Искам да кажа ... (103)

• 55 216
  • 812
  •   1
Отговори
# 330
Добър вечер! Всичко изчетох и съжалих. Прочетох за кестени, вино и нали ми е къс фитила и излапах поне 6 шоколадови бонбона. Много съм лоша и зла. Много.
Жаки, оправяй се. И аз правих промивки с физиологичен разтвор. По 10 кубика спринцовка изцръцквах във  всяка ноздра. Нали го правих за първи път и по едно време изпаднах в паника. Щях да си се удавя. Вече съм спец. А щерката не мога да я стигна в това.
Давам и информация за югозападна България- към 20.00 започна да вали дъжд, премина в сняг и си натрупа доста. Не сме виждали толкова сняг от поне 3-4 години. Децата щастливи, нямат търпение да пробват шейната.
Бактробан крем препоръчвам вместо капки за нос!

# 331
Е, дойде халата, страшно беше през нощта, ураганен вятър. Отпуска сме, а не ми се спи  Mr. Green

# 332
Добро утро и честит празник на всички празнуващи!

При нас има сняг, ще видим каква е обстановката след малко като взема да се нося до центъра... Но сигурно ще е драма.

Легнах и се събудих с главоболие  ooooh! Дано да не се разболявам пак, а да е от нерви... Макар, че то и това не е ок де.

# 333
  • на Мелмак
Снега е страхотен.
Чудесно е  Grinning
Днес нямам и много работа.

# 334
      Честито на тези, които имат имен ден, както и на тези, чиито близки празнуват! bouquet

И при нас дойде зимата, не зная как ще отида на работа, макар да съм на пешеходно разстояние.Никак не ми се излиза.

Янтра, благодаря за информацията!Аз също съм чувала добри отзиви за Балканци, за съжаление и за март няма места. Няма и за Прима С, за Импулс чакам информация, но четох не много добри отзиви.
Иначе местността Узана я познавам много добре, харесва ми спокойствието и това, че видимо не е пренаселено.

Сега мислим за Беклемето, за там има ли някой отзиви?

Акаша, аз като писах, че няма места за февруари, имах пред вид междусрочната ваканция.Също за м. март- за началото на март няма, когато се събират три почивни дни. Ние и приятелите ни сме с деца в училищна възраст, гледаме ако отсъстват, да е ден преди ваканцията, не може по всяко време.Доколкото помня, твоето дете е малко, може да си изберете някакъв не търсен период.

# 335
При нас дойде зимата с гръм и трясък. Скъсани жици и без ток промишлената зона, а може би и не само там.
Затворени пътища и снегонавявания.
Ще си седим на топличко, дано не го спрат и него.
Гледайки през прозореца е много красиво!

# 336
  • Бургас
Добро утро и честито на имениците! Със здраве и късмет да си носят името!

Тук от снощи вали дъжд. Майка ми вчера няколко пъти ме предупреждава да не мърдам днес от нас, а аз точно днес имам задачи. Ще има конско:)

Бъни, на нас скоро ни изчезнаха маратонките от детската градина. И при нас същата работа, че даже и дете на една от госпожите, която е била и придружителят. Станала грешка и на следващия ден следобед ги върнаха. При нас поне времето беше хубаво, но на детето си му беше кофти. Дано се появят днес!

# 337
Бъни, на нас скоро ни изчезнаха маратонките от детската градина. И при нас същата работа, че даже и дете на една от госпожите, която е била и придружителят. Станала грешка и на следващия ден следобед ги върнаха. При нас поне времето беше хубаво, но на детето си му беше кофти. Дано се появят днес!
Каква грешка може да е станала? Няма ги ботушките на детето, че и други няма!?
Това да не са чорапки, да си ги забърсал с дрехите на детето си?

# 338
Добро утро!
Голяма красота е навън, много се радвам, само да не бях в офиса Simple Smile
Бъни, това е ужасно! Дано е грешка, друго не си представям. Иначе аз да ви кажа, Дядо Коледа в градината донесе на моят син маска на Батман, това си беше поръчал. Не съм я гледала, обаче той почна да ми казва, че една от маските в пакета била на друго дете. Понеже излязоха във ваканция, той онзи ден пак ми я носи и казва, че тази била на Дарт Вейдър и била на друго дете, но учителките се объркали. В понеделник ще я занесе на другото дете, надявам се, че не е било много нещастно, защото просто е станала грешка.
Белинда, има си момчета, които са по-чувствителни. Ще разбереш с времето какво го тормози, ако изобщо го тормози нещо.
Ние утре сме планирали да пътуваме към Пазарджик, но ще го измислим сутринта. Ще се чуя със сестрите ми да кажат какво е положението, ще преценим и тук как е и ще решим дали да тръгваме или не.

# 339
  • Варна
Гадна виелица е във Варна и валят едни гадни ледени топченца. Аз благоразумно си оставих колата вкъщи и мъжът ми ме закара на работа, а детето на градина. Чакам днес двама клиенти, но им взех телефоните предварително и вероятно до обед ще са минали или ще сме се разбрали за другата седмица. Мисля да приберем детето на обед и да си седим на топличко вкъщи. Иначе в градината госпожите бяха всички на линия, чак се изненадах. И децата си бяха на линия, редовните, с които сутрин се засичаме. Вчера напазарувах, днес на прибиране ще надумкам газовата бутилка от печката с газ до горе, че още сутринта примигваше тока. После може и два дена да не мръднем от вкъщи.

# 340
И при нас наваля много. И в момента вали. Коли по улиците почти няма. Тролеи виждам че минават. А аз отивам да водя детето на плуване.

# 341
  • ГО
Добро утро!

Честит имен ден на всички празнуващи!

При нас е зимна приказка.  Heart Eyes
Снощи, към 22 часа, заваля и цяла нощ си трупа, трупа.
Тази сутрин чак си вдигнах щорите на прозореца и седнах с кафенце до него да си гледам.

И ние имахме изчезнали маратонки в градината. Бяха нови адидаски, ама моят мъж беше вдигнал такава валянка, на другия ден бяха на парното в антрето. Не разбрахме, грешка ли е станала, не са станали на другото дете, ли, ама ги върнали бяха.

Тази нощ сънувах много гадни сънища. Гадното е, че се събудих, ставах, после пак заспах и сънувах същото. В съновника пише гадни неща, та още повече се сдухах. Sad

# 342
добро утро  Simple Smile
Честит Йордановден!
Навън е снежна приказка  Heart Eyes

belinda,
да го гушкаш малкия мъж, нещо му се е свило сърчицето.

mariat,
за кестени ставаше дума, не за шоколадови бонбони   Wink Laughing
децата се забавляват страхотно с шейни и сняг, даже и порасналите

# 343
  • Пловдив
Дойде ли апокалипсиса, че спах???? Гледам има сняг до коляно, продължава да вали. Всичко ми се вижда много кротко за апокалипсис.

Между другото имам приятелка енергетик. Твърди, че е притеснена за високоволтовите далекопроводи пре зимата, защото са стари и общо взето неподдържани.

# 344
Чести Йорданов ден!
Аз си имам именник, племенникът ми, не съм го виждала повече от година.
Да ми е жив и здрав.

Няма такава тъпа държава. При нас е -4 и снегът е 15-20см. Нищо нечувано и невиждано за централна Северна България. Изчистени са пътищата в града и околните села. Нямаме ток, ама щото през нощта някакъв се натресъл в стълба и скъсал жиците. Обаче спрели големите камиони да пътуват. Днес чаках първите за тази година. Цял ден ще се обяснявам на клиентите, защо им няма поръчките.
С един ринак се разминах на идване. С такава бясна скорост караше, че ринака подскачаше по пътя. Ако така чистят, ясно защо не успяват  Crossing Arms

Белинда, според мен малкия все още не знае как ще му се отрази промяната с пристигането на малкото човече. Гушкай го, отговаряй на въпросите му. И това ще мине  Hug
Моите са с малка разлика, този момент го пропуснахме. Но имахме подобно преживяване зимата и пролетта преди първи клас на голямата. Беше в предучилищна група в градината, помолих психоложката да поговори с нея, че не успях да я предразположа да ми каже. Оказа се, че се притеснява от промяната  Peace

Общи условия

Активация на акаунт