Седмокласна - по вода да върви, край на срока предстои!

• 56 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
chibi, браво и на твоето хлапе!

# 571
  • София
   Браво на децата!

Момичета, знаете ли какво се случва, ако за паралелката, писана на първо желание, не се съберат достатъчно деца? Чака се второто класиране или още на първо се завърта по следващите желания?

# 572
Вяра, леля Ог, благодаря!
Днес правили контролно по НЕ . Praynig

# 573
  • у дома
   Браво на децата!

Момичета, знаете ли какво се случва, ако за паралелката, писана на първо желание, не се съберат достатъчно деца? Чака се второто класиране или още на първо се завърта по следващите желания?

Поне до сега децата ,които са приети в такива паралелки отиваха на второ класиране-в нашия град тази година имаше такъв случай със закрита паралелка и на познати детето я беше писало на първо желание-детето отиде на второ класиране за свободните в момента места.Как ще е по новите правила и закони не знам.

# 574
По новите правила е твърде възможно почти да няма закрити паралелки.

# 575
Дидева, и в паралелка да се окажат деца с бал 500 и 100 точки  Thinking

# 576
Какъв е проблемът? Ако паралелката предвижда прием на 26 деца и в класирането има 26 деца, които са събрали достатъчен бал за нея?

# 577
  • Русе
  Има ситуации в кварталната гимназия с някоя екзотична специалност като китайски
В Русе миналата година имаше паралелка с разлика в бала с над 10 точки.
Мисля си, че ние хубаво очакваме от МОН окончателни разпоредби, обаче нали тепърва ще се формира служебно праителство. Надали тази последна седмица ще се появи някоя завършена мъдрост от текущото. А новото  newsm78

# 578
Или ще разпишат допълненията и измененията, или няма. Но те касаят основно балообразуването. Формирането на паралелките не е обект на промени. В момента точно не ми се чете наредбата. Със сигурност там е описано какво се случва при недостатъчен брой кандидати след първо класиране.

# 579
  • София
Започва седмицата на пробните по БЕЛ за нас. Днес в СМГ пробен ще правят децата, които бяха на ЗМС в неделя. В петък - пробен в Междучасие. В събота - в Милениум. Пробните изпити са основният начин да пише преразкази и тези.
Надявам се през март-април да направи още 2-3 пробни и с това да приключи подготовката за НВО-то.

Вчера по проект на дванадестокласниците няколко деца от класа са ходили в Народното събрание. Много му е харесало. Имали са среща с трима депутати. Разгледали пленарната зала. Снимали се в някакви кресла. Разбрал, че мнението, което повечето хора имат за политиката и работата на парламента, е погрешно!   Joy  Наистина се върна силно впечатлен и заинтригуван.

Пробен по математика в СМГ на 19/02/ http://www.smg.bg/news.php?id=556

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 09:03 от Prizma

# 580
http://www.elina-av.com/kandidatstvane-7-klas.html
Систематизирано за НВО. Предполагам актуално спрямо наличната за момента информация ...

# 581
Прекалено актуално. Включени са начини на балообразуване, които още не са станали факт.

# 582
Днес синът ми ме зарадва два пъти. Преди време си беше изгубил личната карта. Бях му казала да поглежда при охраната, обаче той все ми казваше, че я няма там. Днес обаче съвсем случайно я е видял и сега се прибра с нея. За нас тя е важна, защото с нея се влиза в училището. Периода докато я нямаше ползваше бележник, но те пък нали регулярно се събират. Тъкмо си мислех, че трябва да вадим нова и тя се появи. Simple Smile Другата е, че минава във втори кръг на олимпиада по химия. Изкарал е 86 т. Май е единствения от тяхното училище, който се е класирал по този предмет.  Heart Eyes

# 583
  • София
За децата от гр. София,
Областният кръг на олимпиадата по математика ще се проведе на 08.02.2017 г. от 9.00  часа. http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/directori_01_16_17.html

# 584
Браво на Йо на Вяра!  bouquet
Успех на всички връстници на областните кръгове на олимпиадите!  Praynig
Мама Мими, къде се загуби? Да не сте болни?  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 15:25 от chibi

Общи условия

Активация на акаунт