Седмокласна - по вода да върви, край на срока предстои!

• 56 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
emonaem, браво на младежа!  Hug
Нашият дори и да има висока оценка , никога не звъни да се хвали.
Понякога забравя да каже и като се пребере вкъщи.
Ако не го питаме специално, може и да не разберем.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 15:19 от chibi

# 616
  • Русе
  Здраве, щастие, късмет  пожелавам на Симона. Сещам се че сме обсъждали не веднъж трудните контролни. Да преодолява с лекота всички предизвикателства  bouquet

При нас шестици за срока вероятно ще има само по английски, музика и физическо. По математика дори да изкара 6 на класното, най-вероятно ще му остави 4 при изобилие от оценки от 3 до 5.Хубавото е, че се справя със задачите и се приближава до гонените, като програма максимум 70 точки на ПИ. Ама дано му е увряла главата, че задачи тази година ще се решават до откат. По български пък има вероятност класното да намали оценката и петицата да стане 4.При другите предмети преоладаващата оценка е 5.

# 617

При нас шестици за срока вероятно ще има само по английски, музика и физическо.

И при нас тези 6-ци са сигурни.  Wink За другите предмети - мога само да гадая.  Rolling Eyes
По НЕ и Биология срочните му оценки ще зависят от това какво е изкарал на контролните, но се надявам на минимум 5-ци.
Химия, география, БЕЛ - вероятно 5-ци. Математика може би  4-ка.  newsm78
По История, физика, ИТ, Технологии, ИИ няма да  срочни оценки.

# 618
  • Русе
  chibi, при вас класното ли определя оценката за срока, без значение от останалите оценки.

# 619
  chibi, при вас класното ли определя оценката за срока, без значение от останалите оценки.

Не знам вече какво има тежест.   Rolling Eyes  По  оценките му през срока + тези на класната се надявам  да са такива.  Mr. Green  Praynig

# 620
  • Русе

Не знам вече какво има тежест.   Rolling Eyes  По  оценките му през срока + тези на класната се надявам  да са такива.  Mr. Green  Praynig
  Защото все се оплакваше от двойки по математика. Тъкмо се замислях да се местим във вашето уилище, ако след няколко двойки и четворка на класното пишат 4, може пък след някоя тройка и петици, да му пишат 5.

# 621
Това, че аз се моля за 4-ка, не означава, че госпожата ще му пише.  Wink
Има оценки от 2 до 5 по МАТ през срока.  Embarassed
Така, че най-вероятно ще има 3-ка.  Peace
По БЕЛ съм видяла нанесени две 5-ци / едната от класното/ и една 4-ка.
Бележниците в момента са в класната. Може и да има изненади.   Laughing
Едно е какво мисля аз, а друго какво ще решат учителите.
Амбър, ние с вашето училище и "Любен Каравелов" не можем да се мерим по подготовка и изисквания.   Peace

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 17:44 от chibi

# 622
  • Русе
  Подготовката и без друго съм я пренесла у дома , и както описваш атмосферата при вас като нищо може да проверя за сободни места втория срок, не само заради успеха, а и заради дисиплината на няколко неукротими елемента.

# 623
До миналата година и в трите паралелки от випуска е имало по най-малко 28 ученика, тъй като бяха разделени на групи по чуждите езици и ДТИ.
В нашия клас тази учебна година са 27 деца и атмосферата е страхотна, за другите - не знам.
gd3 може да каже за единия съседен.

# 624
  • София
И стресът си казва думата, а през тази учебна година е по-голям.  Rolling Eyes

Да бе! Моят, като го гледам, изобщо не се е стреснал.  Crossing Arms Даже не ме и слуша вече като намилам. Виж като се бъгна Warframe в неделя, и се оказа, че между двете олимпиади не може да играе, е тогава какъв стрес изживя! Ама това си е важно, не като някакви там оценки.  Whistling

# 625
Лельо Ог, ще ме умориш.  hahaha
Той и нашият не е от стреснатите, но не всички са такива.  Joy
Някои от връстниците в темата са много отговорни и амбициозни и дори малките временни неуспехи ги притесняват.  Peace

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 18:16 от chibi

# 626
  • Burgas
Моника и тя не е от стресираните  Grinning
За срока мисля че ще преобладават 5, по БЕЛ е между 5 и 6, но по скоро 5 според мен, по Математика клони към 5.

На олимпиадата по БЕЛ имала 60точки, нямам си на идея добре ли е  Rolling Eyes , но господина казал, че не е доволен. В неделя е на първия ПИ по Математика. Колко точки имат вашите деца на тези ПИ?

# 627
  • столицата
Да са живи и здрави рождениците! Да са успешни и да имат късмет!
И при моето дете усещам на моменти преумора. Коледните празници и ваканцията дойдоха точно навреме.
И аз се страхувам от грипа, че сме алергични към антибиотици.
Аз пък от днес съм диагностицирана с Хашимото /проблем с работата на щитовидната жлеза/ Sad. Чета си противопоказанията на изписаното лекарство Tired, то не че има лекарство без противопоказания де.
Та в този дух да са ни здрави децата, пък и дори да не успеят за елитните паралелки , които целим.
Моето пък се бори по един от разказвателните предмети и по-точно с госпожата , която при 5,6,5,6 иска да й пише 5 за срока newsm78 Подозирам, че неизказаната причина е, че не отиде на олимпиадата. Засега съм оставила детето да се оправя само, но  другата седмица може и да се включа , за да ми обяснят как деца с 4-ки  и 5-ци през срока завършват с 6, а моето, което е от децата с най-постоянно ниво на знанията и активно участие в часовете и при средна оценка 5.5 не можело да бъде изпитано за 6 newsm78  Честно казано ми е все тази дали е 5 или 6 , защото знанията й са налице, но детето се чувства несправедливо третирано и ще го подкрепя.

# 628
  • Русе
  Светослав май се разболява. Наливам го с ТайлолХот и чай. Но нещата отиват на вирус.Може би ще приключим срока рано рано.
   До миналата година се вживявах за разказвателните предмети, тази година съм въздоволна на петиците. Вчера го накарах да гледа филми за Египет и за Шумер преди лягане за контролното. То и без това от готвене по математика и химия и тренировка нямаше кога да учи кой знае колко по история.

# 629
Галимар, съчувствия!
Амбър, дано да пресечеш нещата.
Сашо и той нещо се сополиви.
И аз го наливам и тъпча превантивно с чай и лекарства.
В петък има контролни по литература на Немили- недраги и Една българка и математика.

Общи условия

Активация на акаунт