият техен чифт, с който се сдобих, нямаше нищо общо с първия, като комфорт за стъпалото при ходене. Като цяло, ги препоръчвам като марка, харесват ми нещата им. Peace

# 494
  • До сърцето...
Здравейте!  Simple Smile
И аз си взех риза от любимия бранд на Георгиева  Heart Eyes , харесва ми и ще си я нося.

На мен ми харесва как ти стои  Peace  Даже се позамислих за мен си  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт