Седмокласна - по вода да върви, край на срока предстои!

• 56 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро!  food010
Успех на връстниците!  Hug
Чакаме на нашите да им върнат контролни по ЗП НЕ, АЕ, Биология.  Praynig
Има вероятност в края на учебната седмица да правят контролно по ЗИП НЕ.  newsm78

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 07:27 от chibi

# 556
  • в здрача
Chibi и моята госпожица си дойде със същия резултат от класното по МАТ. Голям рев беше, защото чакаше 6 и като видя как в края на половината задачи е сбъркала сметките от бързане, то си е за рев. Затова сега е наказана всеки ден да решава задачи, които аз съм избрала по един час. Каза чао на шестицата за срока и това е голяма драма. Сега я успокоявам, че проблема не е в начина на решаване, а в бързината и концентрацията, а това се изглажда по-лесно, но само с упражнения.

# 557
  • Русе
 Нашето класно е днес. Последен час, което най-вероятно ще снижи концентрацията. Може да има всичко от 3 до 6. Няма тип задача, която да не може да реши, но понякоа допуска грешки от недоглеждане, а и някои задачи с тръгълници го затрудняват, въпреки че решихме доста.Имат по 8 оценки досега заформящи четворка и не знам дали оценката от класното би могла да повдигне нещо, дори при успешно представяне. Хубавото е, че вече има самоуствие и възможност да се справя. Добре, че беше тази ваканицията, че да има време да решава голям брой задачи и да ги осмисли на спокойствие .
  Днес имат и контролно по физика, но там не се вълнувам оособено.

# 558
Добро утро.
Успех на всички в тази последна и решаваща за много деца седмица. Ще се оформят оценки, нашите май имат всеки ден контролни.
Днвс по АЕ, утре по БЕЛ, в сряда по математика....
През междусрочната ваканция имат екскурзия, аз не го пуснах.
Ще си почине един ден и през другите дни - задачи.  Mr. Green
Светльо дано внимава и да получи заслужената шестица на класната работа, доста задачи изреши момчето.

# 559
  • България, София
Привет  Hug

Успех на всички наборчета през тази седмица  Hug
Амбър, класно и контролно в един ден може ли  newsm78

Аз вчера порешавах задачи от работа. Чудо е, че не сънувах снощи работници по потници и трактористи  Mr. Green

Хубав и усмихнат ден на всички и спорна седмица  Hug

# 560
Tsv, за Теди 4-ка по МАТ е за трагедия, но за Сашо а страхотен резултат.  Peace
Съчувствия на госпожицата.  Hug
Успех на всички тийнове!  Praynig

# 561
  • Русе

Успех на всички наборчета през тази седмица  Hug
Амбър, класно и контролно в един ден може ли  newsm78

Класното ни се оказа, че ще е в сряда. С още две контролни в този ден. История-върху целия материал от началото и химия - алкални елементи. И разбира се класно по математика. Не смея да се обадя, щот ако го преместят в четвъртък - седми час или петък - последен час за седмицата. Още по зле.
  Писнало ми е. Нашето училище е може би най-многобройното - 12 класа по пет паралелки, хич никой не се занимава с такиви неща като навреме публикувани графици, избор на ден на класно и разни други злободневни.   ooooh! ooooh!

# 562
  • България, София
Амбър, училището на дъщеря ми също е до 12-ти клас, в него учат приблизително 1400 деца.
Въпрос на организация е от страна на директора.
При нас има качени дати на класните, програма за срока.
Ще видя за втори срок кога ще я качат, но все пак не е само до класове и паралелки, си мисля.

# 563
  • Русе
Амбър, училището на дъщеря ми също е до 12-ти клас, в него учат приблизително 1400 деца.
Въпрос на организация е от страна на директора.

Ами по-добро училище в Русе до 7 клас има само едно - Любен Каравелов,и разбира се МГ . Но онова, другото не ни е в района и се попада трудничко. Иначе нашето като подготовка си е много добро.  Ако имаше по-добър вариант да съм го изместила Светослав отдавна. Обаче това е оптималното като подготовка и среда.А работя с доста обширна база за сравнение в града.

# 564
  • България, София
То и ние сме в кварталното училище, което ми е на 5 - 10 мин. път от къщи пеш.
До 7 - ми клас си е важно да е близо, разбира се и подготовката е важна. При нас комбинацията от близко училище с добра подготовка е налице, слава Богу  Simple Smile

# 565
  • столицата
То и ние сме в кварталното училище, което ми е на 5 - 10 мин. път от къщи пеш.
До 7 - ми клас си е важно да е близо, разбира се и подготовката е важна. При нас комбинацията от близко училище с добра подготовка е налице, слава Богу  Simple Smile
+ 1

# 566
При нас седмицата започва щедро.6 на писмено изпитване по БЕЛ върху теория на видовете изречения и 5на теста,по математика и писала 6 за добро представяне на ПИ,по химия има 3 шестици,1 защото минава на следващия кръг на олимпиадата,1от контролно и 1 за участие в час.

# 567
  • България, София
Браво на Ниагара  smile3501 smile3501 smile3501

Дано за всички седмицата да е така удовлетворяваща  Hug

# 568
Браво на Ниагара!

При нас всичко е спокойно. Тази седмица изглежда няма да има тестове и контролни. Вчера синът ми се яви на олимпиадите по химия и физика. Каза, че са му били лесни и че се е справил. Simple Smile Днес ми донесе две шестици. Едната по физика, другата по биология. Така както изглежда, за сега му е под въпрос само срочната оценка по физическо. Там има една петица. Изглежда, че по останалите ще има 6, макар още да не е бетонирана шестицата по АЕ. Пък и все още не са получили резултатите от класните работи, но и по двата предмета е заредил много шестици, така че мисля от там няма да изскочи някой заек.  Heart Eyes

Ох, нетърпеливи сме да видим какви ще са правилата за кандидатстване след 7 клас в харесаните от нас училища. Вече нямаме търпение да разберем как ще станат нещата.  Blush

# 569
Браео на Ниагара и Йони!
С тази дълга ваканция ще има сгъстяване на контролните.

П. П. Нашият има 6- ца на контролното по АЕ.  bowuu

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 19:05 от chibi

Общи условия

Активация на акаунт