Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 88 917
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Пробвай с мостра ако има.
Аз да питам някай взе ли си от календарите и тефтерите?
Тефтера ще е в продажба от 11.12. Вчера си взех от ЛПП шестлистовия и еднолистовия календар. Еднолистовия е много хубав и свеж. Шестлистовия е изцяло с NOVAGE серията - супер скучен. Поръчах работния, интимните и джобните, в понеделник ще ги получа.

# 271
TROSHKATA, евтините червила нямат мостри. А да взимам и после да се чудя какво да го правя не ми се иска.

# 272
  • София
TROSHKATA, днес си взех работния календар и много ми харесва снимката. Взех си и джобните - много ми харесаха, защото не са мат, а по-скоро гланц. Изглеждат ми приятни. Интимни също взех, но някак не им обърнах внимание, че нали няма да ползвам скоро Wink Все пак са нежни и красиви.
Black Scorpio, относно червилата - аз използвам The ONE color Unlimited Matte. По-трайно червило не съм ползвала, а и не ми се събира на устните. Следващия каталог видях, че отново ще го има и дори с повече нюанси.
Незнайна, вземането на поръчките обикновено го редувам или в зависимост от спешността или от наличието на продуктите. Най-лесно ми е да отида до ЦО и да се снабдя с продуктите, които са ми необходими. Друг път ги поръчвам с куриер до вкъщи, а понякога пускам и до ЛПП-то.

# 273
 mama_zaek, благодаря за предложението за матово червило, но аз не ги харесвам по принцип. Не съм купувала и мисля, че няма да ми отива.  bouquet

# 274
  • софия
Момичета има ли мини каталог 12

# 275
  • Русе
все още не

# 276
  • Русе
Страхотни намаления от днес, вече се възползвах. Успех!
http://bulgaria.oriflame.com/SpecialOffers14Dec.pdf

# 277
  • софия
Супер и аз ги погледнах.
Да Ви покажа тефтерът много е готин
След всеки месец има стр. какво целя за следващият и какво постигнах този.
Абе много е свеж.

# 278
Парфюмът S8 night дали е хубав?

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 18:29 от Незнайна

# 279
  • Русе
Много е хубав и траен. Поръчала съм 5 броя.

# 280
  • Стара Загора
Аз се чудя дали да не поръчам от мъжкия Парадайс за подарък. S8 за каква възраст е?
Някакви отзиви за нощния крем от ККК и Диамантения? Искам да го взема за себе си, на 26 съм. Знам че не да за тази възраст, но съм с много суха кожа и околоочния от Кралската ми пасна идеално. Клоня повече към нощния от серията.

# 281
Момичета, 10 бр джобни календарчета в комплект, 0,50 лв или 1 лв са?

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 10:40 от polin4eto

# 282
  • софия
10бр са за 1лв

# 283
Благодаря   Simple Smile

# 284
дамски ли е?
Много е хубав и траен. Поръчала съм 5 броя.

Общи условия

Активация на акаунт