Седмокласна - по вода да върви, край на срока предстои!

• 56 899
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден на Симона! Желая й да бъде здрава и да влезне в желаното училище!

Моят донесе шестица от класното по математика. После се измайтапи, че за срока е между две оценки - 7-ца или 8-ца. Не знаел колко ще му пише госпожата.  Laughing Майтапи се той, но хич няма да му е до майтап като си види резултата на НВО по математика. Подозирам, че няма как да изкара резултат близо до 100-те точки. Все пак там се иска освен мислене и умение да решаваш задачи,  ѝ бързина в решаването на задачите. Дано докато дойде време да стане по-бърз.

Сетих се, че тук не бях писала как премина олимпиадата по химия. Квесторите са се опитали да предразположат децата и намалят максимално стреса от изпита. Настанили са ги в учителската стая и са ги черпили с топла напитка.  Simple Smile Е ка да не дадеш максималното от себе си!?

Момичета, горките ни деца. Нормално е да не им се занимава само с четене, писане и учене.  Crazy Деца са си. Искат и да помързелуват, да погледат ТВ, да поиграят или да си полафят с някой.  Crazy Как да им се сърди човек.

galimar   Sad Hug Това пък за оформянето по математика ме оставя без думи.  Sick

# 631
Добър ден!
Честит рожден ден на Симона, макар и на патерици!  bouquet
Те така... Да разкажа и аз. На класното по математика - 5. "Ама бяха много задачи  Crossing Arms", еми да се упражнява в бързината. Все пак има 6 за срока заради шестицата от олимпиадата. И по БЕЛ шест за срока. И по Химия. И по Музика. Със сигурност и по английски, и по руски... И така. Някой ако иска да пусна откраднатия от Калоян пробен (е, само сниман)само ми дайте достъп до пощата. bouquet

# 632
Някой ако иска да пусна откраднатия от Калоян пробен (е, само сниман)само ми дайте достъп до пощата.
По всяко време можеш да го качиш в DOX и да дадеш линк тук.

# 633
  • София
Здравейте дами,

не съм влизала в темата от Октомври и доста материал от мисли и емоции трябва да проследя  Grinning .
Моята сладурка мина в края на миналата година два ПИ по БЕЛ и МАТ в Междучасие. Долу-горе съм доволна от резултатите имайки предвид, че й е за първи път.
Доколкото виждам от УЦ-ве дават пробните тестове на децата и в следствие те могат да ги обсъдят с нас или с учителите, които ги подготвят. Сега в събота ни предстои ПИ по БЕЛ в Милениум, където я включих след първия модул. Ще проследя дали ще й дадат ПИ на хартия. Много й харесва г-жа Пирянова и начина, по който преподава и затова продължаваме там. Чудя се къде да проведем втория ПИ по МАТ. Записах я в Регалия, тъй като частната ни учителка по МАТ ни препоръча Регалия и Междучасие. Когато провеждат ПИ в Междучасие няма да сме в София и затова се колебая дали да не пробваме и в СМГ. Но виждам, че датата е една и съща за СМГ и Регалия  newsm78 .

Успех на дечицата ни в подготовката им!
Успех и на нас в подкрепата към тях!

# 634
Estirka, успех и на твоята сладурка.  Praynig
Амбър, как е Светльо?  Hug
Продължавам да наливам и тъпча Сашо с каквото се сетя. Отиде на училище. Дано да закрепя положението поне до утре и да си изкара контролните по МАТ и БЕЛ. По МАТ ще бъде на уравнения. Уж ги разбира и ги решава задачите, но ще видим какви ще ги сътвори.  Praynig И по двата предмета явно срочните оценки ще зависят и от резултатите на тези контролни.  Оформянето вероятно ще е в последните едни-два дни.
Кимико, браво на младежа.

# 635
  • Русе
  Светльо сутринта беше с над 38 градуса температура и го боляха мускулите.Дадох му Флудрекс за деца и спи вече няколко часа. Дано събере сили да пребори тоз вирус.

# 636
Волен днес прави класно по БЕЛ. Подготвя се сам, дано наистина го е направил, защото от това ще зависи оценката му.
Досега има петици, но ако се издъни на класното, може и да му остави 4 за срока. Хич не си поплюват.
Утре ще го изпитват по география, защото е между 5 и 6.

Както си и знаех, принудителното продължение на ваканцията ще им излезе през носа.

Амбър, откъде го лепна Светльо този вирус  Sad Бързо оздравяване  Hug

# 637
Бързо оздравяване на Сашо и Светльо!
Ние засега сме здрави, пу-пу.

# 638
  • Русе
  Вчера едно дете е било на училище с 38 градуса, за да си направи класното и контролните. Като знам, че е от децата, които живеят на трийсетина километра от града. Не знам как е издържало това дете.

# 639
  • гр. София
Здравейте, майчета  Heart Eyes
Браво на младежа на Vyara D  smile3501 за успешното представяне по МАТ!
Бързо и леко възстановяване на Светльо на Amber и на Сашо на chibi  Ill !
Дано, дано да са ни здрави дечицата и успешно да се справят с предизвикателствата, които са пред тях!  Praynig

# 640
Бързо оздравяване на Светльо! Praynig
Мама Мими, Кимико, благодаря !  bouquet
Дано да се закрепи моят. И утре да мине. Поне засега не е казвал за други обещани контролни. Чакаме да им върнат работите по немски език и биология.  Praynig
Още по нищо не е оформен,но има време до другия петък.  Laughing
Успех на Волен!  Praynig

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 13:07 от chibi

# 641
Здравейте.
Аз съм много ядосана на моя, защото е ужасно неамбициозен и непукист. Добре, че няма да се прибера веднага след работа, защото щях да викам!
Чиби, Амбър, бързо да оздравяват момчетата ви!
Моят има за домашно задачи от формат PISA, ще го видя какво ще направи.
Иначе за понеделник са се самоорганизирали половината клас и ще ходят на театър : https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 8OgCD1BwZvqAPLzCw

# 642
Вече имаме резултати от олимпиадата по физика. Не разбрах колко точно точки има, но важното е, че се класира на втори кръг.

# 643
Моето момче също се класира на втори кръг на олимпиадата по физика с 22,5 точки (от 30).  smile3521

Бързо оздравяване на момчетата на A m b e r и chibi!

Нашите преминаха на часове започващи от 8 ч, след ваканцията и изглежда така ще карат до края на годината. Simple Smile Май повечето училища са преминали от по-късно почване и ние не останахме назад. На мен ми харесва, защото така децата си отспиват повечко, а с тях и аз.  Crazy

# 644
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Днес са правили ПИ в школата по БЕЛ. Тезата била гадна..но не разбрах какво точно е било.
На миналия ПИ успя да изкара 86 точки, което може би не е толкова зле, но там където иска ще трябва да са 90 и по БЕЛ и по Мат.
Много иска да ходим за лична карта - бърза моето да стане голямо..
Amber, кашля ли младежа? Ако кашля вируса е супер бърз и го заведи да го чуе лекар. Много бързо правят бронхити.
Утре пак големи студове прогнозират  - аман вече.

Общи условия

Активация на акаунт