Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои имена са избрани за трите деца?
Какви са пожеланията за новата година във форума?
Как трябва да се справи потребител, който е изправен пред нежелана бременност и негативна реакция от страна на съпруга си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои имена са избрани за трите деца?
-
Какви са пожеланията за новата година във форума?
-
Как трябва да се справи потребител, който е изправен пред нежелана бременност и негативна реакция от страна на съпруга си?
-
Какви са мненията за абортите и вземането на решение за аборт в дискусионния форум?
-
Какво да правя, ако съпругът ми ме обижда и не подкрепя желанието ми за трето дете?
И моят средният е такъв! Докопа ли телефона - докато не му потрябва зарядно, не го чуваш и виждаш. Ама аз ги държа всички зарядни "под ключ", за да мога да си виждам отвреме-навреме децата
Иначе в очите на околните е нежно и добре възпитано момиче. Много е оправна и с това ме учудва, защото аз съм по-скоро смотана в отношенията си с околните. Е, има и срамежливост, но в разумни вече граници. И другото положително е, че обича животните, с добро сърце е, жалостива. Като че ли друго не ми хрумва на този етап. Дано скоро да заровим томахавките, че не се виждам да преживея нейния точно пуберИтет.

учителката ми казва, че видяла следи от зъби на рамото, но не и случката... А моя беше един ситнеж... дребен, кльощав... само очичките му големи