Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 824
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм много доволна от този на Нивеа,подхранва и овлажнява устните страхотно сега през зимата  love001

# 61
  • София
Аз съм много доволна от този на Нивеа,подхранва и овлажнява устните страхотно сега през зимата  love001

Стиковете на Нивеа също са много добри! Само не харесвам, че имат лек цвят.

# 62
  • Вестерос
Да и стиковете на Нивеа харесвам, точно черешата с лекия цвят много харесвам аз Simple Smile По-добри са от на мейбалин бейби липс, които на мен ми изсушават.

# 63
Какво е мнението ви за ружовете на Буржоа? Заслужават ли си?

# 64
  • София

Страхотни са!

# 65

Страхотни са!

+1 Определено са ми любимци

# 66
Още един глас "за" техните ружове  Grinning Имам два само и с удоволствие бих си взела още.

# 67
Благодаря на всички! Hug Харесах си "sienne" като цвят, защото ми се стори,че е с по-малко частици, а "rose d'or" се оказа, че е  дюп на "orgasm" на Нарс.

# 68
  • Варна
Rose'dor  е много приятен цвят.Много издържливи и хубави.

# 69
  • Вестерос
Може ли снимка на тези ружове?

# 70
Подсетихте ме, че имам Rose d'or, даже утре ще си сложа от него.
Аз го харесвам защото не е особено пигментиран, но съм чела предимно негативни мнения за ружовете на Буржоа.
Tiffany Aching, ето едно ревю на съфорумка, на споменатия Rose d'or и на още един:
http://www.beautifullsin.com/2014/01/bourjois-blush-rose-dor-34-tomette-72.html
и още едно:
https://lesoleill.wordpress.com/2014/02/25/bourjois-blush-33-lilas-dor-review/

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 18:15 от Мarchesa

# 71

силно неприятно за мен  Crossing Arms

благодаря за идеите за б-м за устни

# 72
Момичета, здравейте Simple Smile Някой помзва ли електрическите четки за зъби на Донтоде т(марката на ДМ), за да сподели впечатление? Ползвам им обикновените о съм доволна, но си мисля да взема електрическа и се чудя дали тези са достатъчно добри Simple Smile

# 73
Да, аз купих ел. четка на "Донтодент". Доволна съм, не е шумна и е лесна за ползване. Пасва си с главите на "Орал Б", ако те притеснява, че трябва да ходиш до "ДМ" само за едни глави. Има и гаранция. Не съжалявам въобще. Само не я дръж на влажно като мен. Simple Smile

# 74
Благодаря Simple Smile)) Ходенете до ДМ не ме притеснява удобен ми е Simple Smile Да не я държа на влажно означава ли да не се държи в банята? Не би ли следвало да са водоустойчиви? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт