Звездни компромати- 309 част

• 111 930
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Райнето в Куба:
Скрит текст:

Някой я е попитал какви са тези и няма ли достатъчно българи,а тя е написала това: "Ако имате проблем със съучениците ми, пишете на Господ, не на мен, аз такъв -нямам:)
Кой, какъв бил - не би трябвало да ви е драма в живота.."

Райна ми изглежда, като да пропее стари градски песни всеки момент.

Чолито, ти пък как сравняваш инстаграм и ФБ с телевизионно предаване?

# 391
Една изненадващо хубава Кейт. Сигурно защото е още дете на тази снимка.

Скрит текст:

за мен е голяма красавица Кейт

# 392
Николета ли няма да си легне с Мечо?! Няма златотърсачка в България, която да не иска да е в леглото на Мечо.

# 393
"Николета разкри: Мачка чаршафите с Ники Михайлов"

http://www.dnes.bg/zvezdi/2017/01/06/nikoleta-razkri-machkam-cha … i-mihailov.327876

Клип пуснала.

Чудя се как една жена отива на секс ваканция и води и невръстното си дете със себе си.
Докато гаджето ти те снима гола и в предизвикателни пози, детенцето какво прави ?

# 394
Еее, стига пък вие, какво прави?
Не знаете ли какво правят децата на богатите на ваканциите им?! Водят се детегледачки /една,две,три/ и те се настаняват заедно с децата в отделни къщи, апартаменти и те гледат децата.

Докато мама се снима детето играе до несвяст на плажа, в морето, на аква парка или където го заведат и си изкарва добре. Със сигурност не снима то мама, най-малкото защото не може да го направи добре, като за във фейса или инста. Мама желае само най-добрите снимки и децата не са им фотографи, защото не могат.

# 395
Николета ли няма да си легне с Мечо?! Няма златотърсачка в България, която да не иска да е в леглото на Мечо.

Именно!

# 396
Еее, стига пък вие, какво прави?
Не знаете ли какво правят децата на богатите на ваканциите им?! Водят се детегледачки /една,две,три/ и те се настаняват заедно с децата в отделни къщи, апартаменти и те гледат децата.

Докато мама се снима детето играе до несвяст на плажа, в морето, на аква парка или където го заведат и си изкарва добре. Със сигурност не снима то мама, най-малкото защото не може да го направи добре, като за във фейса или инста. Мама желае само най-добрите снимки и децата не са им фотографи, защото не могат.

Нямам представа как се забавляват децата на богатите по време на ваканции Simple Smile
но би ми било неудобно детето да ме зърне отнякъде така.

# 397
А аз правя секс, докато бебето ми спи в другата стая. Мисля да не се отказвам дори и когато тя поотрасне.  Whistling
Понякога задавате много инфантилни въпроси. Какво прави Никол? Със сигурност не им свети.

# 398
Николетка ще е богата, когато може да си позволи такава почивка без да плаща за нея в натура.  Peace Дотогава си е проста разчепатена кифла. За детето бях писала и аз и няколко човека ми наскачаха, че можело да е добра майка, мда..  Whistling

Секс правим всички, или поне се надявам. Ама си представям милата картинка, чакай ся мама тука да се нагъзи с дупето с пясък, чупки, стойки за перфектния кадър и Николчето блажено да си рови по плажа..  

# 399
  • Пловдив
Тя пък да не се снима непрекъснато? Може да го прави и докато детето спи. Пуска по една две снимки на ден, едва ли отделя повече от час за снимане.

# 400
А аз правя секс, докато бебето ми спи в другата стая. Мисля да не се отказвам дори и когато тя поотрасне.  Whistling
Понякога задавате много инфантилни въпроси. Какво прави Никол? Със сигурност не им свети.

Естествено, всички правим секс и най- много Николета разбира се , но някак не ми се връзва да отидеш на такова място с цел секс туризъм и детето ти да те придружава.

# 401

Естествено, всички правим секс и най- много Николета разбира се , но някак не ми се връзва да отидеш на такова място с цел секс туризъм и детето ти да те придружава.

Ми няма малката перука да гледа само детето на Алисия Laughing

# 402
Много знаете вие с каква цел е отишла. Все едно в София не се сексят (  Mr. Green ) с Перуката.
Отишла с гаджето и детето си на почивка голям праз.

Всъщност защо пак я коментираме?  newsm78

# 403
Ми рови си в пясъка детето, що да не си рови. То не намира това за секси, или вулгарно, или извратено, или пошло, а мама го учи, че е най-великото нещо да имаш хубаво тяло и да се снимаш, и да си звиздъ. То иска най-много от всичко на света да е като мама и смята, че тя е най-красивата и единственото и задължение е да се снима. И то си играе докато мама работи. Щото на нея това и е работата да се снима ,за да и завиждаме ние глиганите в анцузи и да докопа 1000 лв. от реклама, с които да плати на Ивайло да и направи косата.

Айде сега плаща в натура. Тя и Перуката се обичат от много години и са гаджета, на него не му плаща. Там е от любов и за кеф!

Гледахте ли Преслава вчера при Славчо? Какво мислите заедно ли са или не са?

# 404
Всъщност защо пак я коментираме?  newsm78

Не знам, но това е поне  втора тема подред посветена на Николета и Малдивите

Общи условия

Активация на акаунт