Звездни компромати- 309 част

• 111 933
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
 Crazy Вие сериозно ли?!!

Докато ходи да пуска сластни снимки по силикон, детето и да е покрай нея?! Ай моля ви се
Скрит текст:

# 76
Аз на снимката не виждам дете.
Едва ли детето е в стаята,  а може да е там с детегледачка.
Каквато и да е майката не е хубаво да се отделя дете от майка. Поне докато детето е малко. Не визирам майки - наркоманки, насилнички, алкохолички, и всички, които могат да му навредят с действието или бездействието си.

# 77
  • Gotham City
Колкото и да ми е анти г-жа/г-ца Лозанова, съмс съгласна относно детето, ние не знаем каква майка е, а за Николчето си е нейната майка, така че сигурно детенцето се радва, че е там с нея. Недейте така, може да не е жена за пример (да не използвам по-груби изрази), но пък нищо лошо няма, че е взела детето

# 78
В официоза "Уикенд" има статия на цяла страница за новото завоевание на Николета. Не кой да е, а синът на собственика на концерна Зара (втори по богатство в света). И тя видите ли била подписала декларация за конфиденциалност, та затова нямат публични снимки.

Между другото в статия се споменава, че ще ходи с него на Малдивите, а накрая се споменава и малката перука, значи са там четиримата, Ники Михайлов явно в ролята на детегледачка. Laughing

Който и да е написал статията, чупи тъпомера в личната ми класация. Като започнем, че "концернът" не е Зара, защото тя е само малка част от Индитекс и минем през единствения син на собственика и основател, който е с церебрална парализа...

# 79
Вчера споменах за тъпото предаване, на което попаднах. Николета говореше нещо и каза "Аз съм момиче, което...". Нито годините ѝ са момичешки, нито самоопределението ѝ отговаря на житейската роля на майка, която трябва да изпълнява.

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 11:16 от Зимна Утрин

# 80
В официоза "Уикенд" има статия на цяла страница за новото завоевание на Николета. Не кой да е, а синът на собственика на концерна Зара (втори по богатство в света). И тя видите ли била подписала декларация за конфиденциалност, та затова нямат публични снимки.

Между другото в статия се споменава, че ще ходи с него на Малдивите, а накрая се споменава и малката перука, значи са там четиримата, Ники Михайлов явно в ролята на детегледачка. Laughing

Който и да е написал статията, чупи тъпомера в личната ми класация. Като започнем, че "концернът" не е Зара, защото тя е само малка част от Индитекс и минем през единствения син на собственика и основател, който е с церебрална парализа...

Не помня дали беше написано точно концернът "Зара", защото по принцип аз самата така го наричам, а не Индитекс.

Но другото е потресаващо  Shocked беше подробно описано децата на собственика с коя част точно от бизнеса се занимават...синът май с управлението на недвижимите имоти.

# 81
# 82
Изглежда много добре напоследък.

# 83
Бритни наистина изглежда добре напоследък. Дано това е нейният човек, че май не ѝ върви много с мъжете.

# 84
  • Rock & Roll feeling ...

Ако излезнем от контекста на  " слънце,плаж,море  " , за едно дете не е добре да е без майка му,но не е и добре да е с такава майка.

От къде знаете каква майка е? Това, че има такива снимки прави ли я лоша? Айде да не прекаляваме, никой не знае как си гледа детето, няма какво да съдим по това, което виждаме като фотографии.

Зависи от критерия. За мен да си добър родител не се изразява  в това, детето ти просто да е нахранено и облечено. Родителят е този,който не създава само физически едно дете, а и като същност.
Децата на подобни бръмчалки, след време,когато започнат да разбират повече от живота,ще претърпят сериозни психически травми.Не би им се случило само,ако изначално са ги формирали неправилно, сиреч да са възпитавани,че цялата тази мърльовщина е нещо нормално.
И снимките й нямат кой знае каква роля.  Празна ми е от към ценности и адекватна мисъл.

# 85
  • София
За много години, клюкарки! Честита, спорна и успешна 2017-та!

Благодаря за новата тема. Връщам се да чета нея и предишната bouquet

# 86
Чолито, принципно съм съгласна с това, което пишеш. Но тъжната истина е, че се вторачваме в Николета, защото тя позволява публичност. Има още ен на брой незнайни бръмчалки, на които като им отвориш фейсбук-а и се чудиш да се смееш ли или да се маеш. Ама и те си имат деца, които най-вероятно са и по-лошо гледани от това на Николета Peace

# 87
  • Варна

Ако излезнем от контекста на  " слънце,плаж,море  " , за едно дете не е добре да е без майка му,но не е и добре да е с такава майка.

От къде знаете каква майка е? Това, че има такива снимки прави ли я лоша? Айде да не прекаляваме, никой не знае как си гледа детето, няма какво да съдим по това, което виждаме като фотографии.

Зависи от критерия. За мен да си добър родител не се изразява  в това, детето ти просто да е нахранено и облечено. Родителят е този,който не създава само физически едно дете, а и като същност.
Децата на подобни бръмчалки, след време,когато започнат да разбират повече от живота,ще претърпят сериозни психически травми.Не би им се случило само,ако изначално са ги формирали неправилно, сиреч да са възпитавани,че цялата тази мърльовщина е нещо нормално.
И снимките й нямат кой знае каква роля.  Празна ми е от към ценности и адекватна мисъл.

Е Сашка Васева точно това й каза на Николета, доколкото слушах предаването в неделя. Сашка сега съжалявала за голотиите заради детето си. Каза, че и НиЛо след време ще съжалява, но последната каза, че нямало от какво да се срамува.

# 88
  • Rock & Roll feeling ...
Чолито, принципно съм съгласна с това, което пишеш. Но тъжната истина е, че се вторачваме в Николета, защото тя позволява публичност. Има още ен на брой незнайни бръмчалки, на които като им отвориш фейсбук-а и се чудиш да се смееш ли или да се маеш. Ама и те си имат деца, които най-вероятно са и по-лошо гледани от това на Николета Peace

Не се вторачвам  в Николета,тя е повод да си изкажа мнението,именно защото е публична личност,но то си важи и за неизвестните такива.  Wink

Хилари Дъф  на ваканция в Хавай :

Скрит текст:

# 89
  • Вече в моята си приказка...
Антония Петрова с ново гадже?! Може би... На Банско в новогодишната нощ.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт