Нови придобивки в гардероба - 46

• 129 819
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • Street of Dreams
И аз не мисля, че качеството и моделите са различни, Лу, но не съм и сигурна. Спомням си за два чифта, които съм имала - сини скини(но не впити), които носих редовно няколко години, докато ги скъсах накрая и едни червени used look от 2013, които още нося и изглеждат добре. В студенстките години (2003-2008)бях редовен клеинт на New Yorker и също не съм забелязала лошо качество, напротив.
Единствените дънки, които се скъсаха сравнително нови, бяха Манго.

# 586

New Yorker са с адски кофти качество на платовете. По-зле са и от редовните линии на H&M.

Лу, понеже си губя времето да гледам състав, да ти кажа, положението в момента е леко трагично, да си намериш тениска от памук и плетиво с естествени материали из тези магазини, си е нещо като лукс. Та в тази връзка, в Mango, new yourker и waikiki все още сранително по-лесно се намират дрехи от такива тривиални материи като памук.

# 587
Аз в new yorker качествени материи не съм виждала. Но от две години не съм влизала,дано вече да има

# 588
Благодаря ви!  bouquet
Ризата е от Mohito, ето я на сайта:
http://www.mohito.com/mo/en/collection/all/shirts/qg490-00x/blou … decorative-collar

# 589
  • Belgium
Беки, хубаво е, че гледаш за материите. Аз още на пипане в NY ги разбирам какви са. Памук не съм виждала там, но и много рядко влизам и гледам 2-3 конкретни модела (които винаги са ужас). При сериозно ровене може и да се намира нещо читаво.

C., забаравих и аз да кажа - много сладка риза, честита  Laughing

# 590
Simple Smile тениските са около входа и някои са 100% памук, други 50/50. Явно не ти трябват тениски и затова не си ги пипала. Преди всички си бяха памук. В Зара приличат на памук на пипане, но повечето са полиестер или модал - задобрели са доста вече в пресъздаването на памук.

# 591
Страхотни неща сте показали Simple Smile Честити!

Ето и от мен:
блузка
туника
аксесоари
пола

# 592
  • в 1001-та нощ
Не съм съгласна за Ню Йоркър, последно купувах дънки (Amisu) от там през 2013 и ми станаха за пореден път любим чифт. Освен от тогава толкова да са се променили нещата..?

И аз не съм съгласна, изобщо  Peace Имат кофти други дрехи и смотани материи, но точно за дънките ...

# 593
  • Тра-ла-ла

Ето и от мен:
блузка
Блузката е супер Heart Eyes Отговаря ли си на номерацията? Ръкавите не идват ли много дълги, съответно да стоят набръчкани и да се губи ефекта?! newsm78

# 594
Беки, хубаво е, че гледаш за материите. Аз още на пипане в NY ги разбирам какви са. Памук не съм виждала там, но и много рядко влизам и гледам 2-3 конкретни модела (които винаги са ужас). При сериозно ровене може и да се намира нещо читаво.

C., забаравих и аз да кажа - много сладка риза, честита  Laughing
Хаха, благодаря ти, Лу!  bouquet
А аз се влюбих в мечето, късно го видях и вече те бяха питали откъде е, иначе аз щях. Laughing Laughing

# 595

Ето и от мен:
блузка
Блузката е супер Heart Eyes Отговаря ли си на номерацията? Ръкавите не идват ли много дълги, съответно да стоят набръчкани и да се губи ефекта?! newsm78

Отговарят си номерата Simple Smile Утре ще се снимам с нея да придобиеш по-добра предтсва. Супер стои Simple Smile

# 596
  • Тра-ла-ла
Отговарят си номерата Simple Smile Утре ще се снимам с нея да придобиеш по-добра предтсва. Супер стои Simple Smile
Много ще съм ти благодарна Heart Eyes От кога си търся някакви разчупени модели блузи

# 597
Много ще съм ти благодарна Heart Eyes От кога си търся някакви разчупени модели блузи

На Dolce Vita ми харесват нещата...те зареждат от Турция и като качество са им хубавки.

# 598

Много нещица си харесах от тук. Само онлайн ли се поръчва?

# 599
Дали е удобно да попитам каква е цената на черните кецове с пух от Дарис  Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт