Пазаруване от H&M ➤ 9

• 75 001
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0434040003.html
Момичета,да сте поръчвали от тази блузка?Как е плътничко ли е или рехаво е трикото?Завалят ли се бързо,че имаме една,която на трето обличане за училище изглежда сякаш е носена 5 години...... ooooh!

# 646
  • София
Момичета, имате ли впечатление за този панталон? Същата материя като другите промазани ли е, за които се говори по-назад?
Ооо, той бил само р-р 32... м**ка му
Но все пак ще съм благодарна за мнения

# 647
Здравейте!
Детското яке е тънко, но водоустойчиво Пролет/Есен за мокро време.
Момчешките пролетни якета пак са ги обявили на 44 лв., миналата пролет купувахме на по 20 лв. - тъмно синьо и черно има. Аз се надявам нашето още да става, не съм го мерила Simple Smile
Вчера минах за 15 мин през магазина да връщам стари дрехи и забърсах един тънък спортен панталон намален на 15 лв. Имат още намаления на половината стока в магазина. разни пуловери, блузи и т.н.
Уикенда ще ходя за тънки блузки за детето, дано да има нещо - вчера не погледнах.

# 648
Момичета, имате ли впечатление за този панталон? Същата материя като другите промазани ли е, за които се говори по-назад?
Ооо, той бил само р-р 32... м**ка му
Но все пак ще съм благодарна за мнения

сега има номера и аз му се чуда  Hug

# 649
Здравейте, от един месец насам заглеждам една рокля и все не се решавам да я поръчам.

http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0406981001.html

Я кажете мнение, става ли за разходки лятото? Аз по принцип много харесвам десени на цветя, точки и дантелки и направо ме улучи в сърцето това рокле. Обаче 2 приятелки ми казват, че не ги кефи.  newsm78

Та интересно ми е и друго мнение. Мерси.  Grinning
[/quo

Много ми харесва . На моят нисък ръст не отива такава дължина , но на висока дама ще и стои супер.

# 650
САМО 72 ЧАСА
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
Използвайте код 0039. Валидна до 19.02.2017

Grinning

# 651
Браво, предишният код обаче беше по-добър  Mr. Green

# 652
  • София
Сутринта в 8,10 предният код вече не хващаше - нито от десктоп, нито от мобилен.
Два пъти изпускам червения, явно не ми е писано да стане.  Laughing

# 653
А на мене продължават да не ми пращат мейли с офертите с код, сигурно защото поръчвам само много намалени неща и само с БД   Mr. Green

# 654
  • София
Сутринта в 8,10 предният код вече не хващаше - нито от десктоп, нито от мобилен.

Ама нали пишеше, че важи до 9.00.  Crossing Arms Не ги е срам...

Аз след голямо чудене пуснах вечерта едно пролетно яке и комплект с боди клин и шапка за малката.  Simple Smile

# 655
  • Бургас

И аз го искам този!  Grinning Започвам да го дебна, дано да пуснат номера.

# 656
  • София

Ааа, да не ви покаже човек нещо
Вчера уж поръчах, но не съм натиснала последното - финализиране или както там беше. А се беше появил един 38, плюс едни евтини чаршафи. Днес сутринта влизам - появил се един 40, но кодът не хващаше. Може пък Господ да ми дава знак - както съм се нашишкала в последно време, да не плаша хората с това червено  Mr. Green

# 657
  • София

Ааа, да не ви покаже човек нещо
Вчера уж поръчах, но не съм натиснала последното - финализиране или както там беше. А се беше появил един 38, плюс едни евтини чаршафи. Днес сутринта влизам - появил се един 40, но кодът не хващаше. Може пък Господ да ми дава знак - както съм се нашишкала в последно време, да не плаша хората с това червено  Mr. Green
Недей така аз съм 40 пък си нося ярките и светли панталони Simple Smile като не сме 32-34 размер да не би да не сме хора Simple Smile

# 658
  • Бургас
Аз и на черен ще съм доволна, макар че червения повече ми харесва.
Дебна го, не се отказвам. Mr. Green

# 659
  • София
Недей така аз съм 40 пък си нося ярките и светли панталони Simple Smile като не сме 32-34 размер да не би да не сме хора Simple Smile
Бъзикам се, просто си преживявам качването на кг, и то предимно на корем. Иначе р-р 40 изобщо не е много, не се засягай  bouquet
Ама да го уцеля и изтърва 2 пъти, и втория да ме цакат с топла бира и доставка - ами за яд си е
Явно ще се конкурираме и нека шансовете бъдат на ваша страна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт