Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Привет!  Hug Hug Hug

Тази вечер ще пуснат фрагмана  Simple Smile

Благодаря на всички за споделените снимки,новини,гифчета и интересни мнения  bouquet

Лаве  Heart Eyes Hug благодаря! Ха, не познах  Mr. Green Мислех, че няма да се оженят ... Нали уж Ширин щяла да им носи писма  Joy Joy JoyАма са много красиви младоженците  Heart Eyes Тасин бей ще пукне направо  Mr. Green
Нашият красавец, беше великолепен снощи  Heart Eyes

Ето го фрага!
https://www.instagram.com/p/BPfqarfDrdl/
 Joy Joy Joy Joy май се отлага сватбата  newsm78 Laughing Знаех си, много е рано още ...

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 19:45 от queen_fenka

# 601
# 602
Фенче Heart Eyes, не се знае, ама по-вероятно да няма сватба Whistling

поне няма да ни е скучно Mr. Green

пък и тази наслада за очите
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лаве Hug wavey

# 603
Хайде с бг. буквички - Лили  newsm51
https://www.videoclip.bg/watch/658040_drzki-i-krasivi-11-epizod-bg-sub
О, младоженецът е безподобен , най-красивия  Heart EyesИ двамата са много красиви!  Peace

Няма да има сватба сега, рано им е. Ще се вземат, когато наистина са луди един по друг, не за да отмъщават на някого - иншаллах! Praynig И тогава няма да са така мрачни, а ще светят и двамата  Peace

# 604
  • AMS

Дружки,
Няма по Дръзки и Красиви
Благодаря ви за споделеното

# 605
  • София
Здравейте  Hug
За снощния епизод:Туба ми хареса много,ама много,първо в сцената след катастрофата,когато се обади на Тахсин и всичко и стана ясно.Така и повярвах,че страда,че чак ме стегна стомаха.Втория път беше целувката,която си представяше,ама много смело го беше награбила,той беше леко пасивен.
Много бързо се развива действието,което е супер,само ме притеснява да не би наистина да са само 38 епизода (цифрата може и да не е много точна ,карам по спомен)както се коментираше

# 606
Дива  Hug smile3521 smile3521
Благодаря!  bouquet
Наистина са ни дръзки и красиви!  Heart Eyes

Фейче  Hug аз вярвам и на двамата още от първа серия, страхотно си играят ролите  Peace На мен не ми се видя пасивен в снощната целувка  hahaha беше си супер!
Аз пък нямам нищо против да са само 39 серии, стига да са все на това ниво. Въпреки, че много ми се гледа Киво, непрекъснато, ако може  hahaha Но, колкото е по-къс един сериал, толкова повече не го разводняват. Но, няма да се разсърдя, ако сериите са повече, де  Laughing

# 607
  • AMS
Какво ще кажете за този вариант?

# 608
и на мен не ми се иска да са само 39 серии, ако са към 50 ще е по-добре/съобразно моето желание да си гледам Киво по дълго Wink Mr. Green/

Дива bouquet

Фейче Heart Eyes Hug

лека вечер Hug

# 609

Не е нормално да има сватба, когато сме на едва първа четвърт  от заплануваната бройка серии. Но каквото измислят, това ще гледаме. Стига да е на това ниво, което е до тук. А то си е доста добро. Затова и съм на мнение да си остане 39 серии.  Нищо, че такъв приятен сериал не съм гледала отдавна. Има си своите драмички, но голямата драма е била в миналото. Говоря от името на зрителя. Защото това, което Сюхан сега  научава не е малка драма. Но до нея е Джесур, който се старае да омекоти силата на тази драма. А на зрителя не въздейства така тягостно, натоварващо, сълзеизлиятелно. А бе, ще цитирам един много хубав и точен израз на Айра - много по европейски поднесен сериал. Радост за очите, сърцето и душата. Дори и за по-естетските ни разбирания. В смисъл, че и сценарият е на ниво. Диалозите също. До тук. Дано е така и занапред. Играта - извън коментара! Grinning

Ей, това бежево палто, много е хубаво!

# 610

Наистина са доста напрегнати за такова важно събитие.

Като че ли Сю видя нещо нередно в документа , който трябваше да подпише newsm78

Вече ми харесват много и двамата!

Мисля ,че 39 серии е супер!
Няма  да се разводняват сериите Ще се радваме на смислени ситуации.
Ако ще гледам тази мнима бременност и на кого и кога Тахсин ще плюяе в средата на устата  още много серии направо ще спра да го гледам.Извинете друго мислещите Praynig Embarassed

# 611

Ако ще гледам тази мнима бременност и на кого и кога Тахсин ще плюяе в средата на устата  още много серии направо ще спра да го гледам.Извинете друго мислещите Praynig Embarassed

Joy hahaha Хареса ми! Както и много ми харесва този тоалет на Сю!

# 612
  • София
Честно казано на никой не му се гледат свободни съчинения и безмислени истории,но все пак аз се надявам да имаме и втори сезон и то пълен.Втори път Киво и Туба няма да има,а и ако това му е за последно в сериал,предпочитам да го погледам повечко Laughing

# 613
Привет на всички   Hug
Серийката беше -чок гюзел ,особенно Кево .Надявам се да не вмъкнат глупости /то и без това ми идва в множко тази псевдо бременност на Джерен/стремейки се да постигнат повече серии.Сега Су да не вземе да тръгне с Бюлент ,за да ядоса Джансур .
  Thinking

# 614
Фейче Hug, аз за два сезона-смислени!, написани от Едже, не смея да си мечтая Rolling Eyes
а дали това ще е последен сериал на Киво, не се знае, аз се надявам да не е! Praynig

Тио Hug-май си гледала Памуковата принцеса-с Джерен/Джахиде Wink
не вярвам Сю да тръгне с Бюлент, ще е супер тъпо решение на сценаристката
но и аз мисля, че е рано за сватба
сватба трябва да има към края, когато са много, много влюбени
а те още не са толкова много....
обаче ми е интересно, дали Тахсинката ще танцува на тая сватба Laughingили ще е в затвора?? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт