Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко дрехи трябва да опаковам за новородено?
Как да се справя с киселини в стомаха по време на бременност?
Какво е витамин D и защо е важен по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко дрехи трябва да опаковам за новородено?
-
Как да се справя с киселини в стомаха по време на бременност?
За да управлявате киселини в стомаха по време на бременност, опитайте да пиете газирана вода или естествено газирана вода и избягвайте задействащи храни като шоколад, кафе и цитрусови плодове. Консумирайте пълнозърнести храни, ябълки, круши и киви. При тежки случаи се консултирайте с лекар за подходящи лекарства като Гавискон.
-
Какво е витамин D и защо е важен по време на бременност?
Витамин D е от съществено значение за бременността, тъй като подпомага правилното развитие на бебето. Той играе решаваща роля в усвояването на калций и фосфор, които са жизненоважни за здравето на костите и зъбите на бебето. Недостигът му може да доведе до различни проблеми, така че е важно да се следи нивото му и да се приема подходящо количество, препоръчано от лекар.
-
Как мога да се предпазя от реклами в YouTube?
-
Какви са предимствата и недостатъците на количката Luvo за новородени?

само този резултат ме притесни. Звъннах на АГто каза ми още от довечера да почна капки Вигантол - 8 капки с храна. Лятото преди инвитро процедурата беше 26, а сега падна до 11 
Още ми бие сърцето учестено от стряскането. Идиоти! Знаете ли дали мога от тубата да свалям клипове? Да си запиша йогата на компа и да не я гледам през нета, за да не се повтаря тая малоумщина? Трябва да питам детето, той ще знае със сигурност.
Сетих се за Контакт (с Джоди Фостър), където зорлем инсталираха някакъв сейфти стол, дето го нямаше в извънземната схема и я попиляха булката от друсане, додето не се откопча и то точно преди да се отскубне проклетото нещо и да стане на сол. Та така де, и предобрянето не е вариант. 
Редях си ги нещата или отгоре на скрина, където беше и повивалника, или с най-горното чекмедже и толкоз.
Щях да падна от смях, да ме прощавате, понеже не е с лоши чувства. Ако бебето има нужда от космонавт тогава, това ще е синоптично чудо.
Поне единият показател (авидитет) се е вдигнал от 47% на 57%, което уж е най-важно... Препоръчаха за по-голяма сигурност да пия антибиотик още 1 месец, ама с мъжа ми решихме, че го спирам (а и по съвет на моя АГ и на Марков). Та сега май и за гъбички трябва да се изследвам, че според моя АГ за 5 дни антибиотик се развиват, какво остава за 2 месеца...
представих си те.