Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 941
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Черната спирала на Мейбълин е с по-наситен пигмент и се сваля по-трудно от розовата. Колежка я ползва, но каза че няма да я повтори, защото прави миглите й много дълги. На нея всяка спирала стои добре, ама с тази само леко прокарвала четката, буквално опират до веждите. С мъка я чистела и розовата мицеларна вода на Гарние, затова не я хареса май. newsm78

Аз в края на декември си отворих розовата, която имам от над година и очаквах да ми слепне миглите, защото бях останала с впечатление от коментарите колко течна е. Оказа се точно готова за употреба, си е чисто нова и не съм я отваряла грам. Не ми се размазва и рони, извива и разделя добре миглите, но очаквах да удължава повече. Спирала като спирала. Чак се чудя да не би моята бройка да не е била от читавите? Laughing

# 586
Аз в края на декември си отворих розовата, която имам от над година и очаквах да ми слепне миглите, защото бях останала с впечатление от коментарите колко течна е. Оказа се точно готова за употреба, си е чисто нова и не съм я отваряла грам. Не ми се размазва и рони, извива и разделя добре миглите, но очаквах да удължава повече. Спирала като спирала. Чак се чудя да не би моята бройка да не е била от читавите? Laughing
Ааа, не! Grinning Като изключим, че малко трудно се сваля, спиралата прави чудеса. На сина ми приятелката  като беше тук за Коледа ме пита с 3D мигли ли съм, а аз даже не знаех какво ме пита. Blush На другия ден веднага си купи същата спирала като и показах с какво съм Laughing Купих си втора преди 3 дни( а ме чакат две други нови...), намалена беше в ДМ на 8 и нещо. Много ми харесва как прави миглите, стоят естествено, разресани и не затрупани със спирала.

# 587
Имате ли отзиви за дегримиращото олио на Алверде с годжи бери?
Скрит текст:
Приемам предложения и за друго подобно олио, от много време си търся. Peace

# 588
  • Стара Загора
Ааа, не! Grinning Като изключим, че малко трудно се сваля, спиралата прави чудеса. На сина ми приятелката  като беше тук за Коледа ме пита с 3D мигли ли съм, а аз даже не знаех какво ме пита. Blush На другия ден веднага си купи същата спирала като и показах с какво съм Laughing Купих си втора преди 3 дни( а ме чакат две други нови...), намалена беше в ДМ на 8 и нещо. Много ми харесва как прави миглите, стоят естествено, разресани и не затрупани със спирала.

Гледам я и аз в Елитис от един месец, но имам 2 нови неотворени спирали и се въздържам засега. Joy

# 589
Черната спирала много трудно я махам,че ми се и отбелязва под очите и на клепача, което много ме дразни.няма да я повторя със сигурност

# 590
  • Варна
Хайлайтърът на Еssence Pure Nude може ли да се намери от някъде ?

# 591
Хайлайтърът на Еssence Pure Nude може ли да се намери от някъде ?

Абсурд, още лятото го търсих и беше на изчезване. Предполагам тогава са го спирали.

# 592
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Черната спирала на Мейбълин съм я показвала в блога и ми харесва като ефект.При мен не се размазва, рони или отпечатва.Махането обаче е трудно спор няма.Най-добре става първо с гел и после с друфазен дегримьор.

# 593
  • Някъде по Дунава
Скрит текст:

Имам олиото, но съм със смесени чувства. При мен добре премахва грима, но и изсушава (със смесена кожа съм), а уж има масла. Също така не се пени много, а аз обичам измиващите продукти да се пенят повече. Вземи и пробвай все пак, 5 и нещо струваше.

# 594
Скрит текст:

Имам олиото, но съм със смесени чувства. При мен добре премахва грима, но и изсушава (със смесена кожа съм), а уж има масла. Също така не се пени много, а аз обичам измиващите продукти да се пенят повече. Вземи и пробвай все пак, 5 и нещо струваше.

Изобщо не препоръчвам това олио. Никак не работеше при мен.

# 595
Ако черната спирала на Мейбълин се сваля по-трудно от розовата, каквито и чудеса да прави, няма да я взема Crossing Arms
Розовата я свалям супер трудно, имам чувството, че ми маха и миглите.. И то при положение, че първо съм под душа, после с тоалетно мляко и мицеларна вода, и пак остават следи.
Доволна съм от триъгълната на Буржоа, понеже ми позасъхва вече, я смесвам със спирала на Герлен, чиято пък четка не харесвам, и засега съм хепи от резултата.
По-натам пак ще си взема Драмата на Ланком, освен ако вие не препоръчате новоизлязла спирала с уау ефект Hug

# 596
Момичета, тази ли спирала имате предвид на Мейбълин?

Много я харесвам, изобщо не се рони, миглите ми стават разкошни, вярно е, че по-трудно се маха, но пък си заслужава.

# 597
Мисля, че не. Говорим за черната Лаш Сенсейшънъл.

# 598
И черната и розовата спирала на Maybelline Lash Sensational , който са ми любими и ползвам вече доста време махам само и единствено със зеленият лосион за почистване на грим от очите Cien от Лидл. Почиства спиралата много добре без никакво търкане и остатъци.  С какви ли други млека, лосиони и мицеларни води не пробвах, до като не го открих него. От тогава не го сменявам с нищо друго. Пробвайте го, поне не е скъп....към 3 лева струва  Peace

# 599
Ако черната спирала на Мейбълин се сваля по-трудно от розовата, каквито и чудеса да прави, няма да я взема Crossing Arms
Розовата я свалям супер трудно, имам чувството, че ми маха и миглите.. И то при положение, че първо съм под душа, после с тоалетно мляко и мицеларна вода, и пак остават следи.
Доволна съм от триъгълната на Буржоа, понеже ми позасъхва вече, я смесвам със спирала на Герлен, чиято пък четка не харесвам, и засега съм хепи от резултата.
По-натам пак ще си взема Драмата на Ланком, освен ако вие не препоръчате новоизлязла спирала с уау ефект Hug
От коя триъгълна на буржоа си доволна?Те са някплко  newsm78 .Искам да си взема спирала която се маха лесно  Mr. Green.Не, че ще я използвам често.Спирала последно сложих ноември месец  Blush

Общи условия

Активация на акаунт