Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 565
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Викси, за фейсбук има описано в началната страничка как да се присъединиш. Не може да ни намериш, групата е тайна

Belinda супер, май ще се съберем доста мами в неделя.

За мястото мога да кажа, че преоткрих пространството с тези вакумни торби. Набързо разчистих за бебчо място и освободих място под спалнята, че нашата вече се беше препълнила (въпреки 7 крилния гардероб, който също е пълен ... Shocked,).

Дрехи наобратно няма как да облека, моят подреден мозък не приема такива екстри. Режа всичко, оглеждам шевове преди да купя, взимам само качествени материи и така. То това с дразненето на мен ми е проблем, какви обриви получавам ...

Е това със секциото заради работата  ми идва малко хард ... И аз си работя, ама все ще се съобразят Simple Smile

Някой беше питал каква е разликата между това да имаш дете на 20 и 30. Аз ще съм така Simple Smile За мен най-голямата разликата е в работата - на 30 имаш по-отговорна работа, повече ангажименти и някак си не става ей така да си вдигнеш шапката и да заминеш майчинство както направих на 25. Все пак изградил си някаква кариера. Вече имам и по-голямо дете и финансовите ангажименти са по-големи. Simple Smile. По-малко се притеснявах определено за всякакви неща за бебето, сега повече мисля дали всичко ще е наред и т.н. Според мен на 20 се гледат по-лесно деца Simple Smile

# 721
  • Пловдив
И тая тема набързо се изписа  Laughing
Предлагам:
"Снегът топи се, слънце пече, априлското бебче подритва с краче"
"Студено е още и зимно навън, а апилските бебчовци ни оставят без сън"
"Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама"
"Тумбакът тежи, мама пуфти, априлче на топло танцува и спи"

Mr. Green нещо се разлигавих

# 722
  • София
Ох, че сте поетеси Joy

Счупих си нокът, ама до месо Sick ooooh! Това от години не ми се беше случвало. Носи ги много къси и то просто няма как, ама сега явно нещо от бременността са се изтощили, дори не съм разбрала как е станало ooooh! Чак ме боли!

Дреб уж вчера го похвалих, че се беше позиционирал, днес пак долу ме рита и ми се припиква през 5 минути.

# 723
belinda, аз забелязах, че много бързо ми растат ноктите и съответно са станали много меки. Гела донякъде ме спасява...
unchita, благодаря за предложенията. Не мога да включа анкета сега обаче, моля гласувайте тук.

# 724
  • София
belinda, аз забелязах, че много бързо ми растат ноктите и съответно са станали много меки. Гела донякъде ме спасява...
unchita, благодаря за предложенията. Не мога да включа анкета сега обаче, моля гласувайте тук.
И моите, даже гела махнах, защото се чупеха на 2 седмица ...

# 725
Всички предложения за новата тема ми харесват. Аз не бих могла да измисля нещо такова.
Да се похваля - времето хубаво и реших да се поразходя до ЛИДЛ. Купих си сутиен за кърмачки - таман го връщаха. Други нямаше, а момичето се чудеше къде да го остави.Взех го ей така, с мисълта че няма да ми стане - 85Е  Shocked носех 75В  Mr. Green Е, то взе че ми стана и е много удобен  Flutter
Взех и на бебока някоя и друга дрешка - да не е без нищо Simple Smile

# 726
E mechee как на чашка Е, аз от чудене за размера си взех само потниците и да ви кажа много са удобни, два дали ще ми стигнат или да ида си купя още един комплект? Че H&M ските са по 40 лв.
Иначе от бебешките лигавиници и чорапки май купих че вече взех много да трупам и даже една приятелка един кашон ми подари в който дори не знам още какво има не съм го разгледала.
За ноктите пък да ви кажа аз съм на обратно много твърди и ми растат като луди всяка седмица ги режа какво става не знам  newsm78, и косата тя си е гъста но сега расте и се обезформи за много кратно време.
За заглавията на темата и на мен всички ми харесват Simple Smile) и май стават и за няколко теми за напред Simple Smile
Добре дошли в групичка на новите мами и от мен  Wink

# 727
  • София
Здравейте,ех нямате изчитане,много сте изписали Simple Smile 
До Лидъл не съм ходила,макар че и аз имам нужда от нов сутиен,добре би било и да е за кърмачки направо.За бебето мисля направо английските сайтове да налазя.
 За ноктите,моите откакто съм бременна ги поддържам максимално къси и досега не са ми се чупилищ,но за сметка на това забелязвам как косата ми потъмнява в корените Shocked Тази бременност какво прави с мен?
 Тревожното е ,че ме сърби корема,а активно се мажа. Tired

По темата със заглавията много ми хареса
  Тумбакът тежи, мама пуфти, априлче на топло танцува и спи   Joy

# 728
  • София
Споко, нормално е. Мене и с трите бременности досега ме е сърбял от разтягането, но нямам нито една стрия. Ако не си генетично обременена и ако се мажеш редовно, няма да се обзаведеш Peace А ако си предразположена, света да измажеш, 'се тая Laughing
А сега как ме сърби от фраксипарина, не е за разправяне!

# 729
  • София

А сега как ме сърби от фраксипарина, не е за разправяне!
Оооо,Фраксипарина е без коментар.Голямо чесане пада.Аз вече го бия в ръцете,там май една идея по—малко ме сърби,отколкото в корема.

# 730
  • Бургас
По темата със заглавията много ми хареса
 Тумбакът тежи, мама пуфти, априлче на топло танцува и спи  Joy
+1  Mr. Green
Моето днес в 7.30 правеше зумба

# 731
  • София
Аз по тоя повод мислех да го сменям с Клексан, обаче свекърва ми се обади, че ми е намерила за още един месец и аз от страх да не изпусна, че адски трудно се намира, й казах да го взима, пък ще си се чеша, какво да правя Tired

# 732
  • София
Аз по тоя повод мислех да го сменям с Клексан, обаче свекърва ми се обади, че ми е намерила за още един месец и аз от страх да не изпусна, че адски трудно се намира, й казах да го взима, пък ще си се чеша, какво да правя Tired
И аз така се бях презапасила с около 10 кутии имах налични в един момент,вече са ми на свършване,ама и аз така му свикнах на тъпите игли и сърбежа,че ако изчезне сигурно ще се чудя какво не е наред Laughing 

# 733
Unchita, супер предложения за заглавия.
Днес бях на преглед. Моята кифла нали се въртя въртя тия дни и сега е застанала напречно. За протокола 1100 гр. сме вече. То има време, но лекарката ми каза, че обикновено в тези седмици вече започват да си заемат позицията. В неделя влизам в 27 г.с.
Ходя по веднъж седмицата на въздушна йога за бременни и ми е супер малко и до сега все не успявах да се организирам да си ходя пак при моята инструкторка, но днес малкото ме амбицира, че даже и уж вкъщи ще взема да си правя.
Аз така и не стигнах до Лидл. Като ви слушам то едва ли нещо е останало вече.

# 734
Тумбакът тежи, мама пуфти, априлче на топло танцува и спи - и аз съм за това, много пасва Simple Smile

и аз бях до Лидл днеска, но потниците бяха само XL - гигантски, аз исках М. и си взех от обикновените потници отпонеделник, тях поне си ги знам и гащи, които без да искам съм взела 1 размер по-големи, ама стават, няма да връщам. Ако намеря от другите потници - ще си взема, ако не - здраве да е.

Манха, и моето почти 4 годишно не ще да спи от много време. в градината ляга и спи без проблем, ама в къщи - никакъв шанс, само ако сме в колата и то не е много сигурно...

Общи условия

Активация на акаунт