Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  Тити, Бану по-скоро се подразни от коментарите на Ширин за отношението на Джес към Сю, видя, че Ширин я подслушва и нарочно остави камерата на този кадър, където героят планира да удари Тахсин чрез дъщеря му. Ние знаем вече, че дори и да се получи така, то това не премахва чувствата между главните герои. Но Бану иска да вкара клин между тях чрез Ширин!

Къванч, Башак и няколко снимки зад кадър"

https://www.youtube.com/watch?v=odu7sd_dfog

# 481
Привет Hug Hug
Тио Hug благодаря Simple Smile
Снеже Hug за Фе bouquet
Фенче Heart Eyes, имаме си изненада от Башак, супер Peace
ще я повторя Mr. Green

обичам такива снимки Heart Eyes

обаче в тоя сайт , някава астролжка казала, че през 2017 , щели да се развеждат ooooh! Tired
http://televizyongazetesi.com/kivanc-tatlitug-bosanacak-gulben-e … e-barisacak/96763

Орси Hug, така е за Бану, искаше да направи мръсен номер на Сю, чрез Ширин
м/у другото това видео, не е от сега, а от есента на 2016/да не се заблуди някой Wink/

ще сложа едно мнение на Димана от другата тема, което много ми хареса!

Още нещо се сетих. Почти съм сигурна, че Тахсин знае чрез Салих, че детето Корхан е бил там “онази нощ“. Тахсин никога не е говорил със сина по този въпрос, а  е накарал Салих да “обработва“ детето, за да забрави. А тази “забрава„   става винаги с агресия, с вменяване чувство на страх на виновност и най-вече на непрекъсната мачкаща критика и отрицание, за да може да се обработи един детски мозък да премълчава и да се страхува. Такова е поведението на Таксин към сина му и до ден днешен.
А Салих е бил този, който е вменявал на Корхан, че баща му ще се сърди, че баща му не го обича, ако не мълчи, че баща му няма да го изучи, че баща му няма да му повери бизнеса и т.н. Това отрицание води до забравяне на случилото се, на което си свидетел от малък, но след друг стрес паметта се завръща и обърква големия човек. Не напразно Корхан е бил повече момчето на мама, а не на тати, което е важно в живота. Не напразно сега в тази криза Корхан търси батко Салих. И съм сигурна, че ще го пита за истината и дали това, което си спомня е самата истина. Корхан търсеше точно този душеприказчик, който е бил тогава Салих да малкото момче, без да разбира, че този Салих не му помага, а напротив го манипулира, следствие на което стига до нервни кризи със задушаване.

още не знаем дали Тахсин , знае , че Корхан е бил свидетел оная нощ....
а за отвличането, на мен не ми се гадае, кой стои зад него, предпочитам да ме изненадат
то и със стрелбата бяха големи предположения, а накрая се оказа, че за ловци Joy Joy Joy

хубав снежен ден bouquet

# 482

Орси Hug, така е за Бану, искаше да направи мръсен номер на Сю, чрез Ширин
м/у другото това видео, не е от сега, а от есента на 2016/да не се заблуди някой Wink/

Цитат
още не знаем дали Тахсин , знае , че Корхан е бил свидетел оная нощ....
а за отвличането, на мен не ми се гадае, кой стои зад него, предпочитам да ме изненадат
то и със стрелбата бяха големи предположения, а накрая се оказа, че за ловци Joy Joy Joy

хубав снежен ден bouquet

Така е, не знаем, но споделям предположението, а от  там и анализа на Димана относно отношенията баща-син.

А за видеото - попаднах случайно на него. Видях, че е от есента на 2016 година, но нямам спомен да съм го виждала тук. Може и да съм пропуснала. Но понеже има И снимки-кадри зад кадър от нашия сериал и реших да го споделя.

Тръгвам. Вчера оперираха добра приятелка. Всичко мина добре, дано така да е и занапред!

# 483
Добро утро!
При нас пак вали сняг Cry, но погледнах камерите в Истанбул...някакво схлупено, депресиращо мокро, и реших, че сме по-добре от тях Laughing

Може и така, на кой както му харесва  Laughing

Много сладка снимчица за добро утро. Но не я разбирам вече тази игра на Башак, да пусне нещо и да се изтрие пак. Мотивите й нещо ми се губят...

# 484
Здравейте Благодаря за всичко споделено  bouquet bouquet

# 485
Здравейте Благодаря за всичко споделено  bouquet bouquet

Уауууу! Ето това е вече добра новина. И на тях желая един голям СПА-уикенд! Да бъде!!! newsm10 newsm62

# 486
Здравейте Благодаря за всичко споделено  bouquet bouquet

Уха! Crazy
 много романтика, приготвила Едже  Whistling
дали Джесурчик, ще го дадат по бански?? Wink

Орси Hug, няма никакъв проблем за клипа Peace
тук излизаха от някакво театрално представление
и със сигурност е слаган в темата, няма как да е пропуснат Wink

Мирър, нали? Wink
ама не те разбрах, какво е изтрито
по принцип тия снимки ги няма в ИГ на Башак, но май се появяват в мобилната версия...не знам дали ги е изтрила newsm78
е важното е, че вече са в мрежата Peace
пък Башачка , каквото и да си има на ум, важното е , че ни показва мъжо си в реалния им живот Peace Grinning

тук има 3 големи фенки на ФЕ, така, че ще си я слагам
 Heart Eyes Heart Eyes

хубав следобед Hug

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 14:14 от Airra

# 487

Мирър, нали? Wink
ама не те разбрах, какво е изтрито
по принцип тия снимки ги няма в ИГ на Башак, но май се появяват в мобилната версия...не знам дали ги е изтрила newsm78
е важното е, че вече са в мрежата Peace
пък Башачка , каквото и да си има на ум, важното е , че ни показва мъжо си в реалния им живот Peace Grinning

Йес, йес, йееес, намериХ ги newsm68

Трябваше да изгледам първо ъмнайсет клипа, как някаква прави коктейли в някаквъв бар, за да стигна до тях ooooh! ooooh! ooooh! А какво има на ум, като не ги вкарва, все още не знам, но вероятно тя пък знае, че поне 50% процента от хората дето я следват, не се интересуват от шев и кройка. Peace

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 14:42 от mirror_

# 488
Привет!  Hug Hug Hug

Фенче, Hug ще си гледам, благодаря. Hug

Айрре, много хубава Фахрие.  Heart Eyes

Ау, ще имаме горещи сцени. Mr. Green

Цитат
"Сериал "Отважный и красавица" вызвал большой интерес в странах Латинской Америки и примет участие в Международном фестивале в Майами 17-19 января 2017 года. Имена актеров, исполнителей главных ролей Тубы Буйукустун и Кыванча Татлытуга, давно известны и любимы зрителям из Латинской Америки."

# 489
Привет!  Hug Hug Hug
Вай беее ... направо съм  #Crazy
Цитат
#KivancTatlitug #TubaBuyukustun #CesurveGüzel #kivanctuba #cesursühan
Окан Ишик(это он выложил постер) : Романтический побег, в отель, заставит меня влюбиться в тех кто получает удовольствия в бассейне.
Romantik kaçamakta kaldıkları otelde yaşadıkları gerginlikleri üzerilerinden atmak isteyen aşıklar havuz keyfi yapacaklar.

Какво само ни чака утреее ... вече наистина искам да е четвъртък вечер  Laughing И дано пуснат още едно фрагче  Laughing Praynig
Айре  Heart Eyes не, без бански ще ни покажат Джесур  Joy Joy Joy Joy И Сюхан  Laughing
Благодаря за клипа, чуден е! Така ми се искаше Киво да ни поговори малко на френски ... както говори на хърватски в М и Х ... Не вярвам да го е забравил напълно  newsm78
Снеже  Hug bouquet Охооо, в Маями ще участва тези дни. А, дано спечели някаква награда  Praynig

От Ринка  Hug bouquet
Вчера започна ТВ изложението NATPE в Маями.
Нашият сериал е един от представените сериали!
Дистрибуторската компания Eccho Rights е подготвила каталог за потенциалните купувачи.
Утре, 19.01. има сесия /панел/ в който ще участва представителя на Ay Yapim Yamac Okur.
Попадна ми изказване за "продуктите" на Ay Yapim:
Цитат
MIAMI: There are three new drama series from Turkey’s Ay Yapim that Eccho Rights is highlighting for NATPE, including Insider, which has been scoring strong ratings.
There’s also Brave and Beautiful, starring Tuba Büyüküstün and Kivanç Tatlituğ. The popular Turkish star Kerem Bursin leads the cast in Heart of the City, another top title for the market.
“These actors are household names in many territories all over the world, especially in Latin America, where their previous series have been massive hits,” says Barbora Susterova, the head of Latin America and Iberia at Eccho Rights. "At the same time, the Ay Yapim name is a mark of true quality..
Joy Joy Joy Joy голяма сладурана е тази актриса

# 490
Ей ако покрай тоя хотел, басейн, вечеря, танци и т.н не видим поне едно целуфанче, язък значи  hahaha hahaha hahaha

# 491
Айре  Heart Eyes не, без бански ще ни покажат Джесур  Joy Joy Joy Joy И Сюхан  Laughing

Един хилеж на глас му ударих с този пас към Айра!!!

hahaha Joy hahaha Joy smile3501 smile3508 newsm62 smile3521 smile3532 newsm10 newsm10 newsm10

Ай стига ми токоз емотикони Отивам да се сгpея,  4е сега се пpибpах!

Пак ми ги няма някои букви!

# 492
Един красив клип и много красива музика - Garou и  Cеline Dion-"Sous le vent" /С вятъра/

https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video277649860_456239282%2Fd608 … pl_wall_-42273871

# 493
Айре Heart Eyes Embarassedхаресвам деликатните личности !Благодаря за Фе Hug

Мирор Heart Eyes bouquet

Здравейте wavey wavey wavey

Е аз сега да си ги очаквам поне по МОНОКИНИ Wink

Много е плаха Сю ,я вжте дясната и ръка едва го докосва .Уф ,защо не съм на мястото и Shocked

Но преди това.............. Hug.....

# 494
Фенче Heart Eyes и мен ме удари на хилеж hahaha
ама може и гледката по бански да ни я спестят  Naughty Mr. Green
ще ги дават само в басейна и толкоз, както и предполагам, че ще е Peace
иначе , ако ни ги дадат без бански, със сигурност ще  ни спрат сериала hahaha

а в Маями, доколкото рабрах, ще е представяне на сериали Peace
кви награди те гонят Laughing

Един красив клип и много красива музика - Garou и  Cеline Dion-"Sous le vent" /С вятъра/

https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video277649860_456239282%2Fd608 … pl_wall_-42273871
мда Heart Eyes

Тери Hug, а дано ни отпуснат едно Joy Joy Joy
ама се чудя кво искам да гледам повече-целуфанче или Джес, разсъблечен  Crazy hahaha

Себи Hug Laughing

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 18:58 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт