Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 918
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
За мен зелената на ГР върши чудеса, все към нея се връщам, и сега пак ще си я взема.

За Miracle Lash Mascara ли става дума? Ако да - веднъж си я взех преди много време, но не бях доволна, нищо не правеше за моите мигли. 

Има някакви нови от серия Essential  на Golden rose. Някой мнение за тях?

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 18:00 от ❇Sisi_91❇

# 631
  • Бургас
Хаха,и аз май така ще правя,още от днес ми потръгна на покупки в малка торбичка.И в главата ми се въртят сенки на Катрис...

# 632
  • София
О, утре ще взема зелената спирала. Благодаря, че споделихте, то това беше и идеята, да обсъдим кои от намалените (розова, жълта, зелена) са хубави.

За мен зелената на ГР върши чудеса, все към нея се връщам, и сега пак ще си я взема.

Какво имаш предвид? Търся добро напластяване, обем, удължаване. Не търся естествено леко покритие, по-скоро драма  Wink . Става ли в тоя случай?

Пробвах черната спирала на ГР, направо май май ще замести любимата ми на Клиник  Heart Eyes Страхотна е! Не мога да повярвам, че досега съм я пренебрегвала. Всъщност доста от хвалените пренебрегвам и съм решила да ги пробвам всичките  hahaha Ето днес от първия път, без никаква препоръка "опрасках" 10- ка  Mr. Green

Пробвах и така хваленият Хелти микс и  в него съм влюбена  Mr. Green Еййй, днес ми е ден бе!  Heart Eyes

Издирвам кремообразният хайлайтър от новата серия на Катрис, в една опаковка като крем за лице. Да сте виждали някъде? Или още не са заредени?

# 633
В нашия Кауфланд има стелажче на Есенс Crazy Те ни преследват! hahaha

# 634
Някъде ми попадна реклама, че Мейбълин са на специални цени този месец. Вероятно затова е намален фон дьо тена. Peace
Аз пък сега искам много да пробвам на Буржоа Healthy Mix, страшно е хвален и бих искала точно лек фон дьо тен. Сегашния ми на Ревлон стои като маска и ме прави да изглеждам по-възрастна. ooooh! Само че светлите нюанси на Буржоа май розовеят, а аз съм с жълт подтон. Винаги светлите са розови, а тези, които жълтеят са страшно тъмни... ooooh!

# 635
Не са розови в никакъв случай, даже са много жълти, че и оранжави, например CC крема в най- светлия нюанс.

# 636
В нашия Кауфланд има стелажче на Есенс Crazy Те ни преследват! hahaha

в кварталния Лили имаше ... два с новата колекция  Mr. Green
един на обичайното място и един до касата  Laughing

# 637
Не са розови в никакъв случай, даже са много жълти, че и оранжави, например CC крема в най- светлия нюанс.
Значи съм се заблудила, отивам утре да пробвам, пък ще видим какво ще стане. Laughing

# 638
  • София
Аз си взех №53 от Хелти микса, нанесен с гъбка (тип бюти блендер) се слива перфектно с кожата ми. Няма никакъв розов подтон мисля. Много естествено стои, дори децата не го видяха, което за мен е тест  Laughing

# 639
И при нас в Лилито е така Laughing два стелажа на новата колекция, като и двата са чисто нови, а стоят повече от седмица.

# 640
  • Бургас
Вивиан,ако новият хайлайтър на Катрис е вътре с перли като на Гарленската метеритна база,значи е зареден,тъкмо днес си го взех.В малка сладка кутийка с помпичка. За съжаление взех последния.

# 641
  • София
Не, ето този имам предвид:
Скрит текст:

Търсих в сайта на Катрис, но нещо не виждам дали са заредени или тепърва ще ги зареждат.

# 642
  • Стара Загора
Не, ето този имам предвид:
Скрит текст:

Търсих в сайта на Катрис, но нещо не виждам дали са заредени или тепърва ще ги зареждат.

Тази колекция при нас май вече я прибраха. Сега е заредена новата, от която е серума с перличките.
Между другото аз го пробвах на ръката и той попи почти веднага. Като водичка е, има фини блестящи частички. Какъв трябва да е ефекта от него, не знам. newsm78

# 643
  • София
Ех  Sad Колко жалко!
Благодаря Ивче.

# 644

Тази колекция при нас май вече я прибраха.

Което не разбрах защо се случи за има-няма 2 седмици. Претупаха я набързо, а половината им рафт стои празен. Толкова ли не намериха къде да наредят нещата. ooooh! Имаше продукти, които даже не успях да разгледам...

А относно спиралата на ГР - моята е тази. Не ми се размаза засега, вече трети ден я нося. Наситено черна е, не много течна. Но преди си спомням, че съм попадала на една изсъхнала розова тяхна и затова сега бях скептично настроена първоначално  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт