Много мина, мъничко остана МАРТенче да гушка мама- тема 9

• 41 798
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Кафяво и бежово Peace има страхотни бежови неща за бебета.

# 661
Да ви питам, кой номер купувате за изписването и изобщо всякакви дрешки? На мен не ми се иса да купувам много от най-малкия размер, може би ще купя по 2 броя от най-малкия. Всъщност 50 ли е най-малкия?

# 662
Да ви питам, кой номер купувате за изписването и изобщо всякакви дрешки? На мен не ми се иса да купувам много от най-малкия размер, може би ще купя по 2 броя от най-малкия. Всъщност 50 ли е най-малкия?

56 купих аз, те се водят за новородени, 50 май е най-малкия, но в магазина ме посъветваха 50 да не купувам много, защото смисъл няма, и взех много малко от тях, повечето неща са ми 56-ки и 62-следващият.

# 663
В днешно време мисля, че цветовете са универсални и за двата пола. Е, не бих взела розово за бебе момче, но пък бих взела синьо за мома  Laughing.
А кафяво и бежаво са ми най-невзрачните цветове като цяло, а за бебе никога не бих взела.
За нашата мома сме взели нещица в бяло в комбинация с жълто, зелено, бебешко розово и т.н

# 664
Цитат
А кафяво и бежаво са ми най-невзрачните цветове като цяло, а за бебе никога не бих взела.
За нашата мома сме взели нещица в бяло в комбинация с жълто, зелено, бебешко розово и т.н
+1
и аз наблягам на розово, бяло, зелено и жълто
жълтото много го харесвам, бежовите не ми допадат, синьо за момиче бих обличала също,много е хубаво

# 665
  • От Луната
От лидълските, сега ще взема жълто+сиво, другите са ми тъмни  Rolling Eyes
Почти нямам сини неща ...
Много харесвам тревисто зелено ... а за изписването ще сме в екрю и бяло

# 666
синичко и аз нямам нищо

: H/I , сериозно ли се виждат така добре? ММ не вярва, а ние утре отиваме, то се вижда едно в оранжево-червено, да човече си е, но аз не вярвах, че и чертите чак се виждат, така едва ли може да се прецени,аз последният път видях само едни много пухкави устни,(моите не са такива)  Laughing  Mr. Green
за помпите-реално  ако ще кърмим и ни потръгнат нещата с кърменето почти няма да ни трябва, ще си взема обаче ръчна на Авент,защото знае ли се, може пък да ми потрябва

# 667
Моля за малко помощ. Звъннах на докторката ми и тя иска да ида утре рано рано за запис на тоновете, за да видим какво става, но до утре има толкова много време  #Crazy
Имам от два дни менструални болки. Много са лекички, почти не ги усещам, но са само на моменти - я ги има, я не. Да не става въпрос за контракции? И преди съм имала контракции и съм била приемана в болница, но тогава нямах болка, а само втвърдяване... сега корема ми долу ,където е бебето е по- твърд ,но според мен е защото там е бебето, нагоре по корема е празно и меко. Какво мислите?
Благодаря предварително. Hug

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 15:24 от Magi1024

# 668
синичко и аз нямам нищо

: H/I , сериозно ли се виждат така добре? ММ не вярва, а ние утре отиваме, то се вижда едно в оранжево-червено, да човече си е, но аз не вярвах, че и чертите чак се виждат, така едва ли може да се прецени,аз последният път видях само едни много пухкави устни,(моите не са такива)  Laughing  Mr. Green
за помпите-реално  ако ще кърмим и ни потръгнат нещата с кърменето почти няма да ни трябва, ще си взема обаче ръчна на Авент,защото знае ли се, може пък да ми потрябва

Ами да, вижда се мног ясно, но зависи какъв е ехографа и резолюцията му. В болницата където ще раждам и ходим на ФМ, имат най-ново поколение ехографи и като цяло гинекологично оборудване, и на ехографите се вижда и най-малката подробност и черта на бебето.

То затова и раждането ще ми струва колкото един апартамент, главата ме заболява като си го помисля.

# 669
Електра  Hug

За цветовете- мисля, че всичко им отива на бебчовците. Естествено без розово за момче и без тъмни тонове или пък черно. Аз на моя син все червено и оранжево му купувам. И жълто и бяло също.

Да се отчета. Днес бяхме на последната ФМ. Девойката е добре. Казаха ми около 2 кг. На 4Д-то си прилича на батко си като бебе. Чипо носле и устните същите и сърдито, сърдито, едни смръщени вежди. И си има коса по тила. Joy
За плацентата ми казаха степен на зрялост 2-ра. newsm78 Малко се стреснах, но докторката каза, че е нормално.

# 670
Електра  Hug

За плацентата ми казаха степен на зрялост 2-ра. newsm78 Малко се стреснах, но докторката каза, че е нормално.

Нормална ти е плацентата, по-стресиращо щеше да е ако 0 или вече 3-та. Все пак наближава момента  Grinning

# 671
Ехографа е много хубав.
Дори в 2Д режим се вижда всяка подробност.
Момичета знаете ли дали тези балдахините стават за всеки вид легло?И как се прикрепят?

# 672
На мен ми харесва цвят мента, ама много. ММ не било за мома, ех тая консерва. Да съм била родила момче. Е няма пък ще съм си зла тъща Joy За изписването сме в едно ябълково-прасковено и бяло. Това прасковеното се оказа лоша идея, че много трудно се комбинира. И сега трябва да купя бяло одеяло и бяла шапка, че розовите съвсем не си отиват.  Взех и една прасковена панделка с бяла дантела, да пришия на одеялото и на шапката. И наша беба е с голяма уста и голям нос baby_neutral слънчице на мама, с бузи и си цока нещо не е сърдита, не и пука че я снимат, дава го важно. Хехе

# 673
Моля за малко помощ. Звъннах на докторката ми и тя иска да ида утре рано рано за запис на тоновете, за да видим какво става, но до утре има толкова много време  #Crazy
Имам от два дни менструални болки. Много са лекички, почти не ги усещам, но са само на моменти - я ги има, я не. Да не става въпрос за контракции? И преди съм имала контракции и съм била приемана в болница, но тогава нямах болка, а само втвърдяване... сега корема ми долу ,където е бебето е по- твърд ,но според мен е защото там е бебето, нагоре по корема е празно и меко. Какво мислите?
Благодаря предварително. Hug
Лежи си колкото можеш повече днес и си пийни магнезий.
Ако се засилят болките пак звънни на лекарката.

# 674
Относно размера на дрехите- има и размер 46 см.

Общи условия

Активация на акаунт