Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз нещо не разбрах-Джес планирал ли беше предложението за брак на Сю?Нещо почнах да се обърквам,да не би верно още да не е влюбен,а да го играе

# 571
  • AMS
Дружкииииииии

Някои искаха мотор >>>

# 572
Фейче, Сю му предложи Peace
и аз не разбрах много неща накрая, ама с превод ще се изяснят

Дива Peace Crazy

момичета лекинка Hug

# 573
Дружкииииииии

Някои искаха мотор >>>

И си го получи  Laughing Мирър е връзкарка май  hahaha пише си тайно с Еджето  Joy Joy Joy Joy
Благодаря за гифа, супер е!  Heart Eyes Сега ако ми направиш и един с ритника, цена няма да имаш  Praynig Laughing
Айре  Heart Eyes лека!  Hug

# 574
# 575
Дружкииииииии

Някои искаха мотор >>>

Оооо, много благодаря!  smile3525 Такъв Джесур много ми харесва newsm10

Лека!  smile3524

# 576
  • София
Разбрах,че тя му предложи,ама той май се канеше да я изпревари.Не знам,не ми стана много ясно,просто мотивът му ,че така ще се подсигури безопасност не ми прозвуча ,като на влюбен мъж.Това ме разколеба лекинко

# 577
Фейче  Hug няма място за разколебаване вече - влюбен е и още как. Всичко и призна, вече няма тайни между тях. Но, ако наистина иска да не го убият реши, че трябва да подготви Сю за сватба. Ама тя взе, че го изпревари. Но той и каза, че иска само нея. Няма да се оженят сега, сигурна съм. Той ще иска тя да е сигурна, а не за да отмъсти на баща си. Така мисля, де  Laughing
Дива  Hug пусни и тук танцът във водата, страхотен гиф!  Praynig
Цитат
Новостной портал Medya Fenomeni: Эдже Йоренч потрясающая серия!! Сценарий, игра, все в сериале было прекрасно!
‏Medya_Fenomeni Ece Yörenç harika bir iş çıkarmış bu bölüm, oyunculuklar .senaryo,dizide ki akıcılık gerçekten şahane bir bölümdü #cesurca #CesurveGüzel

Цитат
Сюхан: Ты женишься на мне?
Джесур: Ты хочешь наказать так отца?
Сюхан: А ты разве не хочешь?
Джесур: Я тебя хочу Сюхан!

Цитат
1-я позиция в тренде Франции

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 23:14 от queen_fenka

# 578
Фейче  Hug няма място за разколебаване вече - влюбен е и още как. Всичко и призна, вече няма тайни между тях. Но, ако наистина иска да не го убият реши, че трябва да подготви Сю за сватба. Ама тя взе, че го изпревари. Но той и каза, че иска само нея. Няма да се оженят сега, сигурна съм. Той ще иска тя да е сигурна, а не за да отмъсти на баща си. Така мисля, де  Laughing
Дива  Hug пусни и тук танцът във водата, страхотен гиф!  Praynig

И аз мисля, че сватба няма да има, макар че тези двамата не са просто влюбени, а се обичат до дупка.
Иде ми да си отхапя езика, обаче ще кажа, че Джесур и Ръфат с паспорта на Сюхан, изглеждаха на някакви аферисти. newsm43

# 579
  • AMS

За всички, които го пожелаха 

Фене, ритника ще го търся.
Сега смелото предложение на Сю и
смелият отговор на Джес

# 580
Дива  Hug страхотна си, много благодаря!  love001
Мирър  Hug и аз за момент си помислих, че Джес си играе със Сю и се ядосах, ама после се успокоих  hahaha
Лека, милички!  Hug Hug Hug Тази вечер Киво ми напълни душата, много красив!  Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy

Браво на Едже!  Peace

# 581
Късен привет от мен за всички вас  Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря за коментарите изчетох ви на един дъх.Серийката ще изгледам с превод ,поне знам горе -долу какво става !  bouquet

Дива страхотни гифтчета ... bouquet

# 582
Е това е, серията е жистока! Су всичко чу и видя
Сега ние сме наред да гледаме Джесур по гащи
Само на мен ли ми се стори, че ще има сватба@!
Гери, и ти ли гледаш бе  Mr. Green

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Е, ся ме обиди значи - Каванч и мен да ме няма?!
Истината е, че след КПА станах Туба фен е като чух за нов сериал се наредих, гледам си го сериозно, но немам много време за писане.
Че сега имам и друга тема в живота - Енгин почна и той от миналата седмица по АТВ и дистанционното стана лудо Simple Smile
Хади Бакалъм пак се почна с тея лудости Simple Smile

# 583
И аз съм така с Киво  Joy Не мога да пропусна негов проект  Mr. Green Само с КСШ се озорих и го гледах отгоре отгоре  hahaha Защото не е мой тип сериал  hahaha

# 584

Момичета, докато ви изчета без дъх останах. Нямам думи да изразя възхищението си от вашите постове! А какво ли ще изпитам като изгледам серията!? Ще изчакам превода и тогава.

Благодаря за удоволствието, гифчетата, снимките, коментарите! А това с мотора и сините шорти на Мирър беше шок!  Laughing bouquet

5 минутна сцена от басейна и после танца!

https://vk.com/video179104563_456239380?list=d2d82f7a30c0b164f7

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 23:58 от ORS/KRISI

Общи условия

Активация на акаунт