Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Новогодишна Тема 21

• 42 655
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
благодаря на всички, които ми пишат  Hug
искам да изчакам до петък, ноооооо... не знам каква лудост може да ме обземе утре 😂😂
ще ви държа в течение
леко ме понаболява корема - снощи и сега пак, но за кратко и спира, но наистина четох, че много от вас споделят, че боли като да ти идва... точно така е и при мен...
Блинг, ако прокървя ще се изстрелям директно на тест, независимо кой ден е

# 706
Ако те измъчва нетърпение по-добре отиди и пусни. Иначе си образуваш излишни нерви, които ти вредят. Ще си покаже какво се случва. Честно казано и в двата случая. Няма какво да се лъжем стойностите говорят много и ниски и високи. В много редки случаи стават чудеса.

# 707
Здравейте и от мен! Писала съм в предишните теми, че посещавам д-р Калчев и че се насочих към клиниката заради ТВЛ, т.к съм с ендометриоза и предишна операция. Харесва ми, че дава шанс за естествено забременяване, но до сега единственото изследване, което е искал да направя беше за АМХ, който се оказа занижен. Спрях ОК /които пиех за изчистване на кистите, но така или иначе не изчезнаха - най-вероятно са ендометриозни отново/, след като подобрихме спермограмата на ММ и проследявам от 4 цикъла О, но не забременявам. Препоръката му сега е да направя лапароскопия, но не за премахване на кистите /каза, че няма да ги пипне дори  Laughing, въпреки че ще се изкуши/, а за проверка на тръбите. Трябва да се свържа с ак.Мира като реша кога, но искам да чуя мнение и от вас.
 Има ли някой който е правил лапароскопия за проверка на тръби при него? Не е ли малко крайно... но щом и сега не ми предложи ТВЛ, най-вероятно не може в този случай да се приложи... Вие как мислите?

# 708
Здравейте, не може ли да провери тръбите с твл? Според мен лапарото е малко крайно за нераждала жена и то с тази цел. Да не би да има и нещо друго, което да цели?

# 709
Desire, ти сигурна ли сте, че сте се разбрали и ти е говорили за класическо лапаро, а не ТВЛ newsm78 Защото няма никаква логика, ако е само диагностично.

# 710
Това е и моята чуденка, защото го попитах дали не може с ТВЛ, а отговора му беше, че не може и ми каза оставям ви с Мира да се разберете за подробностите.... А и цената която ми казаха не е за диагностично - 1600лв

# 711
Странно наистина. Съветвам те да отидеш и да изясниш нещата. За да ти предлага класическо лапаро има някаква причина.

# 712
Момичета,
Скрит текст:
знаете ли кой обслужва имейла на клиниката? Ако пиша по повод административен въпрос, ще ми отговорят ли? Защото не знам по телефона към кого да се обърна.

# 713
Мисля, че достъп имат всички /акушерките главно, предполагам и останалите/, защото като съм пращала изследвания различни хора са ги гледали.

# 714
момичета, все пак пуснах тест днес - 10-ти ден от трансфера - категорично отрицателен е - 0.77
все пак оставам в темата да ви следя, защото оставам и пациентка на клиниката и на д-р Калчев.
сега малко ще почина и с нови сили ще пробвам поне още веднъж, силно стискам палци на всички  Praynig

# 715
Пенелина, съжалявам!  Hug Стискам палци за скорошен успех!

# 716
penelina*, съжалявам Hug За съжаление малко са късметлийките успели от първи път. Почини си, събери се и смело напред  Wink

# 717
Съжалявам, Пенелина ooooh! Представям си как се чувстваш...
А аз съм с болки, стягания, напрежение... разхлабващите не ми действат особено, може би има връзка между двете?!? Изследвах си TSH  сутринта, още не знам дали се е повишило от стимулацията и естрофема.

# 718
Hitrushana, недей разчитай на разхлабващите. Внимавай и с храните и хапвай неща, които да помагат Wink

# 719
Ще го направя, но досега нямах този проблем. Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт