"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 27

• 49 718
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Стискам палци всичко да е наред Peace

# 631
Аз не вярвам все още Grinning

# 632
То със тези тестове кой ли вече вярва  newsm78. По добре пусни един кръвен за да си сигурна Peace

# 633
Здравейте, последният ми цикъл започна на 27.12. Обикновено ми е 30-32дни,  но е нередовен. Чаках да ми дойде на 25-27.01. На 24 по обяд започна да ме боли ниско долу, както обикновено преди цикъл. На 25 цял ден ме боля като че ли всеки момент ще ми дойде...Малко по малко отшумя. От 27 до сега получавам някакви пробождания сякаш в яйчниците. Гърдите са ми напрегнати, а 5 дни преди предполагаемата дата на МЦ зърната при допир сякаш ми "бучат". С партньора ми не се пазим от 2 месеца. Други симптоми нямам, според вас възможна ли е бременност? Не бързам за тест, защото цикъла ми е доста нередовен.

# 634
Разбира се че е възможно, но дакато не си направиш тест, няма как да резбереш толкова рано. Според мен си купи един по-чуствителен, и го направи утре с първа урина Peace

# 635
Здравейте, момичета Simple Smile Моето лутане си продължава, макар че вече имам 7 ден закъснение и два отрицателни теста  Thinking Бях ви споделила, че болки никакви нямам, но вече от вчера не е така, гърдите си ги чувствам все едно ще паднат, полят ме много, и ниско долу взех да имам ПМС вече, а М още го няма   Thinking  на лекар мога да ида чак другата седмица, ако няма М, дотогава обаче ще се  #2gunfire какво става не знам не знам ..... а и очите ми парят много, като хапна направо заспивам

Тея много бледи чертички имаш, надявам се да е това което искаш  Hug

# 636
Здравейте момичета,

нова съм във форума. От 5-6 месеца опитваме за бебче, но не се получава. Днес ми е първи ден от закъснението и направих sure check, но не беше с първата урина. Резултатът е отрицателен.
Възможно ли е теста да греши? Има ли други такива случаи?
Тя надеждата умира последна  baby_neutral

# 637
14 ден.
И двете се появиха веднага.
Утре ще го повторя.
А за преглед май е рано.
Ако е истина е станало след цикъл..

Ако ти е 14 ден от цикъла и има положителен тест за бременност, значи най-вероятно си забременяла на миналия цикъл. Дори и да има ранна О, няма как уринен тест да покаже бременност толкова рано. Уринните тестове обикновено отчитат положителни тестове около 12 дни след О и то бледи чертички. Според мен най-добре иди на преглед и обясни ситуацията. Менструацията ти оскъдна ли беше? Чертичката на теста плътна ли е?

# 638
Здравейте, последният ми цикъл започна на 27.12. Обикновено ми е 30-32дни,  но е нередовен. Чаках да ми дойде на 25-27.01. На 24 по обяд започна да ме боли ниско долу, както обикновено преди цикъл. На 25 цял ден ме боля като че ли всеки момент ще ми дойде...Малко по малко отшумя. От 27 до сега получавам някакви пробождания сякаш в яйчниците. Гърдите са ми напрегнати, а 5 дни преди предполагаемата дата на МЦ зърната при допир сякаш ми "бучат". С партньора ми не се пазим от 2 месеца. Други симптоми нямам, според вас възможна ли е бременност? Не бързам за тест, защото цикъла ми е доста нередовен.

Щом цикълът ти е 30-32 дни, вече спокойно можеш да направиш тест. Не знам какво значи зърната да "бучат", но ако означава, че са болезнени и парещи, е напълно възможно да си бременна. Много болезнени и парещи гърди са един от най-ранните симптоми на бременност. Стискам палци!

# 639
Благодаря,днес ми е 31 ден,на 2.02 ще ми е 1 ден закъснение само ме наболява ниско тогава ще направя шуър чек.  :bouquet:9
Ехееее има много надежда още аз ти го пожелавам от сърце, повярвай и всичко ще е наред  Hug Hug Hug Hug

# 640
Разбира се че е възможно, но дакато не си направиш тест, няма как да резбереш толкова рано. Според мен си купи един по-чуствителен, и го направи утре с първа урина Peace
Взех тест, обаче си стоя и си го гледам чудя се дали да го направя сега или да изчакам до утре? При нередовен цикъл това закъснение от 3-4 дни брои ли се😁😁😁😁 има ли шанс да покаже 2 черти ако не го правя с първа урина? Нямам търпение вече...

# 641
  • Varna
Има шанс, просто не ходи до WC 2 часа поне и може да направиш теста Peace

# 642
Направих теста... контролната черта си е плътна ,а другата е толкова бледа, че май сигурно само аз я виждам... след колко време мога да повторя и според вас има ли шанс?  Praynig

# 643
Качи снимка да видим чертичката  Wink

# 644
Момичета аз тъкмо си взех резултатите от доки (цитонамазка и микро) повече от перфектни са и съм изключително щастлива, продължаваме смело бебеправене

Общи условия

Активация на акаунт