Искам да кажа ... (103)

• 55 308
  • 812
  •   1
Отговори
# 135
Ая, аз от много време вече "закусвам" кафе с кокосово масло, мляко и канела, ами като го изпия в девет, прди 14-15 часа не съм гладна изобщо. Слагам една пълна чаена бива се в блвндер, иначе мазнианта изплува отгоре и е гадно.

Гърлото ми е пожар, носът запушен, от няколко дни се мъча да с преборя без да се тръшна, дано ми размине. Девет дни до тръгването, трябва да съм здрава:)

Захирче, аз не съм свалила десет кила, с моите метаболитни проблеми не става никак лесно, по- малко са, но визуално има разлика. Само да те чуя да си яла тесто и захар, почвам да те наблюдавам много внимателно:)))) Hug

# 136
за ските
Осогово е равна пистата и ни хваща скука
Картала все се гласим и не стигаме
сега отвориха Лалето, днес мислим да се качим да видим как е

за диетите
ям и се движа много
нещо като режима на Жаклин имам без да съм знаела, че е режим - добре ми е така, имам сили  Mr. Green

а кокалчета и паднал свод - мъка.....
моя близка носи вече 2 номера по-големи обувки и всичко и е неудобно  Sad

# 137
Аз ям месо със зеленчуци или млечни със зеленчуци, предимно. Рядко ориз или картофи с други зеленчуци. Следобедна закуска - плодове. Основното е, че са ми малки порциите и следователно калориите Simple Smile

# 138
Аз от утре почвам. Днес имах да доям един друсан кебаб и не се сдържах да омета една ....две филии хляб.

Сега ще си варя яйца за утре и ще си накълцам някаква салата. Утре ще си правя ребра на скара.

Уф, как искам да съм на 20 пак и да ям каквото поискам (то тогава не беше баш каквото поискам, а за каквото има пари, но пък в студентския стол не бяха лоши манджите, а колко вкусни бяха сандвичите с кашкавал на парти грил или с майонеза  Crazy, а пиците до старите общежития (БАН)). Ех, младост  Grinning.

# 139
  • София
Изобщо не ми е по вкуса НВД, но за жалост това е режимът, който ми действа най-добре. Аз затова и се подмотвам само и не го започвам, настройвам се психически, че ще ям неща, които не обичам особено - нито съм по месото, нито по яйцата, а само със зеленчуци си е чист глад.
Само че точно с този режим свалям много добре и се чувствам чудесно - имам много сили и енергия, желание за движение, не ми е тежко, не ми е гладно, абе ... ясно е, че това ми е режима.

Трябва ми организация обаче, защото в офиса ми има какво да се яде на обяд, салати много и разнообразни, месища също, само че месата явно ги киснат в някакви маринати и са ми много гадни, а със сигурност и не са толкова полезни, кой знае в какви Е-та са седели.

Чета НВД темата отдавна, нахъсвам се, правя си менюта, дано успея и аз да вържа ламята, че имам и Хашимото, и ИР и просто си ми трябва.

# 140
майонеза на филии съм изяла сигурно 1 тон  Laughing
с черен чай

Бърди,
най-добре е да си носиш в офиса обяд  Peace

# 141
Добро утро!
Изгладих, проснах още малко пране, сега да измия тоалетната и ще се отива на работа.
Искам да кажа, че оня ден вечерта/и на следващата сутрин се сдърпахме с ММ. Уж си бяхме обещали за новата година да не си лягаме сърдещи и от рано, рано я подкарахме старата песен. Защо не можем на момента да ся изясним, прегърнем и да продължим на пред?
Даун, не искам да видя пица! По 12 часа на ден се занимавам с тях.

# 142
  • Варна
Слагах кокосово масло в сутрешното кафе, ами да ви кажа хич не ме засища... Но е вкусно де. Иначе като ви чета с това нисковъглехидратно и високите мазнини ще взема и аз да се пробвам. Темата съм я чела, но ако има някъде само менюта отделени, моля ви пуснете ми линк. Може и на лично.

# 143
  • София
Бърди,
най-добре е да си носиш в офиса обяд  Peace

Абсолютно, да, точно затова писах, че ми трябва организация, че да съм си напазарувала и сготвила предния ден. Но ще се справя де, къде ще ходя Simple Smile

# 144
Алвина, майонеза с хляб не е никак добра идея:) Ако са мазнини, въглехидратите са изцяло изключено иначе става страшно:) Една дружка звъни скоро и ми вика- Алоууу, с тоя твоя режим качих 5 кила! Как 5 кила бе? Ми на така! Какво ядеш питам. Ами каквото си ми казала- врат, ребра, яйца....хляб не повече от филийка на ядене hahaha Та пробвано е:)))

# 145
Мда, и моя колежка качва от режим, от който аз свалям, но тя много волно го е разбрала Simple Smile

# 146
JACKLIN*,
моля ти се, това филиите с майонеза га бях на 18-20   Laughing екстра си бях
сега ако почна да ям така ще се търкалям
закусих сутринта 3 яйца на очи с  масло и няколко лъжици кисело мляко отгоре - ще ми държи до към 2 следобяд това

# 147
Хляб въобще не обичам, това ме е спасило сигурно да не съм 100 кг.
Излизам в 7 ч. от къщи, няма как да ям пържени яйца посред нощ, или да пържа, та да си ги взема....  Naughty
Значи...ако си бях в къщи вече щях да съм фиданка, сигурна съм  Mr. Green

Ужасно ми тежи носенето на храна на работа, писна ми да мисля от вечерта, за жалост другата алтернатива е глад  Cry

# 148
На първа страница има тема с рецепти. Аз днес четох диетичната, но много научно ми дойде и ще си карам по каквото си знам 50-60 мазгоч, останалото белтъчини и въглехидрати.

# 149
Даун 15В/25П/60М е добро съотношение на нутриенти, лесно се спазва. В началото въвеждах всичко в MY fitness Pal, докато свикна, сега няма нужда. Гладна ли съм, яде ли ми се сладко, заначи съм с малко мазнини. Вдигам ги и край:) В Тайланд държа 10/25/65 и веднага изчиствам, там ми е по лесно да го спазвам сякаш, само сме няма кой да ме изкушава, риба бол, морски дарове също, кокоси и кокосово масло изобилие. Малко слагат захар във всичко, дори в супите обилно, но аз знам и внимавам.

Днес няма да излизам, ще пазя леглото, белким утре съм здрава. Много неща имам да свърша, но ще почакат. Майка дойде да си вземем довиждане, много я обичам, но та как дудне, че ако ми беше свекърва щях да я удуша:) Не се спира, само акъли! За всичко! Аз съм на 35 г, през точно половината живея далеч от нея и съм оцеляла, даже и деца отгледах. Ама не! Не ги обличам правилно, аз не се обличам добре, даже мъжът ми не е облечен:) Без хляб ще се разболеем всички! Пиле с картофи се яде задължително с хляб, децата имат нужда! И сто други глупости:) Много ми липсва, като я няма, като е тук ми вдига нервите за нула бройки:) Да ми е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт