Звездни компромати- 309 част

• 111 925
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Ми рови си в пясъка детето, що да не си рови. То не намира това за секси, или вулгарно, или извратено, или пошло, а мама го учи, че е най-великото нещо да имаш хубаво тяло и да се снимаш, и да си звиздъ. То иска най-много от всичко на света да е като мама и смята, че тя е най-красивата и единственото и задължение е да се снима. И то си играе докато мама работи. Щото на нея това и е работата да се снима ,за да и завиждаме ние глиганите в анцузи и да докопа 1000 лв. от реклама, с които да плати на Ивайло да и направи косата.

Айде сега плаща в натура. Тя и Перуката се обичат от много години и са гаджета, на него не му плаща. Там е от любов и за кеф!
Гледахте ли Преслава вчера при Славчо? Какво мислите заедно ли са или не са?

Колкото бяха заедно с Гъмов...

# 406
Според мен Преса се шегуваше със чичо и Слави,,не мисля че са заедно. Поне видяхме, че не е бременна, както се тиражира от няколо месеца, същата кльоща си е.

# 407
  • Rock & Roll feeling ...

Чолито, ти пък как сравняваш инстаграм и ФБ с телевизионно предаване?
Сравнявам специално Николетиното водене с фб и инстаграм по параграф  " да се показваш " .  Аз не виждам друга причина да е водеща. Никаква професионална тежест не виждам в нея, в тоя бранш. Дори една Венета по я бива в това.

Николето,глей как може някой да е ем убав,ем естествен  Laughing
Скрит текст:

# 408
Божкеее, колко неколегиално!! Цял форум да знае, да подозира, че Ники спи с мъжа ми, а на мен никоя да не ми каже истината в очите!  #2gunfire Ей сега, само мечо да е поискал баница като се върне от тежката си работа, такава баница ще му извъртя, че и любовницата му няма да го познае!!

# 409
Не вярвам Преслава да е със Слави!
Ама аз не вярвах, че е възможно след като публично си нарекъл Николета "Трабант", да я водиш на Малдивите Whistling

# 410
  • София
От Николета темата рязко затъпява Crazy Crazy Crazy

От парти преди Глобусите
Ейми Адамс 2 3
Ема Стоун
Лили Колинс
Ивън Рейчъл Ууд
Джъстин и Джесика
Вал Килмър  Rolling Eyes Confused

# 411
  • Варна
Една изненадващо хубава Кейт. Сигурно защото е още дело те на тази снимка.

Скрит текст:
Много хубава!

# 412
  • Rock & Roll feeling ...
Типично връхче на "пипано" носле. Наблюдавам го и при Златка Димитрова и при Алисия. Няма начин да се избегне или просто толкова си могат конкретните пластици Thinking

Ама аз не вярвах, че е възможно след като публично си нарекъл Николета "Трабант", да я водиш на Малдивите Whistling

Ами Ваня Червенкова и Е. Минчев ? След всичко,което избълва по негов адрес и то в някакво предаване беше... Не след дълго пак си гугукаха  Whistling

# 413
  • into the blue
Гледах и аз снощи Слави,според мен добре изиграха етюда,не знам всъщност дали да заедно,
но кофти впечатление ми направи Слави като искаше да отрече връзката с "оная синоптичката"
цитирам по памет,а Годжи го поправи и й каза името.

# 414
# 415
  • София
Според мен детето на снимката не е Никол. Аз само една снимка на дете мярнах и тя е в гръб.

# 416
Никол е. Peace

# 417
  • София
Откъде разбра, че е Никол? Не искам да споря, но освен снимката в гръб, друга няма. Николета е толкова предсказуема, че не би пропуснала да качи още снимки на детето - примерно - Никол рови в пясъка, тя показва прелести отзад. Никол й е любимият аксесоар след парцалите на Филип Плейн.

# 418
# 419
Е, па тя малка мис Пиги ли е?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт