Нови придобивки в гардероба - 46

• 129 877
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Напоследьк доста често вьв фейса ми изскача рекламата на обувки Ingiliz. Момичета, дали някой е пазарувал от тях? И ако да - дали наистина са толкова хубави, колкото изглеждат на снимки? newsm78

Преди време имах техни сандали. Хубава изработка бяха, сега не знам какво е качеството. 
Благодаря! Hug Не, че не си порьчах вече де Laughing Ама сега седя и се чудя  Crazy Ще се похваля, като пристигнат.

# 541
  • София
Благодаря за мненията за Дарис  bouquet

Това е резултата
Скрит текст:

И още няколко неща, които взех този месец

Палто
Скрит текст:

Парка
Скрит текст:

Няколко рокли, дънки, 2 чифта ботуши и доста бельо от намаленията.

[/quote

Кецовете са страхотни и аз ги имам и са най-топлите обувки, които съм носила. Когато планувам обикаляне по МОЛове избягвам да ги нося, ,защото ми е адски горещо Simple Smile

# 542
лелеее, в кецовете на Дарис ми останаха очите
честити, честити  Grinning
със здраве да ги носиш  Peace

DqVoLsKi_ChArOvNa,
розовото яке е страхотно  Peace
ти чанта намери ли си?
Благодаря Simple Smile
Чанта все още не съм намерила.Издирвам си все още.Ще изчакам да видя какво ще пуснат по магазините.Не ми се рискува с онлайн покупки.
За Ingiliz нищо добро не мога да кажа.Бях си поръчала техни обувки.Дойде момента да ги убия.За по 5-10 мина в нас бяха о.к.Излизам на вън с тях.Оказа се че е най не удобната обувка.Да не казвам как на първия дъжд кожата започна да капе от нея черна боя .Пропуснаха . ooooh!.160 лева бях дала за тезика боклуци.Заминаха директно на боклука където им е мястото сложих ги отстрани.Намери се кой да ги вземе и най вероятно са разбрали причината за това да се намират до кофата.Повече никога не бих поръчала от там.Опарих се веднъж.Явно е до късмет ,модел и т.н не искам да си играя.Обувки предпочитам да избера в магазина да пробвам ,огледах и т.н.Спрях с онлайн пазаруването щом става въпрос за обувки .

# 543
  • Belgium
Напоследьк доста често вьв фейса ми изскача рекламата на обувки Ingiliz. Момичета, дали някой е пазарувал от тях? И ако да - дали наистина са толкова хубави, колкото изглеждат на снимки? newsm78

Чудесни са, аз съм много доволна. Едни от най-прекрасните ми черно-бели оксфордки са от тях и то на съвсем прилична цена  Heart Eyes Имах и техни ботуши. Изкараха три зимни сезона сериозно носене в лугата и солта.

Уточнявям обаче, че скоро не съм пазарувала от тях.

# 544
Чакам я във вторник  Heart Eyes

# 545
  • София
Благодаря, Лу bouquet Да се надяваме, че Ingiliz все още дьржат на качеството  Simple Smile Порьчах си сьвсем изчистени ботички, така че важното в случая е хубава форма и кожа.

# 546
  • Варна
На лятна вълна .

# 547
Много красива! Може ли да споделиш откъде? bouquet

# 548
  • София
А откъде е парката, много ми хареса и цветът е супер?
Reserved Peace

# 549

Благодаря! От тук я поръчах. Мацката е много любезна и макар да я поръчах в събота следобед, в рамките на час ми писа, тъй като при мен се налага кореция в талията. Каза, че няма проблем да я корегира, но няма да мога евентуално да я заменя, но за мен не е проблем
https://ateliani.com/

# 550
  • Пловдив
В Тенденз, освен китайска стока има и български от Пещера, които са със страхотно качество.

Спортни обувки

# 551

Благодаря! От тук я поръчах. Мацката е много любезна и макар да я поръчах в събота следобед, в рамките на час ми писа, тъй като при мен се налага кореция в талията. Каза, че няма проблем да я корегира, но няма да мога евентуално да я заменя, но за мен не е проблем
https://ateliani.com/
Много благодаря! Определено ще го разгледам понеже търся нещо подобно!  bouquet bouquet

# 552
  • Belgium
Новият ми любим аксесоар:

брошка-мече Heart Eyes

# 553
  • срещу двата комина :)))
яке

Скрит текст:

жилетка

Скрит текст:

# 554
Heart Eyes от къде е това сладурче