Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 541
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Ха, дори през ум не би ми минало да обличам наопаки Simple Smile но от това се отваря страхотна пазарна ниша за производители - бебешки дрешки с външни ръбове и без етикети  Laughing

# 706
  • София
Ще те разочаровам, но мисля, че отдавна има производители, които правят шевовете скрити или външни, а етикетите са само с пластмасова кукичка и директно се махат Laughing Това с обличането наопаки е отживелица, според мен Peace

# 707
  • Пловдив
 Mr. Green абе друго си е да откриеш топлата вода на собствен ход  Laughing не съм срещала такива дрешки или не съм ги разпознавала, защото не съм очаквала да съществуват. На моите бодита от НМ копченцата много трудно ми щракат, дано се разхлабят, че не знам...

# 708
  • Бургас
Аз не знам къде ще държа тия дрехи вече..  newsm78 Както казах сме в нов дом, спалнята ни е с голям гардероб, който е пълен, а и скрина е пълен, само 1 чекмедженце е празно, но то никак няма да стигне за дрехите на бебо.. май ще си му купя скрин .. само не знам къде ще го сложа  Joy
При нас добре, че имаме място под спалнята. Цялото пространство отдолу е пълно с торби с дрехи. И детската го играе склад.

Имаме поръчано вече и столче за кола. Спряхме се на Recaro.

Снощи четох януарките. Една мама разказваше за някаква овца, която поискала секцио един месец по-рано, защото трябвало да се връща на работа  ooooh! Така, че да не ни говорят мъжете какви кариеристки сме  Wink

# 709
Здравейте,от години чета форума,но сега се реших да се включа в темите за бременни с термин април 2017.
Пишете много полезна и интересна информация,а на мен също ми предстои / дай Боже / раждане април 2017.Това ми е втора бременност,очакваме момиче / първото дете е момче,на 7 години /.Тази втора бременност ,за разлика от първата, е доста проблемна/вероятно една от причините са и годините - на 38 съм /,от всеки преглед и от всяко изследване изскача по някой неочакван проблем или казус,които изискват проследяване и консултации с други специалисти.Първо се наложи да си поставям ежедневно фраксипарин,след това всеки месец - увеличаване на дозата му,при първите изследвания се видя и необходимост от L-тироксин за щитовидната жлеза,в последните две седмици получих и увеличаване на кръвното налягане- консултация с кардиолог...Като ви чета,ми давате кураж,ще ви следя и занапред.

# 710
Мис Юли , ама и ние си взехме такаваа спалня с мехамизъм, чак сега се чатнах..  Mr. Green Този бременски мозък Joy
Само трябва да ди купя чанти за съхранение на дрехи и ще ги намушкам отдолу  Laughing
Дали в Аикото продават такива чанти  newsm78  Така и така ще ходим в понеделник и ако има може от там да си взема  Flutter

# 711
Zdraveite i az sam ot aprilskite mamcheta ot grad qmbol sam kazvam se Rumqna dineva chakam svoq bebok na 15.04.2017 tova mi e parva bremenost i sam mnogo pritesnena na 28 godini sam

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 15:00 от AnMary

# 712
Мамите, които са във Фейсбук групата ще ми кажете ли как да ви открия там? Не че съм от активните потребители на Фейсбук, или форума (въпреки че тук се старая да чета редовно Simple Smile ), но ако ме приемете ще се присъединя и там.

Иначе за козметиката и преди бях казвала, че за измиване на тяло и косичка съм много доволна от едно гелче на Биодерма, а за след баня - козметиката на себамед. Също кремчета Бочко и Судокрем при нужда. За зимно бебе е хубаво преварения зехтин, но за нашите май няма да е подходящо.

И накрая да се оплача.....онзи ден така се подхлъзнах и си паднах на д...то, че ми се появиха звезди посред бял ден. Най-странното беше, че не се намери никой да ми помогне да се изправя - вярно че беше една малка уличка в центъра, но не е като да бях сам сама на улицата Sad

За среща няма да успея - няма кой да гледа детето, а не ми се иска да я водя с мен, защото в градината не спи и събота и неделя гледам да я слагам, за да си почива и честно казано си спи като бебе-поне 3 часа Simple Smile

# 713
miss july, и аз най-редовно чета темите на тези, които са наред да раждат и се вълнувам с тях  Grinning.
Малко им се ядосвам обаче на януарките, защото говорят как бебетата се раждали "манипулаторчета", защото искали да ги гушкат. Ами според мен е напълно нормално, довчера са били гушнати на топло денонощно душичките, как няма да искат да усещат човешки допир. Аз пък си мислех, че ако сега раждах единствено щеше да ми се иска да лежа, да гушкам и кърмя и да гледам зимата през прозореца...

Anabelito и nev78sk, добре дошли в темата ! Всичко ще е наред, желая ви лека бременност до края и прекрасно раждане!

# 714
Anabelito и nev78sk, добре дошли и от мен! Дано да имате лека бременност до финала  Hug
И аз понякога чета темите на раждащите, но тази, която споменава мис би ме шокирала сериозно...
Викси, внимавай! Аз също паднах вчера по едни вътрешни стълби, за щастие се приземих на дупе. Но днес доста ме боли. Сутринта пък докато чистих колата се подхлъзнах и се пльоснах странично в пряспата, но този път си беше чисто комично, защото изобщо не се ударих  Laughing Нещо не ми върви. А иначе благородно завиждам за спящото през уикенда дете, моето не иска вече от години... Само като е болен спи през деня.

# 715
  • Бургас
Мис Юли , ама и ние си взехме такаваа спалня с мехамизъм, чак сега се чатнах..  Mr. Green Този бременски мозък Joy
Само трябва да ди купя чанти за съхранение на дрехи и ще ги намушкам отдолу  Laughing
Joy И викаш - няма място. Щъ изям  Laughing
Ако визираш вакумни торби има ги на доста места. Общо взето където продават домашни потреби. Аз съм взимала от Джъмбо и Метро. По принцип не ти трябва за са такива. Моите са в хартиени торби от Икеа.

Добре дошли на новите мами!

# 716
А иначе благородно завиждам за спящото през уикенда дете, моето не иска вече от години... Само като е болен спи през деня.

Манха твоят симпатяга сигурно е голям, затова не спи.........моята госпожица е още малка и много се надявам поне докато ходи на градина да спи па макар и от време на време. Иначе истината е че ако си е в къщи (дори да не е събота или неделя)  в 99 % от случаите заспива. Ако не я сложа да легне не спи и издържа до късно, но предпочитам да я "приземеявам" за час два че и аз да подвия крак Simple Smile

# 717
Anabelito и nev78sk, добре дошли и от мен. Аз също съм от новите мами на няколко дни. Мамите тук са много мили и историите им и съветите са им успокояващи, развеселяващи и най-важното ценни.
Nev78sk не се притеснявай, всичко ще е наред и още малко остана. Аз съм на хапчета от както разбрах, че съм бременна и без да преувеличавам са една торба. Ходя на трима специалисти всеки месец и всеки път се надявам да ми спрат някое, но или ми добавят или увеличават. От всичко това ме притеснява как се отразява на бебчо толкова много хапчета. Мисля положително, бебчо си е в норма и всичко е ОК. За щитовидната жлеза много мами контролират с хапчета. Това мисля, че въобще не трябва да те притеснява.

# 718
А иначе благородно завиждам за спящото през уикенда дете, моето не иска вече от години... Само като е болен спи през деня.

Манха твоят симпатяга сигурно е голям, затова не спи.........моята госпожица е още малка и много се надявам поне докато ходи на градина да спи па макар и от време на време. Иначе истината е че ако си е в къщи (дори да не е събота или неделя)  в 99 % от случаите заспива. Ако не я сложа да легне не спи и издържа до късно, но предпочитам да я "приземеявам" за час два че и аз да подвия крак Simple Smile

На 4 е и не спи от поне 2 години през деня Simple Smile

# 719
Моят малкия (на 4 г) заспива само ако му е скучно или ако е в кола, тогава заспива от въздуха.
Единият път беше заспал седнал на гърнето с глава подпряна на седалката на тоалетната  Joy

Общи условия

Активация на акаунт