Звездни компромати- 309 част

• 111 933
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Kaкво общо има Пеевски с предаванията на Иван и Андрей?  newsm78

# 376
  • в 1001-та нощ
И аз това се питам  Twisted Evil

# 377
  • Rock & Roll feeling ...
На това предаване не бяха ли продуценти Иван и Андрей ? Каква  е връзката на Мечо Thinking
докато го пусна коментара и други са задали този въпрос  Crazy
Иначе, Николета чак толкова мисля,че не би се прежалила, за едното предаване да си легне с някой,който не й е по вкуса. И защо й е, като може да си хване, някой стегнат и приятен милионер,на който да харчи паричките ...  Виж,ако й предлагат да е водеща,заради големия обществен интерес към нея,що да не приеме,пък какво като заплатата й не може да осигури желания живот.

# 378
  • Пловдив
Иначе, Николета чак толкова мисля,че не би се прежалила, за едното предаване да си легне с някой,който не й е по вкуса.
Сериозно? Аз пък мисля, че би го направила.

# 379

Предаването тръгна от ТВ7, която си беше баш на Пеевски. Като фалира КТБ се преместиха Peace

# 380
Виола Дейвис със звезда на Алеята на славата. Обичам я тази жена  Heart Eyes
Скрит текст:

# 381
  • в 1001-та нощ

Предаването тръгна от ТВ7, която си беше баш на Пеевски. Като фалира КТБ се преместиха Peace

Е, вероятно е имало начин да се отърват от това недоразумение, но ...както и да е. bTV са толкова зле, че гнилото блато си е на място там ...

# 382
  • Пловдив

Аз пък нямам спомен Папараци да е вървяло по Тв 7. Да, Иван и Андрей там си правеха Къртицата, но Папараци си е било само по БТВ.

# 383
  • Rock & Roll feeling ...
Иначе, Николета чак толкова мисля,че не би се прежалила, за едното предаване да си легне с някой,който не й е по вкуса.
Сериозно? Аз пък мисля, че би го направила.
Дам, аз не мисля. И то защото Николета е безбожна егоистка. Няма да направи нещо,което не иска,ако изгодата от него не е стократно по-голяма от това,което и коства или не натрива на някой носа,ама солидно... Да преживява с дни,че е нищожество,този някой,а тя - Велика  hahaha
Какво толкова й носи да е водеща на това предаване ? При все,че си има фейсбук и инстаграм - палатформи да залива със себе си и то под нейна режисура.

# 384
  • До морето

Аз пък нямам спомен Папараци да е вървяло по Тв 7. Да, Иван и Андрей там си правеха Къртицата, но Папараци си е било само по БТВ.

Предаването се казваше Поверително от N.L.

# 385
  • Пловдив
Моя грешка тогава.

# 386
Роби Уилямс използвал антибактериален гел след ръкуване с фенове на концерт в новогодишната нощ.

https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/2513190/robbie-williams-se … -years-eve-crowd/

# 387
Райнето в Куба:
Скрит текст:

Някой я е попитал какви са тези и няма ли достатъчно българи,а тя е написала това: "Ако имате проблем със съучениците ми, пишете на Господ, не на мен, аз такъв -нямам:)
Кой, какъв бил - не би трябвало да ви е драма в живота.."

Дженифър Лоурънс и Дарън Аронофски:
Скрит текст:

Никол Ричи:
Скрит текст:

# 388

Николетка я лансираха като водеща в Къртицата. Появи се, изчерви се, запелтечи... Беше голям майтап. Даже я съжалих. Скриха я набързо.

# 389
Една изненадващо хубава Кейт. Сигурно защото е още дете на тази снимка.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт