Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои имена са избрани за трите деца?
Какви са пожеланията за новата година във форума?
Как трябва да се справи потребител, който е изправен пред нежелана бременност и негативна реакция от страна на съпруга си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои имена са избрани за трите деца?
-
Какви са пожеланията за новата година във форума?
-
Как трябва да се справи потребител, който е изправен пред нежелана бременност и негативна реакция от страна на съпруга си?
-
Какви са мненията за абортите и вземането на решение за аборт в дискусионния форум?
-
Какво да правя, ако съпругът ми ме обижда и не подкрепя желанието ми за трето дете?

Донякъде ми се получава поддържане на хигиена на някакво ниво. Дрехите заемат мястото си в шкафа не по-често от веднъж седмично. Кошарата е чудесно място за трупане на пране. Вечер заспивам с номер 3. Той все още суче за заспиване, аз съм заспала със сигурност преди него, ако не отнеса още докато чета на големите. Да не ми се смеете, но готвя сутрин. По принцип ненавиждам готвенето, но предпочитам децата ми да ядат домашна храна. Така че ако се чудите кои са лудите на 6тия етаж, дето стават в 5 да готвят, ние сме.
Мъж ми редовно в 6:30 отива до денонощния за моркови и лук, щото никой не е видял от предната вечер, че са свършили. На РД на номер 2 бях обещала мъфини, ама кой да провери, че няма хартиени формички. Половинът обикаляше денонощните магазини в 6:30 да търси формички за мъфини. Много трябва да ме обича този човек, щом ме търпи.