Пазаруване от H&M ➤ 9

• 75 092
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • София
10% 20% ОТСТЪПКА + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Пазарувайте за повече от 60 лв. и получете 10% отстъпка. Използвайте код 0010.
Пазарувайте за повече от 120 лв. и получете 20% отстъпка. Използвайте код 0021*

Валидно на hm.com до 23:59 ч. на 30.01.2017.

# 526
  • Бургас
Така се надявах на код, ама не мога да се възползвам.  Sad
Харесах една рокля, но е доста под 60 лв и ненужни неща само заради БД няма да трупам. А и доставка не ми се плаща..
Явно ще икономисам някой лев.

# 527
Някой знае ли до кога са намаленията във физическите магазини?

# 528
На 03.01.2017 върнах продукт и до днес не са ми върнали сумата, при положение, че на 11.01 получих потвърждение за връщане на сумата........Има ли други подобни случаи, много некоректни истории. Свързвах се по тел. и мейл и нищо. Изумена съм от лошият им сервиз #Cussing out

# 529
Аз се възползвах от 20те % , освен неща за децата, си взех за мен форумски промазан панталон, форумски стандартен номер  Mr. Green

# 530
На 03.01.2017 върнах продукт и до днес не са ми върнали сумата, при положение, че на 11.01 получих потвърждение за връщане на сумата........Има ли други подобни случаи, много некоректни истории. Свързвах се по тел. и мейл и нищо. Изумена съм от лошият им сервиз #Cussing out

Има. Върнат артикул на 6.01., потвърждение от тях на 19.01. В събота им пратих запитване и ми отговориха само с автоматичен имейл. Обаче веднага след автоматичния пристигна и имейл от някой си Емилиян Д. с покана за проучване.

# 531
Аз се възползвах от 20те % , освен неща за децата, си взех за мен форумски промазан панталон, форумски стандартен номер  Mr. Green
Това ми хареса 😊 Номер 38?

# 532
# 533
Това ми хареса 😊 Номер 38?

кой е панталона ? bouquet

# 534
За тази рокля някой нещо http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0475720001.html  Simple Smile

# 535
  • Варна
elina, elen4ica, и аз съм в същото положение. След 100 разговора изплюха камъчето. Спрени са им всички транзакции от дата 20ти и никой клиент от този ден не си е получил парите. Уж вече разбрали какъв е проблема и са го решили с банката си като уверението е, че днес, в рамкине на работния ден, всички клиенти ще са с преведени суми по сметките си. А, дано...  Не ги питах как ще се случи това щом преводите са от швейцарска банка и отнемат до 7 работни дни, но не ми се слушаха повече измишльотини. От всеки служител с когото разговарях получих различна информация.

# 536
elina, elen4ica, и аз съм в същото положение. След 100 разговора изплюха камъчето. Спрени са им всички транзакции от дата 20ти и никой клиент от този ден не си е получил парите. Уж вече разбрали какъв е проблема и са го решили с банката си като уверението е, че днес, в рамкине на работния ден, всички клиенти ще са с преведени суми по сметките си. А, дано...  Не ги питах как ще се случи това щом преводите са от швейцарска банка и отнемат до 7 работни дни, но не ми се слушаха повече измишльотини. От всеки служител с когото разговарях получих различна информация.
При мен вече са налични, дано и при вас е така  Peace

# 537
Така се надявах на код, ама не мога да се възползвам.  Sad
Харесах една рокля, но е доста под 60 лв и ненужни неща само заради БД няма да трупам. А и доставка не ми се плаща..
Явно ще икономисам някой лев.
от мейла който получих, останах с впечатлението, че безплатната доставка е за всички продукти...? без минимална сума.

# 538
  • Бургас
Не. Кода не хваща, ако няма съответната сума за него. Опитах аз, но за съжаление не става.

# 539
  • Варна
И при мен се появиха парите.

Общи условия

Активация на акаунт