Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 922
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Ако черната спирала на Мейбълин се сваля по-трудно от розовата, каквито и чудеса да прави, няма да я взема Crossing Arms
Розовата я свалям супер трудно, имам чувството, че ми маха и миглите.. И то при положение, че първо съм под душа, после с тоалетно мляко и мицеларна вода, и пак остават следи.
Доволна съм от триъгълната на Буржоа, понеже ми позасъхва вече, я смесвам със спирала на Герлен, чиято пък четка не харесвам, и засега съм хепи от резултата.
По-натам пак ще си взема Драмата на Ланком, освен ако вие не препоръчате новоизлязла спирала с уау ефект Hug
От коя триъгълна на буржоа си доволна?Те са някплко  newsm78 .Искам да си взема спирала която се маха лесно  Mr. Green.Не, че ще я използвам често.Спирала последно сложих ноември месец  Blush

Bourjois - Volume Reveal Ultra Black.

# 601
Още един  отрицателен глас от мен за Алверде, почистващ продукт с годжи бери. Освен приятната миризма, нищо друго не харесах в този продукт.

# 602
Аз имам розовата спирала на Мейбълин Lash Sensational и от години само нея си купувах. Само че нещо взе да ми писва вече и я смених с една на Есънс. Но като ви чета ще взема пак да я пробвам. Laughing
А черната никога не ми е вдъхвала доверие, четката ми се струва много странна, дори не я заглеждам. Имам чувството, че като е толкова рехава и твърда ще слепва ужасно и няма да прави нищо. newsm78

# 603
Е, от колко години пък я купуваш?! Тя се появи преди три месеца на пазара Mr. Green

# 604
Е, от колко години пък я купуваш?! Тя се появи преди три месеца на пазара Mr. Green
Нали за тази розова става въпрос? newsm78

# 605
Да, за нея.

# 606
  • Стара Загора
Е как преди 3 месеца да се е появила розовата на Мейбълин? Според мен е от поне година. Аз все още държа една и май си я взех миналата пролет. Повлияна от многото положителни коментари си я взех, за мен не е нещо УАУ, но не е и зле. Като излезе черната се чудих дали да не я пробвам, но ми попаднаха няколко ревюта, които ме отказаха от покупка - слепвала миглите, махала се трудно.

# 607
Аз също съм много доволна от нея,от доста време я има,ползвах я преди повече от година.  newsm53

# 608
Аз пък не я помня толкова отдавна. Не ми се рови в темата, но тук се представи като "новата розова спирала на Мейбълин"  и не ми се струва да е от преди година. Но няма да споря. Stop Във всеки случай не е от годинИ на пазара.

# 609
  • Стара Загора
Определено не е от години. Намерих ревю на Бг блогърка за спиралата от март 2015  Simple Smile .

# 610
  • София
Я кажете сега, от кои спирали на Голдън Роуз бяхте доволни, като търся ефект драма, кукленски мигли и т.н  Mr. Green
Гледам, намалени са в Лили, та да питам  Flutter

Взех си Хелти Микс на Буржоа, една моя много любима единичка от The Velvets, да се запася, пила на Есенс и ей така грабнах тази спиралка, но не знам дали е хубава:
http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=64 … amp;product_id=74

# 611
  • София
Със сигурност е от повече от година розовата!  Peace
Ето още един вариант за колебаещите се  Laughing
Преди време някой беше писал тук как се сваля бързо и лесно розовата - при мен работи безотказно: обилно намокрям миглите с вода, изчаквам малко, съвсем леко прокарвам пръсти и спиралата пада на парцалчета, без никакви следи и без поражения по миглите. След това продължавам с почистването на цялото лице.

# 612
  • Вестерос
Нали за тази розова става въпрос? newsm78

Да, ама последно беше с по-убит розов цвят.

Аз я махам супер лесно, под душа без да търкам си намокрям миглите и пада спиралата на снопчета , после с тоалетно мляко. Нямам паднала мигла. За черната лаш преобладават негативните коментари.

# 613
  • София
Взех си Хелти Микс на Буржоа, една моя много любима единичка от The Velvets, да се запася, пила на Есенс и ей така грабнах тази спиралка, но не знам дали е хубава:
http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=64 … amp;product_id=74
Тая и другата 2в1 редувам от половин година някъде, за мен са жестоки. Последно се прецаках с тъпото Хипи на Лореал и пак си взех ГР. Трябва и малко време да се разработи, отначало много малко нанася, та трябва да потретиш, но после с едно нанасяне става супер.
Розовата Мейбълин си я купих миналата зима почти веднага след излизането и на пазара.
Олиото на Алверде не си го причинявайте, нещо като нищо е...И супер много ме дразнят ароматите им на есенция за сладкиши в измивните им продукти, прекалено миризливи са ми. Stop

# 614
  • Вестерос
Аз пък съм очарована от хипито, даже мисля да я повторя  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт