ами предполага се, че Митхат е брат на Текин, ама дали така ще излезе... ще видим. Ще редактирам, щото още не е ясно наистина, да не подвеждам и останалите.

събрала си страхотен екип мила

Затова пуска слухове за Елиф.

присвоил си е личността на брат си и ... е излязъл сух от водата... девамет!
/ и никакви по кръв. Според мен.

как се държи с Дерин! После тези диаманти, а вероятно пренася и друго, че го и пробва, какво ли още ще излезе от чувала му с "мръсно бельо" а и от двамата приятели- неговия и нейната... 

точно същото разбрах и аз, ама реших, че братята са Митхат и Текин Миркеламоулу. 

Благодаря за превода на сериала.
За съжаление ми прекъсваше много.Дано да можем да го гледаме в youtube.Та накратко да се изкажа и аз за сериала.Много ми харесаха Али и Дерин като двойка,пасват си чудесно.Али е невероятен персонаж-принцът на бял кон.
Дерин не ми е убедителна балерина,но ще видим по-нататък може да задобрее.Във всеки случай за мен Керем се справя с ролята си много по-добре от Лейля.Общо взето серията беше интересна,но искрено се надявам да ни предложат оригинален сценарии и по-интересна режисура.Между другото ми стана интересно Дерин не знае ли историята на семеиството си и че чичо й е убил леля й?Как са потулили случая след като боксьорът е бил 24 години в затвора и също така е бил известен?Би трябвало медиите да са разтръбили за убииствата?
По въпроса за братята това ,което разбрах е,че Елиф(майката на Али) е имала връзка с боксьора и е забременяла от него,но докато той е бил на състезание ,нейното семейство я е принудило да се омъжи за Митхат.Тя е представила детето за негово.Брат му,Текин,също е бил влюбен в нея(очевидно несподелена любов) и после от завист и ревност,когато е разбрал,че Елиф и боксьорът ще избягат заедно с детето,е разказал на брат си.Много вероятно да го е подтикнал към убииство.Всъщност аз видях Митхат как уби Елиф и после стреля в рамото на Шампиона,не разбрах него как са го убили и дали в крайна сметка боксьорът не е невинен?Между другото малко ми е странно,че Али не желае да разбере истината,както и това ,че обиколи целия град,а не отиде на гроба на майка си. Препоръчани теми