Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Новогодишна Тема 21

• 42 660
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Креми, да. Колкото повече расте толкова с по-неравномерен темп е. Общо взето няма смисъл да се разчита на него в случай на липса на проблем. Ехографите са по-показателни.

# 31
  • София
Благодаря Блингче.
Търся варянти къде да ида,но сложна работа с графика ми на работа.

# 32
Ако не можеш недей се затормозявай. Най-добре е направо за сърчице. Иначе преди това има смисъл само относно това дали е в матката.

# 33
Кремонка, колко по-бавно нараства?

Честити рождени, именни и снежни дни на всички Simple Smile

# 34
  • София
 Кристи на 3 беше -843 и на 5- 1346

# 35
Кремонка, търпение до прегледа значи Hug

# 36
  • От Луната
Креми ще е порочното Коледно чудо на нашата групичка което чакахме  Praynig Praynig Praynig
Според мен е ОК на този етап, търпение и стиснати палци  Praynig Hug

Брайда се загуби  Rolling Eyes , дано е пред някоя камина с чаша винце и  Heart Eyes

Сън, всичко ще се нареди! Док ще изясни ситуацията  Hug

# 37
  • София
Креми, аз не съм запозната, защото съм правила само 2 теста и то в първите дни, и после ме почнаха на инжекции и не съм пускала. Но знам, че след 1000 вече е различно и направо на преглед. Там ще се види и ще се успокоиш. Дано успееш хубаво да напаснеш прегледа и работата. Стискам ти силно палци и да пишеш. Опитай да не се тревожиш за това. Точицата е там и се развива. Скоро ще я видиш и ще чуеш сърце. Ти си нашето коледно чудо!  Hug

Сън, ще споделиш ли какво е казал доцента? Само ако ти се говори, ако искаш- пиши след прегледа с док или като има развитие. Стискам ти палци.

Рени, да ви е жива и здрава малката.  Hug

# 38
  • София
Синеочка  Hug Hugдано това да е нашето чудо, ще видя може и утре да пусна един тест и да мирясам.
Люксенче Hug

# 39
Здравейте, момичета.  Hug

Честита нова година на всички. Нека 2017-та да е здрава, щастлива и да донесе на всички сбъдване на най-голямата мечта - да гушнем нашите си бебчета съвсем скоро.  Heart Eyes

Имам нужда от съвет и разчитам да го получа от вас. По план януари трябва да е следващия ми опит, евентуално стимулиран. От няколко дни мисля да го отложа за февруари. За съжаление годината започна много зле за мен. Още от 27.12. ме тръшна вирус с всичките му симптоми - хрема, кашлица, 38.5 градуса температура. От 3 - 4 дни съм вече добре, но ми остана жестока кашлица, която чак ме дави на моменти. Утре съм и на погребение на близък отишъл си при огромна трагедия. Психически съм срината от два дни. Определено не е момента да стартирам нещо толкова важно за мен при това състояние на духа ми.

Появи ми се обаче и друг проблем. Миналия МЦ ме започнаха силни ПМС болки 5 дни преди цикъла. Това въобще не е характерно за мен. Винаги ме заболява в деня на МЦ или най-рано предната вечер. Съответно МЦ беше доста по-обилен от друг път. Отдадох го на това, че пих Дуфастон 10 дни по предписание на лекар или пък на настинка. Вчера вечерта обаче на 18-ти ден от МЦ усетих, че ме започват пак ПМС болки Днес сутринта на 19-ти ден станах и забелязах съвсем мъничка капка кръв на бельото си и като отидох до банята капна още една капка. Това беше всичко, нямам никакво течение, но ПМС-а продължава. Нямам идея на какво се дължи това, никога досега не ми е капала кръв извън МЦ. Чудех се дали не съм си направила нещо при напъните да се изкашлям.

Та въпроса ми е по-скоро, според вас кога да отида на преглед при док. Дали да ходя като ми дойде МЦ както при стартиране на опит или да отида на чист ден да видим какво е положението. Като че ли не ми се иска да ходя чак февруари, защото се притеснявам от тези симптоми, които получих. Но съм объркана и не знам кой път да хвана.

Днес пуснах изследване на хормоните на щитовидната жлеза + тестостерон + витамин Д. Денис ми каза, че са супер. Само витамин Д ще стане до 5 работни дни.

Благодаря ви предварително за съветите.

Креми,  Hug

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 19:28 от Boby_pl

# 40
Боби, засичала ли си О този месец newsm78 Ако да, това би дало повече инфо.
Скрит текст:
Може да е свързано с О или пък дори имплантация, ако е била ранна. А може просто да са ти разбъркани хормоните този цикъл в следствие на стреса. Болките може да нямат никакво значение поне тези преди цикъл. Виж вчерашната със сигурност е свързана с прокървяването днес.
С времето тялото ти се променя, цикълът също. По-обилният такъв вероятно е следствие най-вече на дуфастона, който си пила. Аз имах период, в който го пих няколко поредни месеца и винаги ми удължаваша ЛФ с ден-два и го правеше по-обилен цикъла. А не е като да нямам страшно обилен и болезнен такъв. Но определено дуфастонът явно удебеляваше лигавицата и влошаваше нещата.
По принцип е добре да те види док, но лошото е, че в момента отсъства и не знам кога най-рано ще може да се вредиш. Прецени в движение.
Относно отлагането се въздържам да давам съвети, защото лично аз съм много против правенето на процедура в периода ноември-февруари. Прекалено голям риск крие и не си заслужава трошенето на нерви, пари и време. Дори октомври като беше нашия опит бях на тръни и едва се закрепих здравословно.

# 41
  • От Луната
Боби, както го чувстваш...
Аз бих се видяла след О с док, за МБ и да те види в този период, също да измислите план. Така ще стартираш една идея по-спокойно.

Иначе, много съжалявам за загубата ти, дано скоро счупите каръшката серия.

# 42
Блингче, и мен януари ме е страх да правя нещо. Не само, че не съм в кондиция, но и като си представя в този студ да пътувам всеки ден до клиниката по два пъти ... направо ми се отщява. Ако пак ме тръшне някой вирус, всичко може да отиде на кино. Но и не мога много да отлагам, заради ефекта от физиотерапията, който е  максимум 6 мес., а аз я правих ноември.

Не съм засичала овулация, но този месец на 13-ти ден имах втора черта на лентичката за овулация, макар и малко по-бледа от тестовата. Но не е ясно дали не е отминавала овулацията, защото още от 11-ти число започнах да усещам някакви човъркания в областта на яйчниците. Повече не съм проверявала. Правихме опити на 13-ти и 15-ти ден, аз в полу-болно състояние.

Просто се чудя дали е важно прегледа да е по време на цикъл като при стартиране на опит.Аз очаквам МЦ най-рано другия петък, така че имам време за записване на час.

Йоли,  Hug

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 19:49 от Boby_pl

# 43
Боби, ако имаш притеснения отложи.
Момичета, рибеното масло с вкус на портокал на Барлийс ли препоръчваше Сигридов?

# 44
Бих изчакала поне февруари. Просто в разгара на грипа е убийствено. Да не ти говоря под какъв стрес съм всекидневно.
Принципно е хубаво да те види възможно най-скоро от рода на понеделник, за да се види, ако има нещо. Но това е невъзможно. Иначе се пробвай да отидеш до края на седмицата преди да е дошъл цикъл. Без значение дали ще отлагаш опита. Звънни понеделник за час и се помоли някак да те вмъкнат в графика възможно най-бързо. Може да има някакъв проблем и да е нужен прием на медикаменти. Щом О не е била ранна не знам... Рано е за имплантация, от друга страна е късно за О. Без ехограф може да гадаем. Нека те види, да поговорите и ще прецениш дали ще стартирате или ще отлагате.
За рибено масло не знам. Помня, че имаше два вида специално за бременните в зависимост от седмиците. Много исках да го питам за него понеже в момента нищо не пия освен фолиевата и вит. Д. Обаче просто нямаше шанс и се отказах. Следващия път обаче ще разпитвам. Без това ще ме подпука с всичките добавки.

Общи условия

Активация на акаунт