Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 979
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
То тая спирала е, или много харесвана, или оплювана. Laughing Няма такова трупане и спластяване, невъзможно ми беше да си подредя миглите, и що годе да изглеждат приемливо. Crossing Arms

# 616
Благодаря момичета, че споделихте впечатления за олиото на Алверде. Явно ще си остана с тоалетното мляко на Дева с лайка, за което прочетох тук и много харесах. А по принцип мразя тоалетни млека Grinning
Голямо благодаря на пишещите тук, чудесни сте bouquet

# 617
  • Вестерос
То тая спирала е, или много харесвана, или оплювана. Laughing Няма такова трупане и спластяване, невъзможно ми беше да си подредя миглите, и що годе да изглеждат приемливо. Crossing Arms
Така е. Аз съм свикнала по един път да мина с четката и затова съм доволна, ако се повтори и потрети , тогава би се напластило  Laughing

# 618
  • София
Аааа  без тия Naughty, потретвам само с новата ГР, щот нищо не пуска като е нова. Laughing

# 619
  • София
Тая и другата 2в1 редувам от половин година някъде, за мен са жестоки. Последно се прецаках с тъпото Хипи на Лореал и пак си взех ГР. Трябва и малко време да се разработи, отначало много малко нанася, та трябва да потретиш, но после с едно нанасяне става супер.

Йее, как съм уцелила  Heart Eyes   Hug
Ако ми хареса, ще се чуе  Mr. Green

# 620
Хипито на Лореал нищо не направи за моите мигли.Използвам я за долните(за там е супер)
Аз и двете на Мейбълин ги свалям супер лесно с мицеларна вода(Биодерма,розова и жълтата Гарниер) Peace

# 621
  • Чукарландия
Аз пък съм очарована от хипито, даже мисля да я повторя  Grinning

+1. Heart Eyes

Най-гъсти, подредени и несплъстени мигли постигам с Хипи-то! Peace

# 622
От преди си спомням от вас, че сте хвалили спиралите на ГР, та вчера си взех една в зелена опаковка. Изненадана съм... Работи по-добре от две на Кико, които имам...

# 623
За мен зелената на ГР върши чудеса, все към нея се връщам, и сега пак ще си я взема.

# 624
  • Бургас
Здравейте,момичета,отдавна не бях писала.До нас са отворили нов магазин "Лили" и съм много щастлива,защото другите два са ми далеч.Взех си естествено някои неща,имаше една-единствена бройка от озаряващите перли за лице от серията pure radiance glowrizer на Catrice,която си взех и много ми харесва ефектът ,имаше и сенки от тази серия и много им се чудих,затова реших да ви питам имате ли от тези сенки,добре ли се нанасят,трайни ли са?

# 625
За който се интересува от фон дьо тена на Maybelline Super Stay Better Skin и SuperStay 24H,сега са ги намалили в DM на 9,99лв от 15.Случайно видях на щанда,в брошурата ги няма.

# 626
така ми се стори или маските на л'ореал за лице са вече 16.99 в дм?
мярнах го, но не се спрях, може да е имало цена на друг продукт под тях?  Thinking

# 627
  • София
От преди си спомням от вас, че сте хвалили спиралите на ГР, та вчера си взех една в зелена опаковка. Изненадана съм... Работи по-добре от две на Кико, които имам...
Ааа тъй ли? newsm78 Аз розовата бях взимала, ама не ми хареса колкото черната. А зелената и оранжевата съм ги взимала толкова отдавна, че даже не помня харесали ли са ми. Rolling Eyes
Здравейте,момичета,отдавна не бях писала.До нас са отворили нов магазин "Лили" и съм много щастлива...
Ах, не бързай да се радваш, че за един сапун ще тичаш до там, но няма да си тръгваш само с него. Mr. Green

# 628
  • Бургас

Здравейте,момичета,отдавна не бях писала.До нас са отворили нов магазин "Лили" и съм много щастлива...
Ах, не бързай да се радваш, че за един сапун ще тичаш до там, но няма да си тръгваш само с него. Mr. Green
Няма спор за това,аз днес влязох само да разгледам,по принцип ми трябваха спирала и очна линия и си взех естествено,но покрай тях забърсах набързо озаряващите перлички на Катрис,че и сенките от новата им серия харесах и сега ги мисля...Simple Smile

# 629
  • София
Казвам ти аз, от личен опит. ooooh! В близост имам 3 Лилита, едно от които е опасно близо...Седя си с мъжа ми и си дрънкам как ми трябват препарати, че и пастата за зъби привършва, брех и ароматизатора за тоалетната, а в главата ми...Есенс, Катрис, Буржоа, лакове, фдт.. Crazy Накрая се прибирам без препаратите, но с малка пълничка торбичка,знаете от тия за декоративната козметика. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт