Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 87 328
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Аз си мисля, че Есенс и Катрис по си заслужават парите. А и сега нали ще пускат нови лимитирани колекции и имаха палитри разни.

# 436
да, чакам да ги видя новите лимитирани колекции, но още ги няма

# 437
да, чакам да ги видя новите лимитирани колекции, но още ги няма
От 01.02 ще ги пускат. Peace

# 438
В нашето Лили когато отидох декември да търся продукти на аура и ми обясниха ,че не във всяко Лили може да се открият техните продукти и за този магазин преценили да няма продукти на аура   Confused Насочи ме към тяхната им марка  ooooh!.

# 439
  • Plovdiv, Bulgaria
Да попитам в Пловдив - къде има продукти на аура? Проверих в Лили в Тракия, но не видях.. Иска ми се да ги пробвам, но не ми се рискува да поръчвам, без да съм ги видяла.

# 440
В Лили в Хасково също няма Аура...а така искам да си купя една контурираща палитра.

# 441
Аз за други места не знам да ги продават освен Лили. А вие от къде можете да ги поръчвате, имат онлайн магазин ли? Tired

# 442
В Лили в Хасково също няма Аура...а така искам да си купя една контурираща палитра.

виж тук https://www.bonjour.bg/categories.php?CategoryID=147
не съм купувала онлайн, около мен има 3 Лили-та

# 443
Аура съм виждала  в аптека да се продава. Фармастор, ако не бъркам

# 444
Аура има и в Елитис, но в този в Халите ( който, мисля че е единствен в София ) щандът е все едно е паднала бомба.
Можете ли да ми препоръчате мек молив за вежди. Нещо от типа на Мейбълин, но не искам да е той, защото е страшно неикономичен. Имам писалката на Катрис, но вече не ме устройва като цвят.

# 445
Аура имат щанд в Ивис! http://www.ivis.bg/за-нас/магазини

# 446
Аура продават и в малки квартални магазинчета. Тук, в Хасково, съм попадала на две места, които продават марката, но нямат специален щанд.

# 447
Скрит текст:

Мнения за тази детска паста за зъби?  Hug
Като марка ползвали ли сте пастите на Dontodent, дали са добри?

# 448
Непрекъснато ползваме пастите на ДМ. Точно такава не сме, защото не съм я виждала да се продава, но детските пасти, които се предлагат съм купувала многкратно, се приемат добре!
Аз се чудя дали да взема ел. четка, защото сега е в промоция. Някой има ли впечатления от нея?

# 449
Непрекъснато ползваме пастите на ДМ. Точно такава не сме, защото не съм я виждала да се продава, но детските пасти, които се предлагат съм купувала многкратно, се приемат добре!

bouquetБлагодаря! Заглеждам ги от доста време и ми вдъхват доверие, но все пак опита е по-важен.
А и видях, че имат и различни видове.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт